Хайде слънце да пече, а ние вече с бебчета да сме в ръце - Тема 14

• 57 822
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
Mани,не питай 🙈 "Лаят ми кутрета в главата" Joy
Ще мине

# 496
Лили, ти правили СПИН, васерман и МБ преди да те приемат, тоест искаха ли ти ги в болницата?
Nanna искат ги в болницата. Но аз си ги пуснах при тях, нямах време три дни да ги чакам да излезнат. А като си за раждане те си ги правят веднага.

# 497
Ох много изостанах, Марти, Кристална честито за бебенцата. Живи и здрави да са, кротички мамини златни, и на вас бързо въстановяване. 'Марти стискам палци ще видиш че всичко ще е наред с изследванията.
Пърпъл да изписаха ме към ранния следобед 😄 Два дни съм с затъмнение хаха , още първата нощ малката ни спря тока с рев до сутринта, (така и не разбрах причината). Аз съм една още неориентирата, но вече втория ден добре, спим ядем пу пу😊
Кари да ти кажа май има някъв вирус, и аз нещо съм хремава то как от кашкица пак мв хващат аман ... но пий много вирамин ц.
Buble чудесно звучиш, така ти св зарадвах 😊пожелавам да заразиш всички ни с този позитивизъм 😘

# 498
честито на новите мами  bouquet
Бързо да се възстановяват и напасват с новите човечета Hug

Момичета, които сме още 2 в 1, дочакахме почти април  Grinning

Снощи ММ ми вика - приготви ли багажа? аз - ми не още, а той - айде, де, какво чакаш, да е готово!  Joy
Защото вчера доки каза, ако няма нищо - ще се видим другата седмица пак.
Та от другата седмица почвам сериозните разходки и останалото чистене - 2 прозореца са ми останали clean

Дими, откъде толкова енергия имаш??? ела и при нас да изчистиш, да сготвиш....направо ти завидях благородно за ентусиазма

Последна редакция: пт, 31 мар 2017, 09:54 от lindichka

# 499
Момичета, нямам време да пиша 2 пъти, затова предварително се извинявам, че копирам това, което написах във ФБ.
Взеха бебчетата за визитация и ще се възползвам да разкажа по-подробно.
Бояна се роди с планово секция на 29.03 в 37+3 г.с. след 2 дни кортикостероидна терапия скромните 2220 грамчета. За щастие всичко й е развито и диша сама, но не изплака много добре. Показаха ми я още на операционната маса - супер синя и мъничка. Педиатърката каза, че не е имала много добър тонус и затова не я показаха на таткото, а директно я преместиха в стаята за адаптация. Той милия се побърка, че не можа да я види Sad Изпратихме веднага и кръвна проба, и от плацентата за изследване за токсоплазмоза, другата седмица ще знаем резултата. Мъжът ми се върна след 2 часа да я види и най-накрая му я показаха и се успокоихме, че всичко й е наред Simple Smile
Самата операция беше доста неприятна - всичко се усеща, но не боли. Анестезиологът беше страхотен, през цялото време ми разказваше какво се случва, а и супер нежно ми постави спиналната упойка. Казаха ми, че имам много разширени вени по матката и при следващото секцио задължително трябвало да го спомена. Започна в 9:30, в 10:30 вече бях в реанимация. Упойката взе да ме пуска към 1, вода ми дадоха точно в 4. Още същата вечер към 10 ме раздвижиха, и газове пуснах веднага след това. Вчера към 10 сутринта ме преместиха в родилното. Боли ама е търпимо, а и като си видиш бебчето забравяш всякаква болка Heart
Най-големият шок беше вчера сутрин към 11, когато на съквартирантката й докараха бебето, а на мен ми казват "На твоето му вливат антибиотици през абокат, по-късно ще ти го донесем". Аз онемях буквално! Какви ли не мисли за токсоплазмози и какво ли още не ми минаха през главата... За щасти се оказа, че просто имала повишени левкоцити и такива била процедурата - ще й ги влизат до неделя. Бебчетата са с нас сутрин от 6 до 11 вечерта. Вземат ги само да им сменят памперсите. Голяма драма ми е кърменето, но за него писах отделен пост. Иначе засега е супер спомойна и само спи. Стана безкрайно дълго, така че спирам Simple Smile

