90 Дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! Тема 363

• 57 486
  • 728
  •   2
Отговори
# 255
  • Targovishte
Добро утро, банда  bouquet

ИРКА  Hug Hug ще се повторя, но НЯМА СЪБУЖДАНЕ БЕЗ ТЕБ и твоите кафета  Hug Hug

ВАНГОБИ  Hug Hug Кученцата няма да ги ям, много ми харесват  bouquet

Така, и аз няма да коментирам ОНЗИ пост.

Отчитам че имам САМО 300 грама плюс след белтъчния. ДОВОЛЕН!

Днес: З - три сушени смокини, О и В - Бопппппппп. Салатата на обяд ще е зелениите от вчера, а за вечеря - моркови-

Честно казано не вярвах че ще го кажа, но дойдох вече на работа, за да си почина. Два дни - чисти, готви, учи с детето - въх, направо се изморих, а уж почивни дни.

ПЕТЯ РРРРРРР  Hug идеята за режимна пилешка яхния много ми допадна, само трябва да почакам няколко седмици, да свършат патладжанените рулца  hahaha Heart Eyes

ЖГМЪЦ и другите  Hug Hug Hug УСПЕХ НА СТАРТИРАЩИТЕ ДНЕС!!!!

На всички не споменати много  Hug Hug Hug Hug

Приятен ден и спорна седмица  bouquet bouquet Hug Hug Hug bouquet

# 256
  • Бургас
Добро утро!
Както сте забелязали, аз съм човек на реда, който уважава и се стреми да спазва правилата. Уважавам различните мнения , особено когато са изказани добронамерено и интелигентно!
В този дух подкрепям частта от поста на Velvet, в който предлага постовете да започват с отчет, меню и всичко останало след това. Изключвам кафето на Ирка - то е традиция.
Лично аз, след този си пост, ще се съобразя с нейната молба.

Отчет: Страшно е! Започнах почивката 57,9. Днес сутринта кантара показа 60,3 Shocked Shocked Минали са само два дни Shocked Вярно е, че снощи изядох огромна салата от цвекло и моркови, които сигурно още не са преработени, но..Подута съм...явно и вода съм задържала.

Менюто ми за днес:
З - ябълка
О - нещо пилешко от бистрото и салата от зеле
В - салата и ..или малко леща, която ми остана, или КМ. Зависи как ще се чувствам.

Успех на стартиращите от днес! bouquet

# 257
Добро утро, бандичка любима и незаменима!  Hug
Пресявам определени постове и стартирам от днес. Целта е - 5 кг.
З - портокал, великлепен
О - кисело зелце със свинско
В - същата
Успех на днешната група!
Ир, не си представям утрото без кафетата ти, без закуската на Вангоби и изобщо без вас такива, каквито сте.
Вие сте моята банда,  Heart Eyes
Хубава седмица, сладкишчета  Hug

# 258
И моята банда  Hug Hug Hug
Отчет: вчера празнувахме РД и дома. Няма нужда да казвам, че хапнах смесено  Crazy
Днес
З. Ябълка
О. Кюфтета на фурна + салата
В. Може би същата като обяда

Не мога да се оцветя, през телефона съм.

# 259
Добро утро банда!  Grinning Grinning
Менюто днес:
З - 2 мандарини
О - баничка с праз и доматен сок
В - кекс и РЧШ
Велвет точно заради приятелството в групата съм тук. И те са ми страхотен стимул да спазвам режима. Защо трябва да е сухо и скучно не разбирам.  newsm78 Hug
Ирка е как без сутрешно кафе!  Grinning Heart Eyes Hug
Вангобче много сладка закуска.  Laughing Heart Eyes Hug
Деска поне да е успешна.  Grinning Hug Hug
Ррррр оздравявай бързо.  Grinning Hug
Жгмъци, Ничия успешен старт на днешната ви група.  Grinning Hug Hug
Курдов те повечето жени отиват на работа за да си починат.   Joy Hug Hug

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора.

