Искам да кажа ... (112)

• 59 073
  • 755
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря за новата тема, Лиляна!  bouquet

Благодаря ви момичета за съветите и впечатленията от пътешествията ви из тези дестинации!  bouquetЗнаех си, че тук ще ми отговорите с много подробности и лични преживявания. Прочетох ги на мм и плануваме маршрутите.  

Янтра, настръхна ми косата когато те прочетох!   Hug
Ако ми бяха спогодили такъв номер на мен то нямаше да ги заведа никъде доста дълго време.

Ние осъмнахме с 30см сняг и лека снежна буря с ветрове и -34 градуса навън. Уж се беше позатоплило...

Последна редакция: вт, 07 мар 2017, 21:53 от Анонимен

# 16
  • Варна
Хихи, пред магазина за цветя до вкъщи се беше извила огромна опашка, все от мъже Simple Smile

# 17
  • Mediterraneo
Хич не ми липсва зимата, иначе не бих дошла да живея на топло. Цветно и слънчево е, днес духа изумително топъл вятър. Ски не обичам, не ме влекат, въпреки че като малки карахме с нашите по Пампорово всяка зима.

И аз съм болнични с малката, вече 5ти ден, откачаме. Седи, седи и като отсече Скучно ми е!, ми иде да я ошамаря  Crossing Arms Утре е на контролен преглед, дано я пуснат вече на училище, че и двете не издържаме. Нямам кола на разположение, поне по магазините да обикаляме или да пием кафе на плажа. Днес цял ден се пекохме на терасата, ама теснее на душичката.

Не обичам 8 март, точно както не обичам 14 февруари, например. Но няма да пропусна да го ползвам за повод да изляза с две другарки утре вечер  Mr. Green Чак ММ се цани за шофьор, ще дойде да ни прибере след мероприятието  Laughing

# 18
  • Пловдив
Това не пречи на Златото да зяпа камерите къде е паднал още сняг. Искаше му се този уикенд да закриваме сезона, но други желаещи няма - дреб има мач, големият е на поход, а на мен не ми се ходи Laughing
Ако твоето мило ни закара - ние сме навити, аз и децата Simple Smile Моя мъж има работа с колата и няма мърдане Simple Smile

А Белинда - къв е тоя чай софийски за два лева?!!?! Money Shocked В Пловдив е по лев, лев и 50, обикновения билков чай от пакетче. И пържени картофи по 8лв по средната ръка заведения няма, мся в някои турбо скъпарски места може и да има, ама аз не мога да се сетя да съм плащала такива суми за порция картофи в Пловдив. Леле, не ви ща столицата, тук си ми е добре.

Янтра, настръхна ми косата когато те прочетох!   Hug
Ако ми бяха спогодили такъв номер на мен то нямаше да ги заведа никъде доста дълго време.
Той сезона свърши. Иначе аз кряках, вряках, обяснявах, дано се е захванало нещо в главите на двамата големи. За малкия знам, че не Simple Smile Той си мисли, че е невинен Simple Smile

Последна редакция: вт, 07 мар 2017, 18:47 от Янтра

# 19
Честита ни пролетна темичка Heart Eyes
Лиляна, оправяй се вече де  Wink
Утре сме до обяд на работата, колкото да ни подарят карамфилите  Mr. Green

# 20
  • Телиш/Плевен
Благодаря за темата! bouquet
Бързо да оздравяваш, Лиляна! Praynig

Белинда, честита годишнина, още дълги години да се обичате и подкрепяте! Heart Eyes Hug
Ех, почнаха вече априлските бебета, а? Heart Eyes Чакам и аз с нетърпение, че около мене има тъкмо три бременни с термини в този месец, две от тях май пишеха в твоята отчетна тема. Hug

Сестра ми ми прати снимка от село, нацъфтели са кокичета, минзухари... Heart Eyes Скоро ще цъфнат и лаленцата, нямам търпение! Heart Eyes

# 21
  • Sofia
Подарих си 2 парфюма аз от Дъглас, отмених мъжете  hahaha.Нафунтях се доволно и моят синковец, влизайки в колата казва, че хубаво миришело. Казвам му-подарък от теб за празника на мама  Flutter...следващ въпрос: И колко ще ни струва  с тати hahaha? Като му казах, обобщи,че и преди парфюмът си миришело хубаво  Mr. Green..Горката му женичка  newsm78
ЕлиТ,честита ти нова кола  Peace. Обичам Хонда  Heart Eyes.
Скромно ще отбележа утрешния празник- с една приятелка ще се видим следобедно. Не ми се излиза нощес. Аз си ходя с колата, съобразявам се...мързи ме да обикалям цяла София.
Янтра,  Shocked,опасни са твоите момци  Thinking. Не скучаеш,никак.