# 500
Белинда и аз ги имам тези схващания на бедрата от известно време на точно определени три места. Неприятно е, но поне не продължава дълго и обикновено се случва, когато съм изправена. Аз попитах док, той спомена, че вероятно е ишиасът, не знам ....

# 501
Marty бързо възстановяване на теб и бебка.  Hug И на мен ми беше супер кофти,но поне малката ти я карат,а на мен въобще..Той беше постоянно на АБ и беше ужасно гадно,като другите майка са с бебетата,а аз не.Ама сега си е при мен и е толкова кротък .....  Heart Eyes

Кърмим се,но много болииии.В момемента в който засуче болката се усеща във всички нерви. ooooh! Вие родилите секцио със спинална упойка,след това усещате ли болка в кръста при навеждане?15 дена по-късно аз усещам.

# 502
Lindichka, аз се похвалих и снощи не спах от болки в десния яйчник и свивката на десния крак..  Sick
Отделно ставах в 6 да се подмивам, защото имах парене във влагалището.. а уж преди 2 седмици МБ излезна чиста..
Дано ми размине, че днес искам да се разходя Crossing Arms

Последна редакция: пт, 31 мар 2017, 10:15 от dimitrinadid

# 503
  • София
Вие родилите секцио със спинална упойка,след това усещате ли болка в кръста при навеждане?15 дена по-късно аз усещам.
Боже, аз я усещам години по-късно, ти 15 дни Laughing Не е от секциото, нито от упойката, от бременността си е. Разхлабват се връзките и всичко ти става по-халтаво. Внимавай с кръста, да не се сецнеш. Не се навеждай, клякай Peace Казват, че са необходими месеци на ставните връзки, за да се възстановят.

Марти Hug Вялото начало с кърменето е нормално за бебета с трудна адаптация. Ще се оправите, ще видиш!

Аз снощи си легнах в 3 ooooh! Преди това мъжа ми ме приспа с малко масажче на дивана в хола, предрямах половин час и като се оцъклих към 11, та до 3 зяпах филми. Днес се събудих ужасно подпухнала в лицето, клепачите ми са като на алкохолик Sad Чудя се от какво - нито солено съм яла, нито сладко...Не може да е албумин, защото крайниците ми са си тънички - само физиономията. Може да е от късното заспиване newsm78

# 504
Мен от секциото ме боли само операцията по скоро опъва, и то когато ставам от легнало положение и се стягат коремните мускули. Иначе кръста според мен боли от преумора не от секциото.

# 505
  • Варна
Моята дебеланка няма признаци да иска да излиза все още.Термина ми е 5,а доктора преди малко каза,че шийката ми още не е мръднала.Иначе на килца си наддава доста добре,в момента е 3.600,не ми се мисли колко ще стане докато реши да излезе. #Crazy

# 506
  • София
Ох, и аз на моя му внушавам, че след 20-ти трябва да се ориентира към изхода, да не чака май месец, ама не знам дали ме разбира Mr. Green

# 507
Не се изказах правилно.Болката е точно където е бита упойката

# 508
  • Варна
Ох, и аз на моя му внушавам, че след 20-ти трябва да се ориентира към изхода, да не чака май месец, ама не знам дали ме разбира Mr. Green
Не чуват,изобщо Mr. GreenКаката я преносих с около седмица и се роди 3650,сега не ми се мисли...

# 509
  • София
Моят доки страшно мрази преносвания и ако до края на месеца не съм родила, ще ме засили предизвикано, сигурна съм. То и аз не съм навита да преносвам, ражда ми се вече, гушка ми се бебе Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт