90 Дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! Тема 363

• 57 138
  • 728
  •   1
Отговори
# 75
Да ви препоръчам една много вкусна салата  Grinning наситнено червено цвекло, аз го нарендосах на дребно, с няколко лъжици извара. Много сполучлива комбинация.
Снощи ядох същото - само че с котидж. Липсваше му лимон.

Духче, ще ти сажа честно кое ме подразни - ето тези ти думи
Цитат
Ам... много говорите бе хора  newsm78 (Ама не по темата)  Embarassed
. Явно и ти се дразниш от атмосферата тук. Нормално е, след като последно си била тук преди 2 години, хората, списващи да са други, писането да е друго. Сега вместо да си скубем косите и джавкаме напразно, нека си бъдем полезни, без да тропаме с краче, че видиш ли, много сме говорили. Ами говорим, близки сме си, подкрепяме се.
 Няма нужда от цупене, пиши си, но нека се придържаме съм правилата. Другото на ЛС, оцветено или в скрит текст.

Да ок. Аз те разбирам. Но така както ти държиш на правилата за 90 дневната и си се подразнила на моя коментар, така аз се изнервям на вашите безкрайни писаници. Не влизам в темата за да чета за пътешествия, мъже, електро уреди и Германия Simple Smile Не ме интересува и не си търся дружки за кафе Simple Smile Едно време такива неща се триеха. Вие казвате щом е тема за 90 дд трябва да се храним по правилата й. Ок Аз приемам това. Но ми е трудно да чета 30 поста споделяне на абсолютно не вълнуващи ме неща и не съм и длъжна. Темата е за хранителен режим и да ми се дразните и да ме иронизирате че го напомням е абсурдно.
За това казах че се отказвам и да чета и да пиша. Осъзнавам че не мога да накарам 30 жени да се съобразяват с мен и моите очаквания.
Аз съм близка с много момичета от предните теми но се виждаме на кафе или си пишем лично. Близки сте си? Ок. Аз и всеки нов не ви е близък. Излишни ли сме? Че не искам да влизам в лични излияния? Тук се говори за всичко но не и за режима. Това за мен не е ок и реагирам както намирам за редно. Темата се предполага че трябва да е полезна и за взаимопомощ свързана с отслабване и промяна на навици и хранителна култура или аз греша?

Последна редакция: пт, 17 фев 2017, 11:17 от Госпожица Дух

# 76
  • София
Мамексче във ФБ на Мтел го имало.

# 77
  • Русе
Тъййй, да говорим по темата.  Mr. Green Утчети?  Whistling
Май само Катето и Иринитка, опс, и Номето, и жгмъцка....и Курдов  Flutter
Бравус!  bowuu
Вангобиии,  Heart Eyes
Долчету я нема,  newsm78
Ничия,  Hug
Цвети, дано щерка ти не се разболява. Hug

Последна редакция: чт, 16 фев 2017, 21:02 от Juliette14

# 78
Аз съм извинена без отчет щото днес Sick Sick smile3550 smile3550 hahaha hahaha

# 79
Мамексче във ФБ на Мтел го имало.
Мерси Жгмъцко,на някаква италианска го намерих-супер тенис,гледам,невероятен е нашия !
 bg bg bg
допълнителна екстра е,че си слушам любимия италиански  Blush
Невероятен  bg
За няма 50 минути го смачка  newsm44 newsm44 newsm44

Последна редакция: чт, 16 фев 2017, 22:17 от Мамекс

# 80
  • Бургас
Госпожице Дух
Скрит текст:
групата има модератор, който преценя дали постовете са уместни или трябва да бъдат изтрити. Поне мисля, че това е част от задълженията му. Но, знам ли, аз съм възрастна жена и може да греша. Ако с нещо не си съгласна информирай модератора. Това е правилния начин.

