Боледуване на децата ни - тема 50

• 59 416
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • shumen
Датура,и аз го вземам все потен,а и духа.Тази вечер беше седнал до госпожата да си отпочине и по суичер.Как да не се ядосва човек.
Това хъркане при Вас да не е от третата сливица?При нас е точно от това.

# 631
Моят днес беше с разкопчано тънко горнище върху тениската, пак с мокра коса, говореше си кротко с една малка дама. Якето на пейката. Не знаех да се ядосвам, че не е тичал по тениска ли, или, че не си е сложил качулката Laughing
Най-вероятно и при нас е пак трета, но вече на УНГ отивам само ако оглушее.
Скрит текст:
По-добре хъркащ, отколкото да се чудя втори път дали ще оживее.

# 632
  • shumen
Датура,моя верно и без шапка беше.Ама те и госпожите толкова ги поглеждат.

# 633
С шапки нашите госпожи не разрешават и през зимата когато са навън. Много прегряват с тях, а и в големите студове не ги извеждат.

# 634
  • shumen
Датура,а зимата и без шапка.При нас няма такива ограничения.

# 635
Датура какво е станало? За това в скобите питам. Ако искаш сподели. Аз мисля да махаме трета сливица и намаляне на сливиците. Ама си ме шубе  Confused

# 636
danaeka, и при нас не знаех, че има, докато не разпитах веднъж дребния. Не го отчитам като проблем, щом госпожата не си е сложила, на търчащите до нея не им трябва. Продъжавам безрезултатно да дудна на детето да се сеща да се преоблече, когато се изпоти, досега успех нямам.
Може да настояваш пред госпожата твоето да е с шапка и яке, ако се притесняваш. В нашата група има  дете, което спи с чорапи по желание на майката.

Lino ,
Скрит текст:
от здраво и щастливо дете заради едното хъркане щяхме да го изгубим. Буквално го гледахме как си отива, няколко дни не се знаеше как ще се развият нещата. Получи кръвоизлив след махане на трета. Тези "смешните" 1-2% рискове са кошмар ако се случат точно на теб. Тези звуци, които чух да издава детето ми в болницата, не искам никога да ги чувам отново. Да хърка, ако ще да му се деформира лицето и да затъпее, втори път няма да го подложа на това. Още не сме се съвзели с баща му, а и малкият също. Яд ме е, че не го спрях от ДГ още първата година като се беше увеличила.

# 637
  • shumen
Датура,каквото и да кажа ни той,ни госпожата чува.Кой ли му пука за твоето дете.

# 638
Поредното разбухване от сополяци тази нощ, поне час  Tired Дърпах с бейбивака, инхалирах с фр, давах сироп, пръсках Тантум Верде, вдигах главичката, а то, милото, само дето не повърна от кашлицата, така се давеше, докато отхрачи. Прахосмукачката и инхалаторът не са от най-тихите, не знам съседите до кога ще ме траят. И те имат деца, които ходят на училище, сигурно им преча да спят с тия среднощни процедури.  Embarassed

# 639
Датура  Sad Кошмара на една майка...На колко е детенцето ти?
А риска от кръвоизлив от махане на трета сливица казват е дори по-малък от този при намаляне на сливиците  Confused Аз затова отлагам, много ме е страх.

# 640
  • София
Засега имаме успех със Зината. Вече 3 приема, само първия повърна и то някъде 5 минути след като го пи. Хубавото е, че се повлиява като че ли - вече не я боли като ходи по малка нужда. Утре трябва да занеса стерилна урина. Колко стерилна ще е не знам. То направо цяла философия ми се вижда вземането  Tired
Бързо оздравяване на болните.

# 641
И обикновена урина да е, пак ще се разбере има ли възпаление. Белтък и седимент се пускаше май. Ако белтъка е положителен, значи има възпаление, а в седимента ако има левкоцити-също. Това помня, но не съм сто процента сигурна Rolling Eyes

# 642
Lino, аз отлагах, защото при моето вадене на трите като дете оцелях на късмет (съвсем друг проблем се получи). Престраших се накрая, защото нали само с трета са по-малки рисковете. На възрастта на твоето беше малкият, когато я махнахме, а ето че преди да е минала и година се започна с хъркането пак.

Избутваме до края на учебната в градината и го спирам, ще го местя в полудневна ПГ в училище. Трудно, невъзможно - ще се справям някак си, дано се чувства по-добре детето. Единият УНГ още в началото каза, че вариантите са или да го спра от градина, или да я махаме.

# 643
  • София
И обикновена урина да е, пак ще се разбере има ли възпаление. Белтък и седимент се пускаше май. Ако белтъка е положителен, значи има възпаление, а в седимента ако има левкоцити-също. Това помня, но не съм сто процента сигурна Rolling Eyes

ЛЛ каза да е стерилна. Не знам защо. В понеделник пусках обикновена и си лъснаха нещата. Ще я взема както мога. Колкото стерилна излезе - толкова.

# 644
Ще стане. Споко.

Общи условия

Активация на акаунт