Парламентарни избори 2017 - Какво следва?

• 154 328
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
Аз не виждам нищо изненадващо в тези резултати. Напълно очаквана преднина за ГЕРБ. Заиграването с думичката "демокрация" допълнително предопредели този развой на нещата.
Резултатът на Румен Радев подхлъзна Нинова. Тя така и не разбра какво и защо стана на президентските избори. Тази вечер вероятно го проумя, но по трудния начин.
искаш да кажеш че не знае че добрия резултат на Радев е на база малко омразка към Бойко + доста нелеп опонент и си е мислила че е резултат на БСП?
чак толкова да е тъпа?  Rolling Eyes

exactly Simple Smile А Радев - явно е бил планиран преди за президент или премиер от ГЕРБ, но нещо се е случило..

# 106
ГЕРП спечелиха с малко, и за малко!

Да, избори ще има до 1-2 години. Гответе се да ви бие с повече. Grinning
Нещо  си се объркала
Това беше максимума за ГЕРП
БСП бележи увеличение,тя е с комфортен резултат
По удобно е да си в опозиция с 80 депутати,отколкото с 45
При бягане на дълги разстояния е удобно да си втори-атакуваш на финала,с тази конфигурация на парламента,ще имаме големи драми и ето ни отново на финал😁

Подцених те, да.  Grinning  Ти ГЕРБ ги беше погребала още 2013г. Тогава заяви, че никога повече ГЕРБ няма да управлява.

# 107
Не случайно КН е силно объркана и не позволи въпроси. Някой я беше излъгал, че ще спечели и тя наистина си повярва жената. Лошо се пада, ще я боли малко и ще се научи, че преди да скочиш, не се вика "хоп".

Сега ще стане интересно с коалирането.

Както Цецка си беше повярвала, че е президент, така и кака Кури. Sunglasses
Аз съм доволна за ГЕРБ!

# 108
Гледам сега едни шутове  по бтв- водещи ,карабашлиев, леа, левчев-
Слава Богу, че съм встрани от всичко това!
Тежко ви, мили драги сънародници, дето сте в България! Дупе да ви е яко!

# 109
Скрит текст:

Нещо  си се объркала
При бягане на дълги разстояния е удобно да си втори-атакуваш на финала,с тази конфигурация на парламента,ще имаме големи драми и ето ни отново на финал😁
Ти не твърдеше ли, че БСП са победители на тези избори и ГЕРБ в никакъв случай няма да спечелят. Аз взех, че ти повярвах, ама нА. Да не стане и за максимума така.
Не ми се рови в стари постове.
Увеличение ли е, какво е, не знам, но е факт, че не са победители. Това се опитвах да обясня в предната тема. Летенето и падането от високо са свързани.

Не съм ги твърдяла
Нинова за 6месеца вдигна партията от 11 на 28 %кое не ти е ясно

# 110
Бойко отговори на не един въпрос. А това, че 15 журналистки крякат едновременно и няма никакъв ред на пресконференцията провокира коментара, че не разбира женски.

Току що излезнаха първите резултати от паралелните преброявания и разликата между ГЕРБ и БСП стана 7%.

Браво на Корнелия, че поздрави ГЕРБ с победата! Не може да се прави на луда. Фактите са факти.

Чест пък прави на Бойко, че прие резултати от президентските избори, без да се прави на луд и да дрънка за купен вот и фалшификации. Някои трябва да си вземат поука. Четох в темата вече, че недоволните обявяват изборите за фалшифицирани. Идете пийте една студена вода!

# 111
  • София
Не случайно КН е силно объркана и не позволи въпроси. Някой я беше излъгал, че ще спечели и тя наистина си повярва жената. Лошо се пада, ще я боли малко и ще се научи, че преди да скочиш, не се вика "хоп".

