Искам да кажа ... (111)

• 65 495
  • 757
  •   1
Отговори
# 60
  • Mediterraneo
О, Мария, съболезнования  Hug

# 61
Мария, съболезнования  Cry
Нямат край лошите новини

# 62
  • Варна
Мариат, бъди силна, семейството е опора в такива случаи...

# 63
Мариат, съболезнования. Да е лек пътя му. Praynig

# 64
Съболезнования, Мария!

# 65
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ах, Мари! Как така се случи, внезапно ли?
Да почива в мир човекът, а на теб да ти дава господ сили!
Скрит текст:
Този, който ти беше като баща ли, като моя?

# 66
Дами, моля ви! Благодаря за съпричастността, но .... такъв е животът!
Просто, за да продължа да пиша в темата написах това, кoeто "Искам да кажа" в момента.
Светалчо, роден баща ми беше. Имам втора майка.
Продължаваме напред!  

# 67
  • Варна
Момичета, тия дни като се присетите за мен, стиснете по някой палец! А аз ще се похваля /дай боже/ ако нещата се наредят както искам Simple Smile

# 68
  • До морето
Много съжалявям, Мария  Hug

# 69
  • Телиш/Плевен
Момичета, тия дни като се присетите за мен, стиснете по някой палец! А аз ще се похваля /дай боже/ ако нещата се наредят както искам Simple Smile
Стискам силно! Praynig

mariat, моите съболезнования! Cry Hug

# 70
И аз ще стискам палци!
Мони, какво казаха за корема? Назначиха ли изследвания?

# 71
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Дами, моля ви! Благодаря за съпричастността, но .... такъв е животът!
Просто, за да продължа да пиша в темата написах това, кoeто "Искам да кажа" в момента.
Светалчо, роден баща ми беше. Имам втора майка.
Продължаваме напред!  

Заблудила съм се, Мари.
Скрит текст:
Имаше някоя друга като мен в темата, която беше споделила, че  нарича пастрока си баща, за да не се налага да обяснява. Не че това е толкова важно, просто усетих тогава сродност.

# 72
Мари, светло да е на душата му, съболезнования.

Жаклин ми счупи екрана на тъпия ай пад, иде ми да не казвам какво да я направя, от лиготия! Тук ми искат 200€ надявам се в Бг да намеря нещо по- евтино... Сега почти нищо виждам  Crossing Arms

# 73
Добро утро,

Благодаря За темата, Лиляна!  bouquet

Момичета, тия дни като се пресетите за мен, стиснете по някой палец! А аз ще се похваля /дай боже/ ако нещата се наредят както искам Simple Smile
 Praynig

Марият, нека почива в мир!  Hug

Сбъдваща, дано ви хареса банановият хляб! На нас ни е много любим  Heart Eyes

Титина, в миналата тема пишеше, че нямате отворена църква на 'Прошка'. И аз така си мислех, но нали бяхме решили да отидем да запалим свещички за починалите ни близки и отидохме. Нямаше място къде да паркираме пак.

Така е обикновено на Великден, защото сме ходили в обикновена неделя и бяха повече по-възратсни хора само. Но вчера беше препълнено с офиц. облечени, фризирани и натокани гърци с много деца. Имаше литургия, ръсеха с тамян, захранваха постещите с нафора и ръсеха децата със здравец. Беше много тържествено отбелязването на деня.

Сесиле, навярно е развълнувано детето. Това са толкова емоции с подаръци, музика, шум, игри и забава. Тортата ви беше много красива!  bouquet

За мартеничките.
Имаме доста изпратени и ще ни стигнат за цялата бълг. общност тук за поне 2-3 години още.
Обикновено носим по една на ръката докато видим разцъфнало дърво, защото тук щъркели няма. Закачаме си ги трите на едно място на най-разцъфналото място.

Миналата година ги сложихме на ябълковото ни дърво в двора,а предната година в градината до Ниагарския водопад с обещание някой ден да се върнем да живеем там.

Тази година ще правим утре с децата у дома мартенички. За първи път ще правя ръчни.

Купих си някакви бели прежди с едно червено кълбенце от един базар до нас с куки за плетене на шал и ще се замотая из нета да търся техники за направата им. Не съм плела от 26 години, така че не знам дали ще си спомня как ме е учила баба ми.
Имаме цветни мъниста и дървени мъниста за украса на мартеничките.

Ако някой има изпитан и лесен начин за направата им, със снимки като за аматьори, да пусне , моля!

Последна редакция: пн, 27 фев 2017, 17:17 от Анонимен

# 74
  • някъде ... тук ...
Мария action032 Hug

HighSpeed  fingerscrossed

Продадохме Сиси, на една много приятна млада дама. Със здраве да я кара!
Сега трябва да намеря моята "нова" кола.

Общи условия

Активация на акаунт