Да, вярно е, че тук освен споделянето на менюта и затруднения при спазването на режима, споделяме и доста странични неща, но това е част от подкрепата, която си оказваме един на друг. А групата е и за взаимопомощ и подкрепа. До момента никой не е бил против това, а нови хора има, и то такива които се чувстват уютно и са посрещани също толкова топло както беше посрещната и ти.
Всеки е добре дошъл.
Да, ти пишеше в темата преди две години, когато аз почти само четях именно заради това, че тонът в темата не ми беше приятен.

Днес няколко пъти момичетата се опитаха да подминат спора който възникна, но ти продължаваш и продължаваш. Подходихме с чувство за хумор, но ..и  това не беше разбрано. Ако не си забелязала тук основно се самоиронизираме, а не иронизираме другите.

И на края: Всичко можеше да се развие по различен начин, ако просто беше написала:
Момичета, тъй като споделяте доста странични неща освен менютата, мога ли да ви помоля/да ви напомня да го правите в скрит текст! Благодаря!

Желая ти успех!

# 81
 newsm68 newsm68 newsm44 newsm44 love001
С ваша помощ издействах бройката  Hug
Деми, благодаря за темата  bouquet
Вики, Вангобче, Мамекс, жгмъц, Деси, Инджи, Мими, Курдов, Стаси  Hug
Жгмъц , днес се постригнах но ще се снимам като напрая прическа че сега се сплеска  Joy от зор, много хубав маникюр  Hug
Деми, точилка щеше да има но от кмета на Общината, като влете и сложи на място колежките който искаха да ми вземат бройката  Joy
Не четох много задълбочено е нямах време, Миме ти болна ли си  newsm78

# 82
Ади, май май.....подрискана hahaha hahaha

# 83
  • Бургас
Мими. поне излиза, а не влиза Joy Утре минуса ти е гарантиран hahaha

# 84
При мен само влиза. Зверски апетит, ужас  ooooh!

Ади, честито  bouquet

# 85
bowuu bowuu bowuu Grinning

# 86
  • Русе
Привет, бандичка любима,
Деми  bouquet благодаря!
Голямо писане днес, а и седянка съм изтървала  Joy Hug
Иринитке, да ти е живо и здраво прекрасното малко Чаве, все така успешно да се справя (за което не се и съмнявам)  Hug А, за изпита, вЕрно - дава се, ама трябва и да си го поискаш  hahaha
Жгмъцка, конкуренция, а  Hug
Джулка, обожавам Кьолн, чудно е лятото за разходка  Flutter а за моцарелката - дай да си разпределим Лидълите   hahaha
Мимчо, как си, дано ти отмине  Hug
Деми, как сте  Hug?
Ади, поздравления Hug
Благодаря ви, че сте ме мислили днес - колкото и да ми идва в повече - когато съм в часове се чувствам в пъти по-добре от административната работа  Flutter
Скрит текст:
Големи образи са ми студентите. Към 18 ме питаха не може ли вече да си тръгват, но да остане едната студентка (от около 20-на останали до тогава), че ѝ станало много интересно  Shocked Joy Joy Joy и да си продължим двенките, до когато искаме  hahaha

# 87
Деси хаха, опасни студенти.

Мими, да оздравяваш!

Долче, къде си?

Мн съм гладнааа

# 88
  • Калифорния, САЩ
   Не съм ви чела, само слагам кафето и бЕгам !!!

# 89
  • София
Добро утро,  Hug

Ир,  Hug чудно кафенце Hug
Ади,  bouquetмного се радвам, че си успяла Hug
Джулка, Heart Eyes Heart Eyes благодаря за кафенцето в Кьолн, много е красив, а катедрала, ех катедралата bouquet
Деми Heart Eyes, как сте днес?
Мимчо, Hug да оздравяваш. Добре  е, че вчера сте имали вода hahaha
Вики, Hug не намерих книгата newsm78
Курдов,  Hug разкошно ти е менюто за днес,  ух това ще е за следващия ВГХ chef
Аз днес ще съм на моно бананов със сусам и чия и много чай и лимони, всички сме болни в къщи, едва дишам #Cussing out
Много съм доволна, че днес е петък, успешен и спокоен да е вашия Hug

Общи условия

Активация на акаунт