90 Дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! Тема 363

• 57 486
  • 728
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Вики,  Hug ми то значи си почти готова, още толкова и си 6 точки Hug
Ох, Мими  Hug не знам за студеното питие, но със салатата ме уцели в сърцето ooooh!
ДжулкаHeart Eyes  Joy той сигурно е бил с два пуловера и за това, а после ти си виновна Crossing Arms
Julia78 Hug тук глад няма, само правила Peace Аз  съм с хашимото и Жгмъци, а Вики е с диабет и всички сваляме. Помни, че първите 90 дни трябва да си най - стриктна, защото тогава се сваля най - много, прочети правилата на първата страничка и питай ние ще помагаме bouquet
Курдов,  Hug щЪ ми простиш, ама то на кашкавалче си прилича, предполагам вкусно е било, нали?
Хайде лекинка и спокойна да е вечерта ви bouquet

# 241
  • ПЛОВДИВ
Благодаря ВИ! Трябва ми промяна и започвам, наистина е различно когато четеш и ти дават кураж !

# 242
Идвам за отчет.  Grinning Като не казахте колко хапнах 200 грама.  Laughing
Жулка говори с ендото ти. Доктора може да внесе леки корекции. Моята първия месец настояваше да нямам млечни в белтъчния ден, да заменя плодовете със зеленчуци в плодовия и т.н. Успех.  Hug Hug
Вангобче тъй де. Кво са 50 кг.  smile3532 smile3534 Hug Hug
Де сте бре? Ядете а?  Mr. Green hahaha Joy

# 243
  • Targovishte
Банда  bouquet
Отчитам - почти режимен. Обаче патладжанените рулца станаха толкова вкусни, че вечерята май стана повечко...  newsm78 Че ще имам плюс е ясно, дано само да не се затрие целия минус от плодовете  Praynig Praynig И с водата съм малко в повече  Whistling

Новичките  bouquet Добре дошли! Имайте вяра, и силен инат! Ще успеете!!!  bouquet

МИМИ  Hug ей тук с тая ракия направо ме жегна в сърцето  bouquet

Hug Hug Hug Hug

# 244
 wavey
Днес релакс, с книжка цял ден  smile3521
Вики имам още едни 9-10 кг.  Banghead до месец май трябва да ги преборя ама дали ще стане не знам  cry
Елиам, защо оцветяваш менюто  newsm78, оцветяват го тези който са в почивка  Hug
Джулия , успех  Hug
Нещо ви се е разиграл коня , като я няма другарката и си мислите че сте без контрол и можете да правите каквото си искате ли аааааа newsm66 newsm29 341uu

# 245
Обожавам Вангобче шопска и гръцка салата, мани ги тия измишльотини, рукола, мукола.....Току що измих пода....дояде ми се и шопска, но нема ни домат ни краставица....! Sad
Жгмъцон, къде си да не готвиш пържоли за утре, лелееее как ми се ядат и мазни пържолиии, но утре утре.... newsm68 newsm68

# 246
  • София
Обожавам Вангобче шопска и гръцка салата, мани ги тия измишльотини, рукола, мукола.....Току що измих пода....дояде ми се и шопска, но нема ни домат ни краставица....! Sad
Жгмъцон, къде си да не готвиш пържоли за утре, лелееее как ми се ядат и мазни пържолиии, но утре утре.... newsm68 newsm68
Мими, то и да имаш вкусът им е потресаващ, та ще почакаме малко за вкусни. Жгмъци, мисля беше казала, че е на дамско парти newsm78
Вики, ми тъй де ти пребори  най- тежките, другите по инерция ще ги смъкнеш newsm10 newsm10 newsm10

# 247
Ехее,ракийки и салати супер Grinning
Аз цял ден се лекувам и май съм по-добре,само дето имам чуството ,че съм кашкавалена hahaha
Деми да си изкарате страхотно у дома,за което не се съмнявам Hug Hug :hug
Ели и Джулия добре сте дошли момичета - инат и търпение,спазване на правилата и резултатите няма да закъснеят Hug Hug
И днес нямам никакъв апетит - пет банана и една круша,мнооого чай с лимон и мед
Хубава неделна вечер ,бандичка любима Hug  Heart Eyes

# 248
Здравейте компания,

днес 6-ти ден варивa

З: Банан
О: Грах и салата
В: Същото на половина

Аз също не правя диетата за първи път. И не за първи път съм в тази тема. По неволя, опитвайки се да прочета кой, как се храни и да взема идеи, изчетох много за вас.

Смятам, че наистина сте страхотни и много, много ви харесвам. Харесвам и уютното местенце в което сте превърнали темата. Но бих искала най-мило да ви помоля, ако е възможно да започвате всеки пост с отчет за деня и след това да пишете лични впечатления или обръщения.

Предполагам ще се съгласите, че има хора с ограничено време, които търсят подкрепата на тази тема за идеи и не е много приятно да четат за децата, мъжете, почивките ви. Аз трябва да прехвърлям десетки страници и стотици редове информация от личния ви живот за да достигна до желаната от мен информация. Това наистина натоварва. Тук темата се е превърнала в един спамо чат.

