Estee Lauder-3

• 80 660
  • 590
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте момичета - аз много се колебая между 2n1 и 1n2 - с тъмна коса, тъмни очи съм, подтона ми е леко жълтеникав, но все пак смятам неутрален фдт да си взема. Знаете ли кое би било по-подходящо?

# 541
Много благодаря за съветите!
Не смея да избера по интернет,  явно ще чакам 2023-та, за да отворят моловете и да си избера моя цвят! Grinning

# 542
Здравейте момичета - аз много се колебая между 2n1 и 1n2 - с тъмна коса, тъмни очи съм, подтона ми е леко жълтеникав, но все пак смятам неутрален фдт да си взема. Знаете ли кое би било по-подходящо?
Извинявам се, но е абсурдно с това описание някой да успее да препоръча цвят. Може да се хвърля боб със същия успех. Като цяло не виждам как само по описние може да се определи цвят. Специално за фдт си трябва проба. Другият вариант е да знаеш кои цветове си ползвала на други марки и да направиш съпоставка, има доста сайтове за това, swatch-ове също. Но пак си е риск Simple Smile

# 543
Подкрепям Пацолина 100%, а като някой който на 5 различни места е бил "мачван" за ДУ, включително с електронната им джаджа, както и да се нарича този колориметър и е получил 5 различни препоръки, без нито една да е 100% точна (а като се купува ФДТ с високо покритие изключително важно е цветът да е максимално близък) ще препоръчам да се иде на място и да се вземат мостри от поне 3 цвята, които след това да се тестват на естествена светлина.

# 544
След всичките сайтове, които уж показваха точния номер фон дьо тен за мен, реших да се доверя изцяло на себе си. Оказа се, че изборът ми е бил правилен и цвета пасна идеално.

# 545
Аз пък не обичам да тествам такива неща и редовно ди избирам цвят по интернет - последно коректор си бях поръчала.
Цветове 2н1 и 1н2 имат мининална разлика.
Давам ви идея като не си знаете точния цвят, да си купите от малките разфасовки на ДУ, имаше ги в Дъглас.

# 546
Аз пък не обичам да тествам такива неща и редовно ди избирам цвят по интернет - последно коректор си бях поръчала.
Давам ви идея като не си знаете точния цвят, да си купите от малките разфасовки на ДУ, имаше ги в Дъглас.

Благодаря! Simple Smile

# 547
  • София
Няма ги вече от 15 мл

# 548
  • плевен
Привет ,момичета!Знам,че ще ме посъветвате да не купувам фон дьо тен без проба,но в моят град просто нямам възможност да го направя.
От доста време ползвам СС крем 123 на Буржоа ,номер 32-Light Beige.Искам да пробвам този на Ести.Кожата ми е нормална с омазняване в Т зоната,светла е,но без някакъв познат.Чуденката ми е между 1N2 и 2N1.Някой,ползвал тези два номера,дали би ми дал съвет кой да си взема.

# 549
Точно преди няколко поста писах, че разликата между точно тези два тона е минимална....

# 550
Привет ,момичета!Знам,че ще ме посъветвате да не купувам фон дьо тен без проба,но в моят град просто нямам възможност да го направя.
От доста време ползвам СС крем 123 на Буржоа ,номер 32-Light Beige.Искам да пробвам този на Ести.Кожата ми е нормална с омазняване в Т зоната,светла е,но без някакъв познат.Чуденката ми е между 1N2 и 2N1.Някой,ползвал тези два номера,дали би ми дал съвет кой да си взема.
Здравей... Виж този сайт може да ти помогне. https://findation.com/

# 551
  • плевен
Здравей... Виж този сайт може да ти помогне. https://findation.com/
Проверих.Дава ми 1N2.

# 552
  • София
На мен ми даде грешно.... В магазина исках да си взема макс фактор и от 75, който сайта ми даде въобще не ми пасна.... 77 беше моят цвят

# 553
А в момента някъде в София може ли да се пробва фдт или отнякъде да си поръчам мостри?

# 554
  • Пловдив
Момичета, какво ви е мнението за крема REVITALIZING SUPREME+ Global Anti-Ageing Cell Power Crème? Имах мостра преди известно време, но количеството беше толкова малко, че не можах да придобия кой знае какви впечатления. Някой придобил ли е представа от по-дългосрочно ползване?
Дали е подходящ за 40 години или е за по-зряла кожа?

Общи условия

Активация на акаунт