Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 42

• 111 800
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Забравих да попитам. ooooh! Може ли да ме ориентирате за хидратиращ дневен крем, некомедогенен, отивам към 30-така.
Скрит текст:
Към момента май не се опъпчвам от Фитокода. Пробвах и Алдеверде, но май ще ми дойде проблемен.

# 496
Мерси за информацията  Hug
Аз май си докарах алергия от някое червило, какво да нанасям на устата, та да не се изсушава?

Както споменах горе съм доволна от балсама на Зори - Z by Zori Pavlova. Мацката има Ютуб канал и там говори повече за състава, но е изцяло от натурални продукти. 

# 497
Аз в момента преоткривам  Red out на Фитокод. Самостоятелно нанесен не е достатъчно хидратиращ, но с това http://www.phytocode.bg/shop/rosa-damascena/seriya-rose-kiss/poc … -akne-detail.html ми идва идеален. Сега смятам да си купя и крема им 35+(аз съм на 27  Mr. Green )
Не са от най-евтините продукти, но все пак си заслужават.

# 498
Аз използвам крема на Талодерма и съм доволна. Справя се добре с хидратацията, не съм видяла засилване на акнето от използването му.
Има ги в Елитис, мисля че беше около 7 лв.  Thinking

# 499
Мерси за информацията  Hug
Аз май си докарах алергия от някое червило, какво да нанасям на устата, та да не се изсушава?

Както споменах горе съм доволна от балсама на Зори - Z by Zori Pavlova. Мацката има Ютуб канал и там говори повече за състава, но е изцяло от натурални продукти. 

Тези балсами не ги ли разграбват за часове? Ти откъде го взе и за каква сума? Благодаря предварително.

# 500
Не знам дали има още налични.  Аз си го взех за 9лв (5 балсама и 4 доставката). Една приятелка си беше поръчала за нея, но преди да пристигне й подариха и взех нейния. Simple Smile

# 501
Не знам дали има още налични.  Аз си го взех за 9лв (5 балсама и 4 доставката). Една приятелка си беше поръчала за нея, но преди да пристигне й подариха и взех нейния. Simple Smile

Благодаря, тъкмо проверих във Фейсбук и мислех да пиша. Дава същата цена и доставка и има информация от 21.04 че има останали единични бройки. Мислех, че е поне 15лв, затова попитах. Simple Smile

# 502
от супер-специалните и био-натуралните б-ми за устни имам такъв
http://soapfactory.bg/%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%BD … BA%D0%B0%D0%BB-2/
доволна съм

# 503
от супер-специалните и био-натуралните б-ми за устни имам такъв
http://soapfactory.bg/%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%BD … BA%D0%B0%D0%BB-2/
доволна съм

Благодаря, че сподели. Изглежда интересно и е на цената на "обикновен". Има ли ги по магазините или са само с онлайн поръчка?

# 504
не помня къде се продаваха офлайн, но съм виждала - моят е купен от изложение за "домашна" козметика и ръчно правени бижута от типа на миш-маш фест

# 505
не помня къде се продаваха офлайн, но съм виждала - моят е купен от изложение за "домашна" козметика и ръчно правени бижута от типа на миш-маш фест

Благодаря отново!

# 506
От интимните гелове най- вече съм доволна от такъв на Лидъл и на Арома. Иначе съм пробвала почти всичко, което се предлага в България, с изключението на супер- скъпи. На Венус ми харесваха уик-енд опаковки, такива малки пакетчета с 15 дозички и капачка. Бяха удобни за път. Но нещо напоследък не ги срещам никъде.
Много съм доволна от балсамчето на Алверде с невен. Исках да попитам, аз винаги слагам някое балзамче под червило, иначе много ми се изсушават устните. Обаче тогава червилото се държи много кратко време, не повече от половин час, при вас как става това?

# 507
  • Стара Загора
От интимните гелове най- вече съм доволна от такъв на Лидъл и на Арома. Иначе съм пробвала почти всичко, което се предлага в България, с изключението на супер- скъпи. На Венус ми харесваха уик-енд опаковки, такива малки пакетчета с 15 дозички и капачка. Бяха удобни за път. Но нещо напоследък не ги срещам никъде.
Много съм доволна от балсамчето на Алверде с невен. Исках да попитам, аз винаги слагам някое балзамче под червило, иначе много ми се изсушават устните. Обаче тогава червилото се държи много кратко време, не повече от половин час, при вас как става това?

При мен от балсамите за устни, единствено бурканчето на Nuxe Reve de Miel е чудесно за под червила. Независимо с блясък, матови или кремообразни. Не ми влияеше на трайността, оставя ги меки и гладки след сваляне. Дори ако сте имали сухи кожички, след него падат. Освен това нанесен вечер, сутрин се случваше често да не съм го изяла въобще. Много е плътен и гъст, затова издържа доста.

И аз съм в чуденка какъв интимен гел да си взема. За момента умувам над Phytocode, BioPha и Hristina. В момента съм с един с витамини на последната марка и съм доволна. Хем са най=евтини и доколкото разбирам с изчистен състав, хем ме човърка да пробвам някой от другите. hahaha

Скрит текст:

# 508
  • Бургас
Аз харесвам интимните на Ейвън и Дева.

# 509
  • Някъде по Дунава
Лактацид в такъв случай. Има го по всички дрогерии. Peace
Благодаря за предложението. ДМ, Лидъл и подобни вериги в града нямаме, но ще погледна в магазините за козметика или аптеките.

Общи условия

Активация на акаунт