По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 14

• 60 564
  • 726
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте, момичета!  Hug Hug HugНямам много време за писане и четене, но ще се радвам ако някоя от вас, която се сеща коя съм, да ми направи един бърз отчет, има ли новини, как сте, докъде стигнахте?
Извинявайте, че ме няма, но дъщеря ми беше доста трудна за гледане до 5-я месец поне. То не бяха колики, то не беше тежък киселинен рефлукс, сега зъбите ни мъчат...Е, вече си имаме два. Но наистина нямах време за нищо. Ако ви кажа, колкото и да звучи гадно, но първите два месеца не знаех кога съм се къпала, кога съм яла и кога спала. То нямаше спане де..И така. Сега сме много по-добре. Захранихме се. На всички ви желая едно такова бебче за да забравите всичко, което ви е минало през главата! Е, то и аз си походих по мъките..Но вече не помня  Wink
И прашец за всички ви  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Добре дошла шакира липсваше тук

# 661
Шакира, скоро се питах какво правите с твоята принцеса, радвам се, че сте добре Hug
С моя шушон също се борим с коликите, на два месеца е вече Heart Eyes Целувки от нас bouquet

# 662
Иее, Шакираа.
И аз под прашеца!

# 663
Момичешки прашец, и аз под него хихи Mr. Green
Шакира, радвам се, че писа и че сте добре с бебка.  Heart Eyes

# 664
Шакира, кога мина това време? За все още борещите се за успех е спряло. Браво и скоро да му родиш другарче Hug
Ние се надяваме да стартираме юни месец.

# 665
Викториа, може да вървим заедно, ако не отложим за есента.

# 666
Викториа, може да вървим заедно, ако не отложим за есента.
Дай Боже още юнския цикъл да подкараме Hug
Трябваше още април, но ще сменяме къщата и няма кой да ни помага с изнасянето и нанасянето...та сме на hold Flutter

Последна редакция: пн, 01 май 2017, 06:22 от ВикториА

# 667
При нас зависи от показателите на мъжа ми - на 8 ще пуска контролна СГ и после с докторката ще преценяваме кога да се започва.

# 668
Аз тръгвам на някакви тренировки с аеробика.Почвам иноситол и Q10, спирам кафето.
 Само не помня по колко иноситол се приемаше?

Последна редакция: вт, 02 май 2017, 08:16 от Анонимен

# 669
Браво Герда, тонусът ще се повдигне и ще събереш сили.

# 670
  • Пловдив
Аз тръгвам на някакви тренировки с аеробика.Почвам иноситол и Q10, спирам кафето.
Браво, Герда, само така! Къде ще ходиш на тези тренировки?

# 671
  • Sofia

Герда зависи какъв ще приемаш, ако е на хапчета 2*1 един час преди или 2 часа след кафе, но ти спираш кафето, така че това не е проблем Simple Smile. По предписание на Денис аз го приемаг заедно с НАК и ЛАргинина. Ако е на прах Инозитола се взима 1/4 чаена лъжичка до 3 пъти на ден. Аз приемах такъв на прах и го взимах 2 пъти заедно с НАК и ЛАргинина по 1/4 чаена. Сега взимам Овабуст, където инозитола е миоинозитол  Peace

# 672
Здравейте, момичета! Дано да приемете още едно ново попълнение... Дълго време ми трябваше да се престраша да се регистрирам, иначе ви чета редовно. Виждам, че повечето се познавате, подкрепяте и си обяснявате много неща. Изчетох цялата тема и вашите споделяния са ми много близки.  bouquet

# 673
Добре дошла ednausmivka

# 674
Много благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт