Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога трябва да се приготви чантата за болницата?
Какви са разликите между пелена от батиста и чаршаф?
Къде в София мога да направя тест за алергия към упойка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога трябва да се приготви чантата за болницата?
-
Какви са разликите между пелена от батиста и чаршаф?
Разликата между пелена от батиста и чаршаф е в тъканта, използвана за направата им. Пелените от батиста са направени от по-гладка, по-тънка материя, докато чаршафите обикновено са изработени от по-дебели, по-текстурирани тъкани като памук или лен. Това прави пелените от батиста подходящи за топли условия и носене на голо тяло, докато чаршафите осигуряват повече топлина и комфорт.
-
Къде в София мога да направя тест за алергия към упойка?
-
Какво упражнение помага при болки в кръста и гърба?
-
Къде мога да направя тест за алергия към упойка?
Ми не искам пък! Я по-бавно с бременеенето
Аз отсега си казвам, че и през март, и през май да родя, си оставам тук

Извика и още една лекарка за второ мнение и тя потвърди - такава била процедурата в Англия и препоръчаха да я спазим за всеки случай. Тая гадна бактерия можела да е латентна и да се активира по всяко време и да увреди мозъка на бебка
Добре че поне родата от Италия ще идва в София другата седмица и ще могат да ни донесат антибиотика (в България го няма), че предният път сума ти пари дадохме на DHL... И Чавеева иска още една ФМ да направим след месец - хем заради плацентата, хем заради токсоплазмозата... Но като цяло съм оптимист - расте си бебето, здраво изглежда, към естествено раждане вървим 
Че и в моя квартал абсурд - Манастирски Ливади - Запад... Някой ако може да препоръча нещо поне в околните квартали ще съм страшно благодарна
Аз се чудя дали ще успея да се преборя за телец,но едва ли.Настройвам се за овен.Между другото имам една позната с епилепсия,която роди два пъти вече нормално,но става въпрос за Белгия.