Лидл 100- Таблетки тук, таблетки - там. Тоалетна без таблетки - голям срам.

• 98 618
  • 768
  •   1
Отговори
# 675
Скрит текст:
Скрит текст:
Ами....за мокет абсурд според мен да става. Само за лехи трохи е...доколкото помня стари коментари.
Абе май не са пускали баш такова, понеже това е 2 в едно- демек и мете и мие като моп, или?

Това масло
Скрит текст:
, ирландско., несолено, добро ли е?

Тази захар кафява ли е наистина или е боядисана
Скрит текст:
Мисля да зареждам с голдеса крем сирене  и милбона плодови млека /идват ми една идея малко по сладки, но ще го преживея/.
Полу-сушилникът за дрехи, който се закача- някой има ли го, здрав ли е? Свърших с въпросите  bowuu
...
Нил, горещи благодарности bouquet  за споделеното, че в Търново има уреди за плитки - обадих се на националния, изненадах ги с информацията, но потвърдиха и чакам тези дни да ми прехвърлят една в нашия магазин  Crazy
Можеш да постнеш снимка, да видим реално какви плитки прави. Аку тъ и срам, можи и на лични.. Hug
Ще, ще  Peace Само да дойде и се развихряме с малката (тя е с косата вкъщи, аз само перчема мога да си навия за майтап Joy )

Иначе аз се обадих на деня, като писа, и тогава с много обяснения и извинения все пак се навиха да проверят в конкретния магазин.. След това вероятно вече са се научили и не искат, гледат си само регистрираните наличности newsm78

# 676
  • Бургас
Ей, тва да пратиш мъж да пазарува  ooooh!

Поръчах му да мине през Лидл като се прибира от работа, да вземе памперси, ако намери от промоцията. Обясних, че промоционалните са в картонена опаковка, 88 броя, еди си кой номер ни трябват, да вземе две опаковки. Пуснах му и снимката от брошурата за ориентир.
Връща се нашия, оставя багажа в коридора, влиза в стаята и почва да мрънка как половин заплата оставил за памперси. Позачудих се аз, щото две кашончета трябва да са малко над 50 лв., ама не се замислих. Излизам да прибирам багажа и какво да видя. Домъкнал нашия два КАШОНА от памперсите с непромоционалната опаковка - има няма 8 торби, по 44 броя всяка  Crazy Викам - ти наред ли си да вземеш тия складови количества. Той се сърди, аз така съм била поръчала, други нямало и той награбил тези.
Вече ми е смешно, ама как се бях напушила ....Добре, че са най-големия размер, дребния може да си ходи с памперс до първи клас  Mr. Green

# 677
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ужас 

# 678
Аз проблем не виждам - в ЛИДЛ всчка стока лесно може да се върне

# 679
Ей, тва да пратиш мъж да пазарува  ooooh!

Вече ми е смешно, ама как се бях напушила ....Добре, че са най-големия размер, дребния може да си ходи с памперс до първи клас  Mr. Green
Весело е. Laughing Laughing Laughing

# 680
Лъки, благодаря. Hug

Таня, много се смях, признавам си.

Накарах мм да иде за тортили днес, донесе от всички видове Mr. Green и био сироп от агаве, задължително ще го приложа в някоя рецепта, имам смътен спомен, че не трябваше да се прекалява с употребата му или......

# 681
 Joy мъжка му работа  hahaha hahaha hahaha
Ами върнете ги пък търсете в друг Лидл от промоционалните Simple Smile Или вие от тези си ползвате и не ви се обикаля да търсите?
Мен не ме изкушиха. Предния път взех 11 пакета, останаха ни 8 и реших да не се харча пак. Макар че си е оферта. По-натам дано пак ги намалят.

# 682
  • Бургас
А, проблем няма, ще си ги ползваме.  Mr. Green
Промоционални не намерих аз днес. Затова го пратих скъпия, в друг Лидл да ги търси. Е, намерил, няма що  Joy
Сега ги държа в коридора, да го дразня  hahaha

# 683
Ох,  tanya_79  мн се смях Joy Joy Joy

# 684
  • shumen
Таня,и аз се смях с твоя мъж.

# 685
И аз от хилещите се на ранина hahaha
Танче, тури му и на него един памперс на г...зо... Mr. Green

Аз веднъж пратих ММ до аптеката да купува един крем на Адерма, специален за атопична кожа, хем го накарах да снима старата опаковка с телефона, да я покаже на аптекарката, и пак треперих докато се върне...дали ще го оцели ooooh!

Ама вече не се ядосвам като сбърка и вземе нещо не на промоция-нали той плаща, да е гледал. Като не е гледал и питал-да вади парАта Whistling

# 686
Аз пък да ви кажа какво открих - едно нещо замазане, което е перфектен крем за бърза торта. Млечен крем за мазане на Пилос с вкус на ванилия и шоколад/какао.  Изхвърлих опаковката, но е в кофичка, като кремчетата и седи до сирената за мазане. Като ходя пак до Лидл, ще снимам.

# 687
Знам го  , но не му бях измислила приложение. Може да го пробваме
Да питам, няколко пъти гледам крем от кестени в опаковка от хартия във фризерите ( не в буркан)
За какво е , как се ползва и хубав ли е?

# 688
Аз пък да ви кажа какво открих - едно нещо замазане, което е перфектен крем за бърза торта. Млечен крем за мазане на Пилос с вкус на ванилия и шоколад/какао.  Изхвърлих опаковката, но е в кофичка, като кремчетата и седи до сирената за мазане. Като ходя пак до Лидл, ще снимам.
Ау, да, супер идея. Даже онзи ден взех такъв крем и още не сме го отворили.

# 689
  • София
тия кремове са толкова парфюмирани та чак са противни  Sick

Общи условия

Активация на акаунт