# 260
  • Оптимист по принуда
Добро утро!
Ирка,  Hug
Вангоби, благодаря. bouquet
Пия си кафето с вас, домочадието спи  Hug Багажът приготвен. bowuu
На стартиращите днес желая успех и ако много ги демотивираме, да докладват на модератор Twisted Evil Hug Тъй или иначе няма да съм редовна в писане толкова идния месец. Whistling
Аз меню няма да пиша, ако ми позволите.
Ще видя на Станстед какво предлагат. Crazy
НоМе, Hug Hug Hug лесно се оцветява през телефон - задържаш на изречението и после от падащото меню избираш цвят. Извинявай, ако знаеш, казвам го, защото често срещам във форума, че някой не знае как става Hug Hug
Хубав ден ви желая  Hug

# 261
Здравейте бандичка  bouquet!
Нали помните ,че ви питах дали сваляте като ядете салати зеле,моркови,цвекло и т.н.,всъщност трудносмилаемите зеленчуци?Еми аз не съм променяла друго в храненето си,а съм около 1,5кг нагоре  Shocked,повече от седмица ги задържам  newsm78...Вчера дадох една маса пари за домати и краставици,поне уцелих да са с вкус  Crazy,ще пробвам ако сменя пак само зеленчуците какво ще се случи   Rolling Eyes.
Менюто днес:З-фреш
З2-тиквеник  Embarassed
О-домати+краставици+вратна пържола
В-същата салата+сирене

Ир-ка  Hug Praynig Hug за малечко!
Успех на стартиралите днес  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover!
Но Ме чакаме снимка на кучо  Naughty
Деми лек път  Heart Eyes,аз нещо не разбрах за оцветяването,пак ще пробвам по-късно.

# 262
  • София
И така кантара каза 62.1 кг. цел - 55кг.
Менюто се изясни:
Ден 1 - белтъчен
З: 2 банана
О: 2 кюфтета, малко пиле + кисело зеле и салата
В: може би пак пиле със зеле или яйца + салата

За утре още се чудя какво да си направя, че и да е удобно за носене.
На работа ще и обядвам и вечерям, може би ще си направя булгур.

Деми, приятен полет и прекрасни моменти на родна земя!  Hug Hug Hug

Другарката къде е, липсва ми ?  Heart Eyes Hug

# 263
Здравейте бандичка  bouquet!
Нали помните ,че ви питах дали сваляте като ядете салати зеле,моркови,цвекло и т.н.,всъщност трудносмилаемите зеленчуци?Еми аз не съм променяла друго в храненето си,а съм около 1,5кг нагоре  Shocked,повече от седмица ги задържам  newsm78...Вчера дадох една маса пари за домати и краставици,поне уцелих да са с вкус  Crazy,ще пробвам ако сменя пак само зеленчуците какво ще се случи   Rolling Eyes.
Менюто днес:З-фреш
З2-тиквеник  Embarassed
О-домати+краставици+вратна пържола
В-същата салата+сирене

Ир-ка  Hug Praynig Hug за малечко!
Успех на стартиралите днес  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover!
Но Ме чакаме снимка на кучо  Naughty
Деми лек път  Heart Eyes,аз нещо не разбрах за оцветяването,пак ще пробвам по-късно.

Мамекс-че и аз имам такъв проблем май ..качвам от цвекло и зеле ..въпреки че не всеки път ги овкусявам с олио слагам само малко сол и лимонов сок ...дали е възможно да качваме от тях???

# 264
Добро утро!:)
Днес по инициатива на Жгмъц започвам и аз....за 2 седмици! Simple Smile
З кафе с кокосово мляко
ВЗ банани 2 броя, ню, ню
О месо, салата, ПЗХ
В млечни, салата
Хубав ден и седмица Simple Smile
От цвекло може да се качва..от зеле, не! Цвелото, както и морковите е нискоскрбялен зеленчук, демек има ВХ, демек има повече калории от зелена салата!

