редно ли е 2-ри клас госпожата да ги насилва да играят с определени деца?

• 28 923
  • 434
  •   1
Отговори
# 60
По същество: за това е там госпожата, да се намеси при необходимост. Най-лесно ще я заклеймим, но не е това целта. Учителят не е враг!

# 61
Едно си баба знае... къде отиде на права и свободи, за елементарно възпитание говорим. Ако бяха допуснали детето в тъпата им гоненица с какво щяха да им се накърнят правата?
естествено че за права става въпрос,нали размахват тук наредбички и закончета ....
значи тези пет деца нямат право да избират с кого да играят и трябва да бъдат наказани ако не се соъбразят с Желанията на друго дете? и Защо?

междучасията са свободно време,извънкласно!
в офиса не знам кой с кого си пие кафето-в моят офис е въпрос на избор и желание,не на задължение.

# 62
Нищо няма да им стане на децата да пуснат още едно да играе с тях. След училище да се събират на каквито групи искат. И тук не говорим за права, че да има и ограничаване на такива.

# 63
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
аз бих искала да разбера коя е учителката Blush
не за друго, искам да видя един Човек, който съвестно си върши работата. Blush
може и цвете за 8 март да и пратя.

..
естествено че за права става въпрос,нали размахват тук наредбички и закончета ....
...

"наредбичките" и "закончетата" са написани за да компенсират междуушния недоимък на някои родители  Peace

# 64
Ами в моя офис, ако изляза на вън да пуша цигара и дойде колега, няма да му кажа - махни се, аз пуша тук. Ще си пушим заедно.

# 65
Т.е. си била с децата и 100% си убедена, че наказанието е било излишно?

# 66
Ами в моя офис, ако изляза на вън да пуша цигара и дойде колега, няма да му кажа - махни се, аз пуша тук. Ще си пушим заедно.

Наглец Stop Тъй да ти нарушава правата Naughty Mr. Green Не го е срам.

# 67
Нищо няма да им стане на децата да пуснат още едно да играе с тях. След училище да се събират на каквито групи искат. И тук не говорим за права, че да има и ограничаване на такива.
как да не говорим за права?
и в Конституцията го пише-правото на свободно сдружаване !!!!!!
и Да,както на тях няма да им стане нищо да пуснат още един човек в играта,така и на въпросното дете няма да му стане нищо да не играе или да потърси други хора с които да си играе.
Аз не мога да си представя някъде да съм нежелана и да се натрапвам, ама явно щото нямам възпитание както ме обвиниха  Laughing

# 68
  • Варна
Я пък ти! Ами ако вече си почнала цигарата? Да ходи да пуши другаде, иначе няма да ти е в синхрон.

Мацка, детето е на 8 години и е поискало да поиграе на гоненица със съучениците си, не се е присламчило към рожден ден! Егати натрапника го изкара!

# 69
аз пък ако не ми е приятен-ще намеря друго място за пушене  Mr. Green

# 70
  • София
Браво на тази госпожа! Дала им е чудесен урок по толерантност, каквато явно липсва в собствените им семейства!

# 71
  • София
Едно си баба знае... къде отиде на права и свободи, за елементарно възпитание говорим. Ако бяха допуснали детето в тъпата им гоненица с какво щяха да им се накърнят правата?
значи тези пет деца нямат право да избират с кого да играят и трябва да бъдат наказани ако не се соъбразят с Желанията на друго дете? и Защо?

междучасията са свободно време,извънучебно!
в офиса не знам кой с кого си пие кафето-в моят офис е въпрос на избор и желание,не на задължение.
Laughing  Не само в твоя. Представям си как колектив от 30-ина човека, колкото е един клас, в обедната почивка отиват и задължително се хранят на една маса, за да не се почувства някой изолиран...

# 72
Я пък ти! Ами ако вече си почнала цигарата? Да ходи да пуши другаде, иначе няма да ти е в синхрон.

Joy Joy Ха ха...това беше добро Peace

# 73
Т.е. си била с децата и 100% си убедена, че наказанието е било излишно?
душицо караш по форумния правилник-ако не можеш да дискретидираш информацията, дискредитирай източника  Hug не,не съм била свидетел.

# 74

интересуваше ме отговор по същество,не за конкретната ситуация.

Отговорът по същество е, че в свободното си време и извън училище децата имат пълното право да играят с когото си искат. В училище обаче има правила и цялата идея е да се възпитат децата ни в социално приемливо поведение.

И не забравяйте, че играта не е равнозначна на приятелство. Никой не задължава детето да бъде приятел с друго дете. Но е нормално да има някаква колективна ангажираност и търпимост.

Общи условия

Активация на акаунт