RYANAIR - 7

• 81 489
  • 726
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте,
Някой знае ли защо пи закупени 2 еднакви места за отиване и връщане, сега при чекирането ми дава различни редове:  за единия полет ми изписва ред 24, а за обратния - ред 4 и ред 5, макар че според схемата на самолетния салон бяха едно до друго?.

# 646
Здравейте,
Някой знае ли защо пи закупени 2 еднакви места за отиване и връщане, сега при чекирането ми дава различни редове:  за единия полет ми изписва ред 24, а за обратния - ред 4 и ред 5, макар че според схемата на самолетния салон бяха едно до друго?.
Попитайте в чата. Тук няма как да знае някой, освен да гадаем...

# 647
Най-вероятно сте се заблудили.

# 648
Ред е реда на купуване.
Местата са обозначени - места за сядане - напр. 25Е, 12А.

# 649
Ред е реда на купуване.
Ето, че все пак някой знае.  Simple Smile
Да, така е. Местата са обозначени с цифра и буква, а отдолу е изписан ред ...
Благодаря за информацията.

# 650
Ред е реда на купуване.
Ахааа- ами то това и в 1-я пост го пише. Даже има снимка- да е по- ясно. Simple Smile

# 651
Честит празник!
На 20.04.17г. летим за Берлин, на гости на сина ми! Едно от любимите му ястия е домашна лютеница.

Въпросът ми е: Ако  взема няколко бурканчета, дали ще имам проблем при проверката, все пак не е течност, но не е и твърда  newsm78?

Някой пътувал ли е с буркани в сака?

Предварително благодаря за отговорите!
Катя П няма да стане. Сина ми ходи на гости при кака си ваканцията , снощи се прибра. Нейната заръка беше също нищо не искам, само лютеница. Сложих  3 буркана бях ги опаковала с фолио с балончета пликове и т.н.. Като минал на скенера веднага го питали дали носи лютеница и му казали, че може да се върне да я остави, но той решил да не се връща и ги изхвърлили. Може би я приемат като течност не знам.

# 652
Ред е реда на купуване.
Ахааа- ами то това и в 1-я пост го пише. Даже има снимка- да е по- ясно. Simple Smile
Да, признавам си, че в бързината и притеснението от първата резервация не успях да прочета първа страница. Но подобен сарказъм, Галета, е напълно излишен и неконструктивен.

# 653
Виждам, че обсъждате буркани с лютеница в ръчния багаж Simple Smile
Миналата седмица се прибрахме от Рим и от там си купихме 1кг нутела на промоция с ясното съзнание,  че на летището буркана ще изхвърчи от багажа.  За наша изненада никой нищо не каза,  дори не отвориха куфара да проверят.. явно е до летище и до проверяващи.  Или може би има значение как е сложен буркана в багажа и как излиза на скенера.

# 654
А може просто да си насърчават износа Mr. Green

# 655
Да, признавам си, че в бързината и притеснението от първата резервация не успях да прочета първа страница. Но подобен сарказъм, Галета, е напълно излишен и неконструктивен.
Изобщо не е сарказъм- това "ахааа" означава, че и Galettta не се сети за кой ред говорите. Simple Smile А останалото е пояснения къде го пише, че и цветно.
Затова Galettta призова малко по- нагоре за по- малко глупости и повече писане по същество.
Приятен полет от мен! Simple Smile
Не всичко е заяждане, не всичко... Wink

# 656
Виждам, че обсъждате буркани с лютеница в ръчния багаж Simple Smile
Миналата седмица се прибрахме от Рим и от там си купихме 1кг нутела на промоция с ясното съзнание,  че на летището буркана ще изхвърчи от багажа.  За наша изненада никой нищо не каза,  дори не отвориха куфара да проверят.. явно е до летище и до проверяващи.  Или може би има значение как е сложен буркана в багажа и как излиза на скенера.

Изобщо няма значение как е сложен буркана, просто не са го видели. Правилата са за течности и ГЕЛОВЕ, т.е. паста за зъби, лютеница, мед, течен шоколад, пък който както иска да рискува, негова си работа.

# 657
Здравейте! Чета темата редовно, но не съм срещала до сега да се дискутира.  Rolling Eyes
Имам един такъв въпрос... Баща ми има нещо като пирон/имплант в едното рамо в следствие от операция на сърцето. Сетих се, че при проверката на скенера най вероятно ще изпищи.. Та какво правим в такъв случай? Документ ли трябва да се носи описващ въпросния пирон и какъв и от какъв лекар?  newsm78
Благодаря на отзовалите се!  bouquet

# 658
  • София
Здравейте! Чета темата редовно, но не съм срещала до сега да се дискутира.  Rolling Eyes
Имам един такъв въпрос... Баща ми има нещо като пирон/имплант в едното рамо в следствие от операция на сърцето. Сетих се, че при проверката на скенера най вероятно ще изпищи.. Та какво правим в такъв случай? Документ ли трябва да се носи описващ въпросния пирон и какъв и от какъв лекар?  newsm78
Благодаря на отзовалите се!  bouquet
Позната с пирон в крака, носеше рентгенова снимка със себе си. Simple Smile Но може би е добре да се обадиш на летището и да ти кажат по-конкретно изискванията в този случай.

# 659
  • Пловдив
Има скенери, на тях се вижда.

Общи условия

Активация на акаунт