Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 63

• 77 823
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
Благодаря за отговорите момичета! Чудя се дали да не звънна на доки утре да го питам дали не трябва да пия нещо да го предизвикаме тоя цикъл,  че много ме терзае това,  че още не идва!Вероятно цялата стимулация ще се удължи допълнително! Ако се е случило на някоя от Вас моля споделете!

# 616
  • Sofia
Здравейте на всички, записвам се аз отново на старта Simple Smile. Днес ми поставиха блокиращата инжекция, започнах дълъг протокол. Успех на всички в процедури Simple Smile

# 617
  • Варна
Успех, pooh Simple Smile
На нас доктора ни каза да му се обадим след като си вземем заповедта, което е утре Simple Smile  ще се подготвяме май месец за първи опит през юни, ако всичко е наред живот и здраве Simple Smile  Успех на всички!!! И само хубави новини да има :*

# 618
  • Варна
Здравейте и от мен Simple Smile Днес е и моя старт. Започнах къс протокол с Пурегон по 75 IU на 12 часа. И да ви питам, главоболието, което имам днес цял ден най-вероятно се дължи на препарата, както и 4-те часа сън след обяд Simple Smile Това минава ли или ще съм с главоболие и сънлива през цялото време? Simple Smile

# 619
Pooh, успех и от мет!

Ние, независимо че ще вземем заповед юни, ще оставим опита за есента. Днес го обсъдихме и с андролозите, а края на месеца ще поговоря и с лекарката ви, но предполагам, че тя ще се съгласи.

# 620
  • Sofia
Благодаря ви момичета успех и на вас Simple Smile

iskrichkavn, аз когато бях по къс протокол на Менопур бях по същия начин, адското главоболие и ходих като надрусана през цялото време. Пий много вода за главоболието друго не знам какво да ти кажа. Аз си откарах докрай така, дано при теб е по-добре.

# 621
Добро утро, момичета! Нова съм за групата и в борбата за бебе. Имам два въпроса, на които ще съм много признателна, ако отговорите.
Престои ми инвитро . Докторката ми предписа Регулон за 21 дни , след което да отида при нея на 2рия ден от МЦ. Свърших го и чакам да ми дойде. От всичко, което изчетох за препарата имам притеснения дали ще разбера кога ми е дошло, защото пише, че кървенето е много по-слабо и не така ясно изразено след неговата употреба. Как е било при вас? Моля споделете!
И второ- ако 2рия ден от цъкъла се падне събота или неделя, когато докторката не работи, какво да правя? Да звънна ли да говоря с нея? Или да отида при дежурния? ( макар, че не знам точно какво ще ми се гледа, защото не ми каза доки, а и аз като не знам какво да питам....)
Благодаря от сърце и ви желая скоро да се виждаме по градинките с количките Simple Smile Heart

# 622
  • София
Спокойно, ще разбереш като ти дойде, не. Ечак толкова оскъден цикъла след противозачатъчни. По принцип идва 2-3 дни след последното хапче, така че ще ти се падне до края на седмицата.Ако втория ден се пада почивен, отиваш още на първия ден като ти дойде, защоти на 3 ти ден вече ще е късно. И първи и втори ден са ок за пръв ореглед, трябва да се види дали нямаш задържах фоликул, да се изброят антралните и да ти оуснат хормони, това е.

# 623
Пух, успех мила  Hug
Успех и на новодошлите момичета!

# 624
Спокойно, ще разбереш като ти дойде, не. Ечак толкова оскъден цикъла след противозачатъчни. По принцип идва 2-3 дни след последното хапче, така че ще ти се падне до края на седмицата.Ако втория ден се пада почивен, отиваш още на първия ден като ти дойде, защоти на 3 ти ден вече ще е късно. И първи и втори ден са ок за пръв ореглед, трябва да се види дали нямаш задържах фоликул, да се изброят антралните и да ти оуснат хормони, това е.

Много благодаря! Успешна седмица със само хубави новини за всички Simple Smile

# 625
  • Sofia
Пух, успех мила  Hug
Успех и на новодошлите момичета!

Благодаря ти Simple Smile Аз с очакване чакам твоя тест и ти стискам палци Simple Smile.
Момичета имам въпрос: Вчера след като бях на преглед на 21 ден се оказа че имам и задържан фоликул. Помислих, че ще отложим за следващия опит, но док каза, че с блокиращата инжекция би трябвало да се изчисти. Вие имали ли сте подобен случай и ако този задържан не се изчисти какво правим всъщност?

# 626
  • Бургас
На мен ми изписаха регулон и на втория месец се махна(изчисти).

# 627
christmas carol, благодря ти за отговора, но това пак не може да ме успокои. Дали това притеснение не оказва влияние също? Медитацията наистина ли ти помага? Да, под 37 години съм. Не мога да повярвам какво ми се случва. 

# 628
Здравейте, бих искала да ви попитам нещо, тъй като малко се притеснявам Sad

Миналия месец правихме Икси на лимитиран цикъл (Клостилбегит от 3 ден + Марионал) - опитът за съжаление беше неуспешен. Извадиха ми 6 фоликула. от които се оплодиха 4, като за транфер на 5 ден имах само един перфектен, но явно не е било писано. Забравих да спомена, че сме с много тежък мъжки фактор
Това, което ме притеснява е, че направих "почти" хиперстимулация и след пункцията имах вода около яйчниците - успяхме да оправил положението с лекарства и сериозна диета, но все пак съм се повлияла много от стимулацията, макар и лимитирана
Тъй като след 2 месеца ще правим втори опит лекарката ми каза, че този път иска да е на пълна стимулация (първия опит беше самофинансиран, а сега ще се ме по фонд), та това, което ужасно много ме притеснява е при положение, че направих хиперстимулация от лимитиран цикъл не е е ли логично да се повлиая много по тежко от пълната стимулация.

Здравейте, дали някой има мнение по моето притеснение ?

# 629
Hope, зависи с какви препарати те стимулират, а и хиперстимулацията може да се контролира с лекарства. На мен ми изписаха Норпролак например.
Щом лекарят ти знае, че си склонна към хиперстимулация, поговори с него и се увери, че ще вземе нужните мерки.

Общи условия

Активация на акаунт