# 265
Добро утро, бандичка любима Hug Hug Ир твоето кафенце ни усмихва и ни зарежда за деня, а също така и закуската от  Вангоби  Hug Hug
Успех на стартиращите от днес Жгмъц Ничия Морска вълничка и други ако има - вие можете и знаете и не се съмнявам в успеха ви Hug Hug Heart Eyes
Деми лек полет  Hug Heart Eyes
Моето меню днес е: З - помело и кафе;О - постни лозови сърмички и салата аг и одмати чери;В - пилешка пържола и същата салата
Спорна седмица ви пожелвам Hug Hug Heart Eyes
Джулс къде си Hug Heart Eyes

# 266
                    Здравейте мили момичета и момче,

Чета Ви от доста време и накрая реших и аз да се включа най-вече провокирана от последните постове на  
Госпожица Дух и velvet.Аз също досега само четях за да черпя идеи за менюта, но повярвайте ми нищо от
страничните теми,който  се разискват тук не ми е досадило или  ми е било неприятно да чета.Напротив милия
и приятелски  тон в момента в темата много ми харесва.
      Сега малко за мен.Правя диетата за трети път.Първия път беше през 2013 г. Тогава свалих около 13кг, т.е
от 76 станах 63.Направих си и почивката и всичко беше наред докато след това започнах да си правя експериментчета леки смесвания на храни т.н. Така леко и неусетно качих около 6 кг .Втория път когато диетувах свалих кг два пъти  по-бавно.След това в режим почивка се движех о/о 65 - 66 кг до Коледа. Покрай празниците станах 68 кг, които в интерес на истината сигурно щях да сваля и с режим почивка , но прецених че имам нужда да сложа по-сериозен ред в храненето си. Целта ми този път е 63 кг. Забравих да напиша висока съм 177  см, възраст 48 г. Започнах на 23 януари,водни няма да правя този път. След сутрешното мерене
съм 66.2,на които съм зациклила от около 5 дни, но с оглед опита си смятам че ще има раздвижване надолу
скоро.
          Днешното ми меню е :
З : 1 голям банан
О: Лаврак на фурна със салата зеле и моркови и ФПХ
В : 2 кюфтета на скара със сата домати и краставици
            Моля ако все пак допускам грешки да ме поправяте.Ще пиша вечер менютата за следващия ден.
И в заключение искам отново да кажа моля мили момичета не променяйте нищо в темата нека си остане все така топличка,уютна и да цари приятелска атмосфера. Малко дълго се получи, за което се извинявам но всичко написах от сърце и с най-добри чувства. smile3522
       А сега отивам да поработя малко  hahaha

# 267
Скрит текст:
З кафе с кокосово мляко
ВЗ банани 2 броя, ню, ню
О месо, салата, ПЗХ
В млечни, салата
От цвекло може да се качва..от зеле, не! Цвелото, както и морковите е нискоскрбялен зеленчук, демек има ВХ, демек има повече калории от зелена салата!
оффф, много притеснително ..днес бях си направила салата от цвекло  Shocked ooooh!

# 268
Скрит текст:
З кафе с кокосово мляко
ВЗ банани 2 броя, ню, ню
О месо, салата, ПЗХ
В млечни, салата
оффф, много притеснително ..днес бях си направила салата от цвекло  Shocked ooooh!
Аги не е притеснително, не се вглеждай толкова, по добре салата от цвекло, вместо от картофи....то все пак е салата и е нискокалорично! Хапвай си такива неща и бъди здрава, това е най важното!

# 269
Здравейте,

Вчера бяхме на планина и го пиша дъждовен. За съжаление.

Днес продължавам по план, ден белтъци, закусих с един банан, за обяд си приготвих салата и две филийки с кашкавал, за вечеря мисля риба и салата.

Мими, не знаех, че цвеклото е толкова калорично. А как обичам да си го хапвам. Има ли някъде в нета таблица на храни с ниско съдържание на мазнини и калории, по която да се ръководим? newsm78

Друго забравих да питам Мими, вкусно ли е това кокосово мляко и откъде мога да си го купя?

Общи условия

Активация на акаунт