д
Никой не я е излъгал,ти кво очакваш,да се явява на избори и да разправя ,ние ще сме втори,ама вие гласувайте.
Бойко също отказа въпроси,честно казано на тези пресконференции се задават непрекъснато едни и същи въпроси,защото липсват независими и мислещи журналисти.По добре ,че нямаше такива
ББ от години не дава пресконференция в нощта на изборите, ако не ме лъже паметта (може и да бъркам), но КН с охота отговаряше на въпроси на президентските избори. Тя се виждаше победител и днес, ама май само тя си е повярвала.

Скрит текст:

Както Цецка си беше повярвала, че е президент, така и кака Кури. Sunglasses
Аз съм доволна за ГЕРБ!
Тц, според мен Цецка е била наясно, че няма шанс. Кандидатурата ѝ е грешка на ББ. Нейна грешка е, че не е отказала. За мен там е имало друга врътка, отказ на предполагаемите кандидати и краен компромис Цецка, но това е мое мнение, без да следя отблизо партията.

# 112
И аз съм доволна. Важното за мен беше да не са БСП или ДПС. Всичко друго мога да преглътна.

Айде стига глупости.

Не съм ги твърдяла
Като гледам около мен кой гласува за тях, вдигнали трънки. Чужденец, приятел, с вече българско гражданство, се хвалеше, че гласувал за първи път. Избрал БСП. На въпроса защо, защото един възрастен човек, негов познат му казал, че така трябва Crazy и как сега всичко ще е позволено, никакви данъци, всеки си прави далавери и трупа пачки  Tired

Нищо не е вдигнала, просто %-тите заблудени овчици и такива, които преди са гласували за ДПС или др. подобни.

# 113
На косъм са дос да влянат.На-ко-съм.

Не знам кое е по-притеснително дос вътре или инат.

ДОСТ нищо не застрашава. Цялата истерия за "Турската заплаха" е част от хибридната война на проруските партии БСП и ДПС. Местан досега няма едно изказване против ЕС и НАТО.

# 114
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:

Нещо  си се объркала
Ти не твърдеше ли, че БСП са победители на тези избори и ГЕРБ в никакъв случай няма да спечелят. Аз взех, че ти повярвах, ама нА. Да не стане и за максимума така.
Не ми се рови в стари постове.
Увеличение ли е, какво е, не знам, но е факт, че не са победители. Това се опитвах да обясня в предната тема. Летенето и падането от високо са свързани.

Не съм ги твърдяла
Ясно ми е това, което казах преди месеци, че КН няма как да спечели тези избори и така стана. Какво е вдигнала и с колко го е вдигнала, не ме интересува.
Това беше ясно за всеки реалист.

# 115
Бойко винаги дава пресконференции,той това най-го обича,камери ,лигави журналисти,като загуби от Радев не даде пресконференция и сега също,не помня друг път да е отказал

# 116
  • София
Гледам сега едни шутове  по бтв- водещи ,карабашлиев, леа, левчев-
Слава Богу, че съм встрани от всичко това!
Ти нали си спасена, какво ти пука?

# 117
Какво следва, каквото и до сега. Резултатите очаквани, аз също се радвам за победителите, въпреки омразата към тях. Смятам, че има още какво да направят, има хляб в тях. Да си довършват започнатото. И няма смисъл да се лъжем, Бсп не бяха по добрия вариант. Видяхме ги и тях. И знаем какво са.
За коалиция виждам, Герб, Оп, Воля.

Нароли, драги сънароднико, дори не мога да те нарека такъв. Не бери грижа за нас. Отивай да миеш кенефите и задниците на дебелите германки и не ми се прави на жертва, такива като теб ги слагам в списъка "родоотстъпници".  #2gunfire

Промените са бавен процес, трябва търпение, а относно до плюещите по държавата никога да не се връщат, да си изгният в чужбина, много ще им пати главата, ама късно ще се сетят.

# 118
Бойко винаги дава пресконференции,той това най-го обича,камери ,лигави журналисти,като загуби от Радев не даде пресконференция и сега също,не помня друг път да е отказал

ГЕРБ в последните 3 избори дава пресконференция на втория ден, като излязат официалните резултати.

# 119
Ако Реформаторите не влезнат,ще е интересно

Общи условия

Активация на акаунт