,,Откраднат живот" - сезон 3, тема 16

• 87 878
  • 773
  •   1
Отговори
# 495
  • София
И аз си помислих същото. Обаче пък в кадрите за следващия епизод показаха, че Калин оперира, тъй че най-вероятно всичко е о.к. Ама друго се сетих - Генадиев, ако ще го правят шеф в Министерството ще се освободи щатна бройка за Гинекологията. И хоп - Вярааааа.
Хи-хи

# 496
Луиза има снимка от снимачната площадка в инстаграма си с червен екип, а май АГ-тата в Св. Кирил са с такива. Whistling

# 497
  • София
И ще вземе да отмъщава на Борис със Захариев  Joy

# 498
  • София
Няма как да разчете грешно резултата, то е написано като за слабоумен, а тя е пи ар за бога.
забравете за спина и Генадиев. Всичко свърши. Има много други начини по които да се отърват от него, ако не се разбират на снимачната площадка.
Но и знаят, че ако го направят сериала умира, така че ще правят компромиси доколко могат.

# 499
Добре, че теста беше отрицателен, че в противен случай директно щях да преустановя гледането.
За Добрева и Тасев - Борис да остава в хирургията, а Вяра да става колежка на Захариев. Тогава между Галя и Вяра със сигурност ще се стигне до дърпане на коси.

# 500
Сигурно и двамата ще изберат /благодарение на разделената монета  Mr. Green

Магда много дразни вече, уж самата тя каза на Боби  да напише документите /или бъркам/, пък после бързал бил  ooooh!

# 501
Аз пък толкова се зарадвах за Калин. Дори не искам и да си помислям, че Наталия може да не е разчела резултатите. Бяха толкова искрени и щастливи. Напълниха ми душата. А Калин уплашен пред вратата на Лабораторията и сто пъти го подканяше Виолета да влезе, душичка той.
Въпрос - забелязахте ли, че колата от която Тасев извади клещите не беше неговата - беше една бяла и беше спряна пред болницата? Crazy

# 502

Въпрос - забелязахте ли, че колата от която Тасев извади клещите не беше неговата - беше една бяла и беше спряна пред болницата? Crazy
Мисля, че си е негова, просто е решил да идва с нещо по-семпло/евтинко на работа. Важното е, че си носеше конските клещи в колата и успя да среже монетата с тях. А това не е толкова лесно.
Дано тестът на Калин е отрицателен наистина.  Praynig И аз се зарадвах, че поне нещо хубаво се случва в сериала.
А Галка звънеше на Пецко, ама той ѝ затвори. Хм.. Ще ги събират, а?! hahaha
И аман от SDI, еее, прекаляват. А служителката в офиса беше потресаващо грозна, пфф, при такава никога няма да сключа каквато и да е застраховка. Twisted Evil

# 503
 Peace Разкошна Виолетка ,  върховни  Натали и Калин  bouquet
Даже Ернестина ми хареса  Embarassed в този епизод .

# 504
защо се опитват да изкарат Жекова толкова възрастна , че едва ли не, не  е в състояние да бъде приемен родител? Не празнува ли 50 години в някой от предните сезони? Спомням си, че имаше някакъв специален рожден ден и всички я поздравяваха. Пък и детето не е пеленаче...а близо 10 годишно. Да сама е, но ще каже човек, че утре ще умира, толкова немощна я правят да се грижи за дете на такава възраст. Кой знае какво му е писано и до кога ще живее?

# 505
  • Бургас
Стилянова върна мерцедеса и Петър го продаде. Катастрофира с джип.

Мерцедесът не беше ли джип? Имам някакъв спомен, че Виолета я разпитва полицай за катастрофиралия Мерцедес  newsm78

Калин и Наталия бяха страхотни. Разплакаха ме накрая признавам.
Ама и мен ме гложди, че Калин не погледна резултата ...

Тасев наистина от друга кола извади клещите. И хич не ми се видя семпла.

# 506
Никога не са споменавали че има само една кола  Simple Smile
А и не всичко е нужно да се разкрива докрай с всички детайли като за малоумни. Трябва да се даде възможност и на зрителите за различни интерпретации.

# 507
Стилянова катастрофира с някакъв служебен джип, на фирмата на Виолета мисля че се водеше. Има и снимка в нета, един сив Jeep.
А мерцедеса беше бял седан.

# 508
Е, нещо хубаво хай- накрая: Калин е здрав! Обаче мен ме напуши на смях - на Димо Алексиев никак не му се получи драматичната сценка с разплакването.

Това, че  Тасев беше с бяла кола, според мен не недоглеждане, а да разберем колко безумно е богат - всеки ден е с различна кола.
Не бях се замисляла, че наистина екипите в АГ- то са черни. Колко нелепо- там дето се ражда живот да са в черно.
Вече сте го написали, но Ерна гледайки се, би трябвало да осъзнае или някой да и' подскаже да ходи на кок или са забрави за тая грива. Така и се откриха чертите и беше хубава даже.

# 509
защо се опитват да изкарат Жекова толкова възрастна , че едва ли не, не  е в състояние да бъде приемен родител? Не празнува ли 50 години в някой от предните сезони? Спомням си, че имаше някакъв специален рожден ден и всички я поздравяваха. Пък и детето не е пеленаче...а близо 10 годишно. Да сама е, но ще каже човек, че утре ще умира, толкова немощна я правят да се грижи за дете на такава възраст. Кой знае какво му е писано и до кога ще живее?
Силно медицинските  недомислици не ме дразнят толкова , защото кой за колко и как е родил няма еднозначен отговор , но  това с Жекова  беше наистина МНОГО ТЪПО -разликата в годините  с Коко им е около 40 г.
Доста  мои познати  си родиха  второто , а някои и първото дете на около 40 г. /а не като мен  Embarassed в ІV курс/ .
Какво да кажат за тези деца с дърти бащи -Ицко Финци от скоро  имал бебе на 83 г. ooooh! , а и Пецан с  30-33 г. дъщеря също не е първа младост .
За пръв път с нетърпение чакам епизода във вторник , даже   се дразня ,че има капки , този път  те изобщо не са ми интересни , а и водещите  се изхабиха , не е лошо да пуснат други маймуни ...

Общи условия

Активация на акаунт