Глиган или кифла

• 121 902
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 30
Аз под кифла разбирам някоя дето се събужда с един пръст ФдТ, опушен грим и отива с пълното гримово снаряжение на плажа лятото.
Пък под глиган... Абе не е красива гледка - човек с неопределено телосложение, сърдита физиономия и устна с "мъх" на 3 месеца.
Ама и от двете за щастие виждам рядко екземпляри.
Но за собствена изгода - по-добре е да си кифла. Thinking

# 31
Рядко виждам майки-глигани, ама там не смея да се подигравам, в някои случаи си личи, че е бедност или дори наченки на психично заболяване и големи хормонални проблеми.

# 32

Моите скромни наблюдения са, че с изряден маникюр (гел, лак, картинки и т.н.) са обикновено жени, които са дебели. Явно има някаква взаимовръзка...
Изряден маникюр и картинки е оксиморон.
Мамасита,
Скрит текст:
обикновено се махат само 2-3-4 милиметра. Не е нужно сантиметър. Като бивша дългокоска и майка на ултра-мега дългокоска мога да потвърдя ефекта. Особено, ако крайчетата имат склонност към заплитане.

# 33
Щом си жена си зле - и кифла да си, и глиган, и лебед - все ще намерят за какво да те оплюят. Тетка и пикла са по-зле май - глиган с потенциал и наседнат недопечен кроасан.

# 34
  • n/a
Аз съм глифла. По-практично е.

Да се запиша, дорде е време, към новия вид. Комфортен е.

# 35
  • София
Чудите се какво включва категорията "глиган", а аз се чудя кифлата какво е  Thinking Трябва ли да си слагам силикон, екстеншъни и патешки джуки или е достатъчно да съм руса, с къса пола и високи токчета?

И все пак предпочитам да съм кифла. По-лесно и лежерно е някак. От глиганите се очаква да компенсират с душевна красота и интелект, а това изисква повече напъни от ходенето на фризьор  Crossing Arms

# 36
За мен кифлата е с визия ала поп-фолк певица. Мисля, че няма нужда да давам по-пълно описание.

# 37
За мен първообраз на кифлата винаги са били момичетата от манга-анимацията и стилът на азиатските женчета. Даже по едно време в началото на кифлинг- модата се чудех "абе защо всички са почнали да се правят на японки".

# 38
  • В Космоса
Предпочитам да съм тази с хубавата глава.

# 39
Предпочитам да съм тази с хубавата глава.
...стига да не се получи ефект "кит с човешко лице".

# 40
  • Най-красивата страна
За мен кифлата е с визия ала поп-фолк певица. Мисля, че няма нужда да давам по-пълно описание.

И според мен.
А глигана е дебела жена облечена в анцуг .Не е задължително да е нечистоплътна.А някои глигани дори са гримирани.

Записвам се и аз към новия вид-глифла. Mr. Green

# 41
Наблюдавам от известно време наводнение от кифленска мода от ФБ - има си задължителни атрибути - трябва да имаш впити клинчета, къси потничета, патешки устни ( ако са с филъри - още по-добре), много грим - задължилен контуринг стил кака им Ким, пухчета - абсолютно задължително - на шапки, на блузи (черешки и сладоледи) и т.н., ноктите - задължително ноктопластика - дълги и остри с много камъчета и различни, телефони само Айфон 7 и Самсунг С7 стават.
Снимаш се много, след това подбираш, обработваш снимката и след това шерваш.

За глиганите - ами те не си падат толкова по социалните медии, обличат се с дънки и анцузи, повечето са с наднормено тегло.

# 42
Остава да уточним дали е по-добре да си глифла или е по-добре да си кифган  Laughing

# 43
  • Пловдив
Цитат
А глигана е дебела жена облечена в анцуг .
Че аз съм си глиган отвсякъде тогава. Кое му е толкова срамното?

Но всъщност глигани с анцузи беше май терминът, срещан тук... и излиза, че дебела жена без анцуг е глиган без анцуг, или глиган значи не дебела жена с анцуг, а дебела жена изобщо.  Sunglasses

Допълвам. Последният официален анцуг, който обмислям да си купя, е ей този по-долу. Както писах, нямам фигурата на модела.

Последна редакция: пт, 10 фев 2017, 18:11 от Магдена

# 44
  • София
Остава да уточним дали е по-добре да си глифла или е по-добре да си кифган  Laughing

Кифган звучи по-мъжествено някак...  Laughing Sunglasses

Чета за прически и нокти, но това е много ретро. Истинската съвременна кифла на 25 годишна възраст поне 10-тина пъти е лягала под ножа.

Общи условия

Активация на акаунт