# 22
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Благодаря за темата Лиляна  bouquet Бързо да се оправяш.  Hug
Аз по принцип не обичам зимата,студа,снега.......та на мен най-много ми е омръзнало.Искам слънчице и цветя.....Пролет,птички и дълги разходки.

# 23
След малко почвам чипса. Този, дето ще правя във фурната разбрах, че се пече  на високо, но само на горен реотан ли?

# 24
Аз пък искам сняг, без това карам бяла година по джапанки  Mr. Green зюмбюлите ми отдавна прецъфтяха
И взе да става доста топло...в къщи съм вкл климатиците.
Обичам стъдът леко да ми пощипва кожата, тука обаче само пред климатика може да ми се случи.

# 25
  • София
Ми, Янтра, и аз така се облещих, като ми донесоха сметката, ама - на. Какъв - джиджан някакъв, сервираха ми го в каничка върху чашата, с мед, с бисквитка - табиатлийската, кат' за три кинта Laughing

За парфюмите - моят малкият много мрази да му замириша на прясно парфюмирано, ама многооо. Ако примерно съм сложила сутринта, а се видим чак след училище, нищо не казва. Обаче ако ме подуши веднага след като съм сложила, се почват едни дълбокомислени - Не мога да проумея защо си слагаш парфюм, прикрива естествената ти хубава миризма и е задушлив!
За протокола - нямам естествена миризма, къпя се редовно Crossing Arms И не слагам по много и тежки парфюми. Просто този мой естественик, на кого се метна такова чудато newsm78

# 26
Зимата ми омръзна и се надявам вече трайно да се задържат температури над 10С.

Утре ще се черпим на работа, а банкет ще си правим в събота.

# 27
Бях на плуване, както всеки вторник. Най-после отвориха селския басейн след 6-месечен ремонт и вече няма да се налага да обикаляме басейните на съседните села. Честно казано, за 6 месеца можеха повече да направят, но и това е нещо - сменили са изцяло покритието вътре, както и плочките по пода отвън. Не са пипали съблекалните и душовете, а има нужда, но... и така бива.
Обичам си вторниците - денят на момичетата Simple Smile Момчетата са на двойна тренировка, затова с мен взимам само щерката. В басейна идва и приятелка с нейната дъщеря. Плуваме една до друга и си говорим - обикновено през седмицата няма хора и се плува много спокойно. Щерките плуват с нас половин час, после им омръзва и се забавляват с гмуркане, докато ние довършим.
Като се приберем имам време колкото да направя бърза вечеря преди мъжката част да си дойде в къщи. Днес сме на баница с кисело мляко.

# 28
Благодаря за новата тема и за идеята за чипс.Малкия от две седмици ме кара да му правя,но аз още се ослушвам  Whistling .
Обичам пролетта,нямам търпение да дойде.Да ви покажа и на вас,как минзухарите пробиваха листата,за да достигнат до слънцето
Скрит текст:

# 29
  • Бургас
Лиляна, да се оправяш бързо!
Така да я ненавиждам тази зима, време е да си заминава. Не сме скиори, та въобще няма да ми липсва. Освен това съм все със студени крака, по два чифта ботуши купувам на сезон и все няма стопляне, нищо не помага, кожи, подплати, дебели подметки,тц.

Днес и аз награбих доволно лалета от Лидл. Предвидливо сутринта си запазих панделата от последния букет, подарен за изписването ни Simple Smile Утре ако бабите минат да ни видят, ще получат цветя, ако ли не, ще им се радвам аз.

Честита кола на Елит!
Добре завърнала се, Давиз!

Общи условия

Активация на акаунт