Определена група от хора, очевидно близки в този форум разискват семействата си, децата, здравословните си проблеми, лични проблеми, мечти и покупки........ Като дори доста от вас не спазват стриктно режима......
Момичета аз си спомням колко стриктен и студен беше тонът в темата преди. И харесвам, това което правите, приятелското посрещане, топлото отношение. Но вие минахте в другата крайност и също разрушихте по някакъв начин темата. Мисля, че Госпожица дух, това се опита да ви каже.

И преди е имало лично писане, но беше в следната последователност: Отчет, рецепти, лични мнения за храната, режима, рецепти....и след това поздрави и писане........

Преди от януари в темата се вливаха десетки момичета, а сега ....2, 3. Дали забелязахте.

Аз виждам, че сте добронамерени и наистина ви харесвам много, но защо например не си създадете група във Фейсбук и цялата компания да си чатите там. Защо момичета, аз трябва да знам, че имате ново секси бельо, за финансовите ви проблеми и личните отношения със свекървата? Ако искам да зная има теми за това. Аз идвам тук за да чета и пиша за диета.

Бихте ли могли поне да започвате с отчетите за храна за деня, планове за другия или рецепти, и след това да си чатите?  За това ви моля само.

Приятна вечер.

# 249
  • Калифорния, САЩ
   Слагам кафето, ако кажете - ще го спра. След поста на предната потребителка се чудя - да го сложа или не?  newsm78 newsm78 newsm78

Дали не прекалих с кафето, нали съм на диета?  newsm78 newsm78 Wink Wink newsm78 newsm78 #Crazy #Crazy newsm78 newsm78 Wink Wink newsm78 newsm78

# 250
  • София
Добро утро Hug
Сис,
Скрит текст:
ти хубаво прибра зимните неща, при нас обаче сняг... Hug
Ир, чудно е кафенцето, всяка сутрин ни зареждате с кафе и закуска Hug
Скрит текст:
и за малчо, гуш
Велвет, добре дошла!по-съобразителни и прекрасни хора, едва ли ще намериш.Права си , че темата много се е променила, заради тях.Преди време, спрях диетата, но не обвинявам темата, участниците или тонът, който цареше тук за личното си решение Hug
Днес започвам пак и точно тези хора ме мотивират да следя какво се случва със здравето и теглото ми, независимо от избрания режим
успех на стартиращите днес Hugжгмъц Hug
з:ябълка
о: и в: неизяснени, мисля дроб и салата
прекрасен ден на всички bouquet

# 251
  • София
Добро утро,  Hug
Ир, Hug та нали кафето не е забранено в диетата bouquet
_velvet_,  bouquet аз лично не мога да разбера какво толкова пречим или на кой нов в темата сме отказали помощ. Ясно личат в постовете ни менютата за деня ни, така че да не се налага да четеш личните ни драми. Мен лично "студеният" тон на темата преди години ме отказа и отварти, а за тези които не са започнали диета януари заради нас, позволи ми да не се чувставам виновна. Защо трябва всичко да бъде студено, безлично и с назидателен тон, та да са хареса?  Група във фейсбук имаме и там също пишем и цари приятелски тон, но и там на някой пречим и все се докладва. Защо е необходимо да се разбива единственото кътче в бг мама, в което няма грозно заяждане и цари приятелство?

Менюто за днес:
З. банан
О. 4 филий бял хляб с лютеница (домашна без захар) маслини и салата зеле.
В. още е неясна само редчето черен шоколад
Прекрасен да е денят на всички bouquet
Демиии, Hug лек полет Hug
Ничия,  Hug успех с режима от днес bouquet

Последна редакция: пн, 20 фев 2017, 08:17 от vangobi

# 252
  • Русе
Добро утро,
Ир, и какво ще правим без кафе сутрин Hug Hug Hug
Аз няма да коментирам, все пак съм тук, защото ми харесва  Blush
Иринитка, какво ще е днес?
з - сушени сини сливи,
о - мисля да е пилешко варено (на заведението при нас го правят само с пилешки гърди, моркови, чушки и домат - не съм попадала на картоф досега  newsm78)
в - салата и ?

Хубава седмица, прекрасни, моята се очертава за пореден път тежка и най-вече - продължителна, след като започна от вчера  hahaha

# 253
Добро утро прекрасни...
Днес съм по добре. Благодарение на добрата ви енергия и съветите на Мимчо вече дишам. Обаче съм болничен до сряда. Плодовият вчера Що годе го докарах режимен. Хапнах зимна супа от лидъл, обаче с малко сол, портокали и чай с лимон. Няма да се меря, чак следващата четворка...
Днес:
З: портокал
О: пил. яхния без брашно и зеле и моркови
В: същото наполовина
Снежко ви желае приятен ден!

# 254
  • София
Добрутро! Simple Smile
От днес започваме, групата стана яка, на всички УСПЕХ!
Аз менюто още не съм го измислила, но ще има кюфтета ММ ми е купил вчера. Мисля да започна с банани за закуска, другото ще видим. След малко ще се премеря да знам колко трупнах докато си стимулирах организма да отвикне от режима.  Laughing Снощи бях на женска вече, супер си прекарахме с винце и нережимна храна, но от днес бИтон.  Wink А през деня спах, доколкото ми беше възможно...
Януарската група, която се откказа според мен се отказа и от диетата и то не заради темата, а заради собствената си несериозност. Ако иска някой да се оправдава с нас ами хубаво, но си е за негова сметка.  Wink

Хубав ден, момичета и момче!  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт