Любители на кучета - 71

• 67 438
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
А тия наградки на каква възраст се дават. Вчера четох едни,пише след 4 месечна, а моя е на 2 месеца и десет дена.  Иначе по същия начин процедирам с пелената, след спане задължително го слагам па той сяда, или  почва да бяга с пелената в уста и се гоним  Laughing
За да не разстроиш малкото стомахче, най- добре се посъветвай с ветеринар, какво е подходящо. Аз съм давала такива, които са на основата на чисто пилешко месо (изсушени). В момента има такива на Naturea, също и бисквитки (в някои има мед- може да поразхлаби, затова внимавай). Имаше и момент, в който в кутийка нарязвах морковчета на много малки кубчета и давах (но едното ни чихуа има непоносимост към моркови, затова внимавай- давай плавно и по малко за проба). Може да даваш и по мъничко обезсолено сиренце или извара. На 8in1 също има хубави лакомства, някои дори с глюкозамин и хондроитин, а кокалчетата им са страхотни за разклащане на зъби. Може и малко фъстъчено масло. Бебока е малък и трябва да се внимава. Винаги давай най- много по 1 ново нещо на ден, за да знаеш, ако има реакция от какво е. Ако пък някога имате проблем със стомахчето- хубав кучешки пробиотик.
В поста долу можеш да намериш и други продукти.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=76389539711228 … ;substory_index=0

# 511
  • У Диспансера ...♥♥♥
Благодаря  Hug   Hug  Hug

# 512
Моля, но няма защо! За мен е удоволствие  Hug
Ако имаш други въпроси- питай  Hug

# 513
Нарцисчева много сладък бебешок си имате!  Heart Eyes А пък моя съвет е като лакомство да му даваш от гранулите, които хапва. Още е малък за въвеждане на други храни и стомахчетата им са чувствителни към всичко ново. Просто под ръка дръж по няколко гранулки и когато му кажеш браво, веднага давай гранулка. Още е малък и лаком и гранулата също му идва като бонус в различно време от това за хапване.

# 514
  • София
И аз така мисля - само гранулите. Аз си правих някакви експерименти, като беше по-малка. Резултат - чистене и ходене на доктор. Чак сега /на годинка е/ започнах да готвя пиле с ориз.
А, има едни наградки в магазини ДМ за малки породи кучета - тях ги харесва моята.

# 515
  • Euskal Herria
От вчера Макс гордо разнася един голям агнешки кокал, надявам се да няма неприятни последици за него.

# 516
  • Русе
На моят Макс агнешкото не се отрази добре Sad

# 517
  • Euskal Herria
Ели, преди време беше ял агнешки кокали, просто се беше запекъл. Сега има един голям кокал (от бут), не е суров. Порових се в нета да видя дали не е опасен за него, но не открих инфо.
А вашият Макс какво получи от агнешкото?

# 518
Аз съм бясна на тоя Адвантикс. Един кърлеж пред ухото на Лили, един на гърдите й, м/у предните лапи... Писна ми! #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Толкова си мислех да го пробвам, но май каквото и да сложиш, си е въпрос на шанс да се забие. Рекламата ни омагьосва явно. Март слагахме Пестигон, после натуралното Beafar spot on - за зимата беше ок. Резултат - 1 забит в ухото и 3 хванати живи след ровене в козината след разходка. Сега Nextgard spectra, пък да видим.

# 519
Здравейте на всички Simple Smile От януари месец сме горди собственици на кучето Хектор Simple Smile Вече е на 10 месеца Simple Smile Свикна да си върши работите на вън ,  до тази седмица ....Sad два пъти вече прави бели вътре Sad Според Вас каква може да е причината ? 

# 520
  • София
Да не маркира ?

# 521
Добре дошъл и на Хектор! Hug Да не би повечко време да не сте го извели и да не е издържал, все пак доскоро вътре си е вършил работите. Ще свикне момчето, търпение! bouquet

Аз също слагам адвантикс, има месеци, в които нищо не го полазва, има и такива, дето си мисля, че фалшив адвантикс съм сложила. Разхождаме се на едни и същи места общо-взето, препаратът купувам от вет. аптеки или от клиниката, изобщо не знам и аз какво да правя. А след тая бабезиоза, дето я изкара, направо съм паника вече.

# 522
Яна,може би разстройство е получил  newsm78

Тайсън също ядеше агнешки кокали и после му ставаше рядко акото Peace и следва водата с малко ориз Joy
Аз докато се усетя,че е от агнешкото и няколко пъти го "повредих" значи  ooooh!
Пък и после ми се омирисва целия на овца  Sick и трябва да го къпя

# 523
  • Русе
Къде ми изчезна поста  newsm78 Shocked

Макс яде дреболии и кокали за десерт. Ясно е че от дреболиите се разстрои. С малко пробиотик и ориз мина но ще пропусне гощавката на Гергьовден  Mr. Green

# 524
  • Euskal Herria
Ха, значи да не се притеснявам. Неговото основно меню е ориз с дробчета/месо. Не ще и не ще гранули, нито пауч, нито някакви консерви. Всичко друго яде и пие, само не и кучешка храна  Grinning.

Много са ви хубави любимците! С удоволствие разглеждам всички снимки.

Общи условия

Активация на акаунт