Раждане в Окръжна Болница "Света Анна", София - 2

• 99 328
  • 850
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Значи изборът на екип се заплаща след раждането, така ли?

# 361
  • София
Да, след раждането и преди изписването.

# 362
Какво се включва в цената за избор на екип, има ли някакви допълнителни прегледи или е само за самото раждане ?

# 363
  • София
Плаша се в деня на изписването с деклсрацията. Издават ви се две фактури. Влиза раждане, упойка, престой, стая може самостоятелна можеше и с други родилки. Прегледи и записи на тонове преди раждане. Аз бях при д-р Жекова и тя ми казваше кога да идвам.

# 364
А има ли някой с актуална информация относно цената за избора на екип?
Смятам да раждам там, все още не съм ходила на място, и затова така питам.

# 365
Момичета, аз пък искам да помоля за актуална информация от тези от вас, които са раждали в ОБ без избор на екип и без упойка и тези, които на място са решили, че ще платят, за да им се постави упойка. Какво беше отношенито преди, по време и след раждането?

# 366
  • София
Цената е 700 лв.
Първият път родих без упойка без избор съвсем нормално и добро отношение преди 6 г.
Преди 2 месеца родих с избор и отношението беше отлично също. Съжалявам, че не поисках упойка за първото раждане.Simple Smile
Отношението няма връзка с това избор или не поне според мен.
Мисля,че упойка ако не си с избор не поставят. Нека и друг се включи ако знае. Иначе избор без упойка май беше около 580 лв.

# 367
Цената е 700 лв.
Първият път родих без упойка без избор съвсем нормално и добро отношение преди 6 г.
Преди 2 месеца родих с избор и отношението беше отлично също. Съжалявам, че не поисках упойка за първото раждане.Simple Smile
Отношението няма връзка с това избор или не поне според мен.
Мисля,че упойка ако не си с избор не поставят. Нека и друг се включи ако знае. Иначе избор без упойка май беше около 580 лв.

За епидурална упойка ли става въпрос? Аз мислех, че с екип или не, те питат дали искаш и просто си доплащаш.

# 368
  • София
Епидурална да. Не мога да кажа дали питат и само нея да ви поставят. Има отворени врати може да се попита на място.Или друг с опит да сподели.Simple Smile

# 369
Епидурална без избор на екип не може. Ако искаш упойка, плащаш 700 лв, без значение дали искаш екип или не. Можело само някаква местна упойка да сложат, на вас слагали ли са ви докато раждате от нея или само докато ви шият?

# 370
  • София
Първият път докато ме шиха - лидокаин.И сега заради епизиотомията пак ми сложиха допълнително макар да бях с екип.

# 371
Ох, поредното извиване на ръце ... Ще раждам посред лято и предпочитам да не плащам за избор на екип. Точно в ОБ родиха 2 мои познати, които си платиха, въпреки че не ги израждаше екипът, който си избраха. Не искам екип, но искам упойка, затова май ще трябва да се преориентирам Sad Колко тъжно, колко жалко Sad

# 372
Раждане с избор на екип 700лв (с включена упойка) ако не искаш упойка 500лв за избор на екип... Без екип няма как да ползваш епидурална упойка, защото анестезиолога се ангажира и тем подобни. Аз лично, ако не познавах лекарите не бих правила избор на екип, но ще си платим, защото лекарката е близка със семейството ми и и имаме доверие, което за мен е много важно... Защото в крайна сметка не само моя живот зависи от нея... За отношение не знам, но каквото и да е важното е да сме добре с малчо, все за няколко дни ще изкараме каквито и да са Simple Smile 

# 373
  • Sofia
Ох, поредното извиване на ръце ... Ще раждам посред лято и предпочитам да не плащам за избор на екип. Точно в ОБ родиха 2 мои познати, които си платиха, въпреки че не ги израждаше екипът, който си избраха. Не искам екип, но искам упойка, затова май ще трябва да се преориентирам Sad Колко тъжно, колко жалко Sad

А като не искаш екип и упойка защо се интересуваш? Отиваш като започне раждането и раждаш. Да не говорим, че ако си избрал екип и не дойде на раждането, просто не го плащаш.. И лекарите са хора, а не машини.

# 374

А като не искаш екип и упойка защо се интересуваш? Отиваш като започне раждането и раждаш. Да не говорим, че ако си избрал екип и не дойде на раждането, просто не го плащаш.. И лекарите са хора, а не машини.

Момичето не иска екип, но иска упойка, затова пита.

Общи условия

Активация на акаунт