,,Откраднат живот" - сезон 3, тема 16

• 87 800
  • 773
  •   1
Отговори
# 525
  • There I was on a July morning
В момента Тасев е само стажант, дори не е назначен в болницата, а тя е дългогодишна служителка и главна сестра. Затова, неговите позиции не са много силни. Жекова само с проф. Генадиев се държи угоднически - със сестрите, пациентите и част от лекарите никак не любезничи.

# 526
В момента Тасев е само стажант,
Никакъв стажант не е. Доктор, който си е завършил специализацията, пълноправен хирург.

# 527
Добре - хирург е, но не е назначен още.
Не се хващайте за всяка дума, имах предвид, че държанието на Жекова изобщо не е изненадващо предвид цялостния и маниер на общуване и отношението и към Тасев.

# 528
Държанието (с докторите) на другите сестри, вкл. Ненева, която е главна м.с. на някое отделение, е доста по-достоверно.
Колкото ще години да е работила Жекова във великата болница, такова нагло държание на сестра с доктор, пък бил той и неназначен още, хммм...Не е много реалистично. Ама може и такива нагли да има, не знам. Mr. Green
А да дрънка на Стилянова, направо да ѝ се кара, че се забива с Тасев, това беше уникална простотия. tooth

# 529
  • София
А да дрънка на Стилянова, направо да ѝ се кара, че се забива с Тасев, това беше уникална простотия. tooth

Върха беше като каза, "Аз как ще погледна доц. Захариев като се върне"  Shocked Стилянова лае на Захариев само, на нея ѝ мълчи. Трябваше да я навре в на кучето....  Joy

# 530
  • София
Буковска е рожденичка днес. 40г прави  bouquet

# 531
Върха беше като каза, "Аз как ще погледна доц. Захариев като се върне"  Shocked Стилянова лае на Захариев само, на нея ѝ мълчи. Трябваше да я навре в на кучето....  Joy
Е, Галя и отвърна съвсем подобаващо - че това не е нейна работа. Laughing
Колкото ще години да е работила Жекова във великата болница, такова нагло държание на сестра с доктор, пък бил той и неназначен още, хммм...Не е много реалистично. Ама може и такива нагли да има, не знам. Mr. Green
Да, малко е грубо държанието и, но забелязах, че за доста неща разчитат на нея - Мазов я молеше да уреди Йосиф за санитар, може дори да съвместява повече длъжности - освен главна сестра, секретарка на Генадиев и какво ли още не. Thinking

# 532

Върха беше като каза, "Аз как ще погледна доц. Захариев като се върне"  Shocked Стилянова лае на Захариев само, на нея ѝ мълчи. Трябваше да я навре в на кучето....  Joy
Да, ама културно реагира Стилянова, наистина. Laughing

Аз друго се замислѝх - след като д-р Кръстева, любимката ми, не е И неонатолог, какво аджеба правеше в родилно през '82г. при великата рязмяна?! Shocked
Щото за асансьорното бебе щели да чакат неонатолог, а няма, та да го поеме педиатър. Shocked ... Родилно отделение има, неонатолог - не?!? Shocked
А, стюга бе.

Скубиду, аз не омаловажавам ничия работа, но и ти си съгласна, че е маалко грубичка Жекова. Laughing

# 533
  • Разпиляна във въображението
И какво като е Главна сестра, колкото и да разчитат на нея, не разбирам какво провокира отношението й към Тасев. Не е като да е отишъл сам да й набута документите и е съвсем нормално да се поинтересува кога ще стане ясно. Добрева е къде къде по-нахална от него. И наистина жените му се качват на главата.

Родилно отделение има, неонатолог - не?!? Shocked
А, стюга бе.

В най-добрата болница  Mr. Green

# 534
  • Варна
При по-специални случаи, когато има риск за бебето или както в случая, някаква супер рискова ситуация при раждането, бебетата се прехвърлят в болница, която е с по-добре обурудвана неоантология. В София например от всички модерни АГ клиники ги карат в Майчин дом. Във Варна - в АГ. Може би това имаха предвид, че ще чакат неоантолога от там. Не че няма такъв в болницата.
А относно теста за СПИН - няма какво да не му разчете Наталия. То просто пише позитивен или негативен. Толкоз. И дете би разбрало какво означава това.

# 535
Може би това имаха предвид, че ще чакат неоантолога от там. Не че няма такъв в болницата.

О, да! Велика мисъл! omm omm omm
И понеже си имат неонатолог, затова педиатрите викат. Hands Clap
Те ще се справят принципно, ама все пак - великата болница, мхм.. Joy
Скрит текст:
Ако трябва да сме точни, първо се специализира педиатрия, после се учи още две години неонатология. Та педиатър ще се справи с новородено, мисля.

Истината е, че пак страшно се излагат, като се оказва, че Кръстева не е педиатър-неонатолог.

Последна редакция: нд, 09 апр 2017, 00:07 от Ензим

# 536
  • София
Как точно ще правят бебе Калин и Наталия? Нали в първи сезон му беше излязло изследване, че е стерилен?

# 537
Как точно ще правят бебе Калин и Наталия? Нали в първи сезон му беше излязло изследване, че е стерилен?

Ха-ха-аха-аха-а! Дано сценаристите хвърлят по един поглед тук, та да си правят справка! Joy Joy Joy

# 538
Изследването беше грешно. Не е стерилен.

# 539
Изследването беше грешно. Не е стерилен.

Даже не и грешно. Нали негов приятел и колега беше решил да го избъзика и затова му беше дал такъв резултат.

Общи условия

Активация на акаунт