Лиляна е ясно защо е тук, двоен стандарт както винаги. Иначе навсякъде тръби колко видиш ли незряло и липса на аргумент е да се обсъжда външният вид на хората, но когато клетата куку започне да дава воля на фантазиите и нелепостите си, е първа да ехидничи и чак гони хората, които смятат подобно поведение за неприятно и разводняване темата с nonsense.
Елица, дори погледнах какво е сколиноза, не знаех, че имам

Направо в гроба ме вкарахте, ейййй че женска работа бе
Не съм казала, че си с широка челюст, не ми вкарвай подобни неща. С широки челюсти са Рич Форестър, Брад Пит и Анджелина Джоли. Твоята е твърде издадена долната, което вероятно идва от захапката. Другото, което ми беше направило впечатление беше, че кожата ти в тази зона и към шията отговаря на жена, минала 40-те. По принцип такива неща бих ги премълчала, ако тази, която се показва, нямаше някакви двойни стандарти и не се сравняваше например с Фамке Янсен и не твърдеше колко е по-добре тя самата и как би се одобрил нейният неправилен овал на лицето. За гърба същата работа - ако искаш, приеми, че завиждам, ама наистина ли смяташ, че е ок за показване, дори и черно-бяла за прикриване на дефектите? Дори и за гърдите ти подобна снимка не е твърде ласкава - с тази връзка на горнището, която ти е почти на нивото на талията, къде си мислиш, че изглежда, че са ти гърдите?