НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 113

• 93 835
  • 726
  •   1
Отговори
# 45
Тина, по здравословните въпроси не мога да коментирам, но за Рибарица да кажа, че е страхотно  Heart Eyes Една от най-най-любимите ми части от страната. Там наистина е райско местенце.

Аз имам спомен, че някой в предишни теми пишеше, че пие добавка заради висок инсулин. Добавка, не лекарство. Чак се чудихте, че не й е предписала метформин. Та се чудя коя беше добавката  Rolling Eyes

Инфолик мисля че, беше...

Мен Рибарица ме подтиска-отвсякъде надвиснали планини и върхове, няма простор... Rolling Eyes

# 46
Тина, по форумите има жени, които задържат вода от инозитола.

# 47
  • София
Хихи, Шоки, много готин сън  Laughing Така ме развесели  hahaha  Hug

Змия, задължително включи бульон в ежедневното си меню. Даже като си го правиш, сложи и едно краче вътре, не само кокали. Освен това, може на 10-на дни веднъж да хапваш крачета.
Аз също правя голямо количество и замразявам в буркани във фризера. Вадя от предната вечер по един буркан и на другия ден консумирам.

# 48
  • София
Шоки, благодаря за темата  bouquet

Блеки, букмаркнах си офертата за изследванията. Гледам, че важи до края на март, а се оказа и че имам лаборатория близо до офиса и ще се възползвам. Благодаря ти!!!

# 49
  • София

Змия, задължително включи бульон в ежедневното си меню. Даже като си го правиш, сложи и едно краче вътре, не само кокали. Освен това, може на 10-на дни веднъж да хапваш крачета.
Аз също правя голямо количество и замразявам в буркани във фризера. Вадя от предната вечер по един буркан и на другия ден консумирам.

Никога не съм яла крачета, пача и други подобни. Имам някакви спирачки към тези продукти, а може да са вкусни. Ще трябва да пробвам, но ще е много насила.

# 50
  • Благоевград

Никога не съм яла крачета, пача и други подобни. Имам някакви спирачки към тези продукти, а може да са вкусни. Ще трябва да пробвам, но ще е много насила.

За мен пачата е най-вкусното нещо на света  Heart Eyes Аз също не ям крака и уши, нашите ги слагат колкото да пуснат желенце, но после в бурканите затварят само чистото месо. Един буркан си отива за едно ядене. Желирано е много вкусно, а стоплено на супа подправям с лимон. Абсолютна вкусотия  Heart Eyes Мога да попитам как точно я приготвят и да ти напиша рецептата  Hug

# 51
  • София

За мен пачата е най-вкусното нещо на света  Heart Eyes Аз също не ям крака и уши, нашите ги слагат колкото да пуснат желенце, но после в бурканите затварят само чистото месо. Един буркан си отива за едно ядене. Желирано е много вкусно, а стоплено на супа подправям с лимон. Абсолютна вкусотия  Heart Eyes Мога да попитам как точно я приготвят и да ти напиша рецептата  Hug
Приемам всякакви рецепти - ще се насиля да пробвам веднъж, дано ми хареса.

# 52
Няма как да не ти хареса  Heart Eyes Това и за мен е най-вкусното нещо!

# 53
Да не ви изпускам от поглед  Laughing.

# 54
  • In transit
Тина, по форумите има жени, които задържат вода от инозитола.
аз съм от тях също. Установих го със сигурност. Обаче забелязах, че откакто не ям сутрин почнах да смъквам, въпреки инозитола.

yani_cat , ако си поддържала много ниски В е нормално като сложиш малко повече въглехидрат да отслабнеш, стига да не прекалиш с тях Simple Smile

Тина и аз щях да ти кажа, че повечето движение е добре, но не разчитай да компенсира яденето на баници и тесто. Най-добре ги махни изцяло.

# 55
Тина и аз щях да ти кажа, че повечето движение е добре, но не разчитай да компенсира яденето на баници и тесто. Най-добре ги махни изцяло.
Подкрепям.
Иначе, Тина, качва се от хормони и още как, но няма начин, понякога се налага да се изтърпят и такива неща, здравето е по-важно от страничните ефекти.

blackisback, най-новото е Иногинол, ако искаш пробвай.
http://apteka.framar.bg/30056650/%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%B3%D0%B8% … 82%D0%BA%D0%B8-20

Последна редакция: сб, 25 фев 2017, 15:12 от Lemy

# 56
Аз не разбирам как някой, който яде баници 3 пъти седмично за вечеря обяснява на доктора си,че е на режим! ниско въглехидратен! ooooh!  И в същото време се чуди от какво е дебел.....

# 57
  • SA
 Joy Шоки, още се смея на съня ти.  Heart Eyes Трябва да сме търсили нещо вкусно из тия шкафове.  hahaha
yani_cat , пиши в темата, не е нарочно това, че не сме ти отговорили. Аз например понякога само чета, но нямам възможност да пиша. Предполагам и другите са така.

# 58
  • София
Да се включа в темата с пачата.Готвя голямо количество и затварям в буркани.Варя бурканите 2 часа и така винаги си имам пача в шкафа.Обожавам я , хапвам си в желирана.Определено мога да кажа , че е най-добрия източник на натурален колаген.

# 59
До колко грама въглехидрати приемате дневно?
Преди май го пишеше на първа страница, но сега не го намирам. Зарибявам една приятелка с режима и тя ме пита до колко е допустимо.
Аз не ги следя, защото си ги набавям предимно от зеленчуците.

Общи условия

Активация на акаунт