Радостните мами МАРТЕНЧЕТА гушкат - дано да са ни здрави и много да ни слушкат!

• 47 075
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
  • От Луната
Оххх милата, просто не си случила със свекърва ... Дано успееш да намериш баланс.
Моята е живяла с нейната и е много съобразителна.

# 676
Момичета, споделете от коя марка козметика за бебета сте доволни. Аз в момента ползвам душгел и крем против подсичане на Weleda, почистваща вода без измиване и лосион за тяло на Mustela. и един шампоан на A-derma, понеже имаме малко проблеми с кожата на главичката. Разгледах в сайта на А-derma и видях, че си имат цяла бебешка серия, също и Bioderma, та се чудя дали да не взема продукти изцяло на една марка от т.нар. медицинска козметика. Вие как мислите?

# 677
Нахткерцен душ-олио ползвам аз за къпане. Останалото на Себамед.

# 678
Аз ползвах мустела, но не съм доволна. Все бяхме с обриви. Препоръчвам Биодерма.
За главичката  ни помогна крема на Биодерма ABCDerm babysquam. С две намазвания и измиване след това с шампоан пак от същата серия червените петна изчезнаха.

# 679
Потвърждавам, хубави са и на биодерма. От клиниката ми бяха подарили и използвах някои от тях.

# 680
  • Германия
Аз използвам мноооого малко козметика - шампоан на Хип и крем за дупето на Веледа. И двете ми бяха подарък. Имам още 2 кремчета за лице на Хип, които още не съм ползвала и бебешко олио на Байбилов, което също рядко използвам. След баня мажа със зехтин. Това е.. като гледам за много време ще ми стигне козметиката. Не искам да й свиквам кожата на излишна химия. А със слънцезащитен крем няма да я мажа тази година

# 681
  • София
От Биодерма и аз съм доволна. Иначе го къпя в момента с Хип Сензитив за коса и тяло.

# 682
  • София
С две ръце съм за А- Дерма.Аз ползвам зелената серия.
Слава Богу моята свекърва е в друг град, но пък си имам мъж, който успешно я замества.   Laughing Въобразил си е, че знае повече, защото има от предишния си брак дете.

# 683
  • София
Алекс усеща сякаш интуитивно хората, на тези с позитивна енергия и настройка отвръща веднага с усмивка, на другите плаче и е нервен. В ръцете на свекито стои точно 2 минути и се разревава. На другата пък, се размазва и спи но после му е като наркотик и врещи ако не е на ръце. Аз вече разбирам кога плаче защото е кисел и му се спи и кога има проблем, или кога е глезльо и иска да се гушка. Ако се разхълца зверски или пък върне повечко храна, или пък се стресне насън,се разплаква и го гушкам. Биберон-залъгалка не иска, плюе го. От шише също е мега зор да пие, трябва да е много гладен. Добро детенце си имам, малко е глезльо и гушльо, но е добричко. Свекито днес следобяд я натирихме в мола, под предлог че времето е лошо и няма да излизаме а аз имам много домашна работа. Светнаха и очичките като чу шопинг, дори не успя да си преправи добре гласа да попита " да помогна с нещо" като казах " не, мерси" директно я натовари мм на автобуса. Преди 2 вечери ми " помогна" като сготви- една картофена супа и шницели за 3 часа, беше готово в 22:30, ние по това време къпем или аз кърмя. Вчера си казах дай шанс на жената, иска да помогне, искаше да изглади- еми 4 тениски и 5 ризи, 6 часа включена ютия, пък става пък сяда, пък минава по 100 пъти и само задава тъпи въпроси: защо нямате дестилирана вода. Ако пък имаме, защо такава марка, ако е каквато и трябва, оууу колко струва тук, в Германия било по- малко. Днес я накиснах на дивана и като размаха ръце като тревожен пингвин " да помага" и предлпжих " шопинг терапия за добра усмивка".  Още една седмица остана, ще оцелея!  Stop Накрая ще си направим една сангрия с майка като дойде и каак ще си надигна една чашка, не е истина. Дано майка не й прищрака нещо, засега звучи на място. Само дудне кога ще го захранвам, било им време и около 15 пъти обясних че сега не е като едно време и вече се захранват късно децата. Нея "само" трябва да я дебна да не пъхне нещо в устата на Алекс докато ме няма, тип аййде една лъжичка сокченце от морковченце за баба...имам чувството че съм лелка в някакъв зверилник- детска градина, където децата са на по 60+ години  Crazy
Ако събера повече мат'риял ще пусна колоритна статия в " майко мила"  hahaha

# 684
Размрънка се и пак при нас в кревата. Сгуши се до мен и веднага заспа. Не ще да спи детето само. Ще бера ядове с това
първото ми дете до две годишна възраст не беше прекарал и една нощ на леглото при нас. Прекарахме три дни в Турция, заради трансфера на бебе номер две и се оказа, че в хотела нямаха свободна бебешка кошара и трябваше да спи при нас. Прибрахме се вкъщи и се започнаха едни драми, и не иска и не иска да спи в леглото си и така до днес. Вече е почти на три годинки и откакто родих той се отдели в др спалня, но спи с баща си- сам не иска. Особено в периода на никнене на зъбите беше кошмар- ставахме на вечер по сто пъти да давам вода, биба, да мажа венците с гелче - вместо да го гушна при нас и да е по-спокойно детето, че и ние. И то само защото всички ми повтаряха: не правете грешка да го учите да спи при вас! И какво толкова!?... няма цял живот да спи при нас! А пък и няма нищо по-хубаво от това да си гушкаш детето. Затова сега няма да правя тази грешка! Няма на всяка цена да държа да си спи в леглото и да се тормозим всички.
За козметиката- Биодерма с две ръце. Големия беше с много суха кожа и отначало още можехме с А Дерма за атопична кожа и направи реакция от нея, а доктора каза, че крема му е дошъл много силен. Реакцията беше- зачервяване на кожата и ситен обрив по цялото тяло. Минахме дъъълго лечение, а след това на Биодерма и всичко е 6.

Последна редакция: нд, 30 апр 2017, 18:10 от musleto

# 685
Аз ползвах мустела, но не съм доволна. Все бяхме с обриви. Препоръчвам Биодерма.
За главичката  ни помогна крема на Биодерма ABCDerm babysquam. С две намазвания и измиване след това с шампоан пак от същата серия червените петна изчезнаха.
При вас петната родилни ли са?Имаме и ние,но така си се роди.Питах педиатри,акушерки,мед.сестри,докторки,всички казаха,че минават след време.
Себамед е хубава козметика.Имам мостри и пробвах,смятам да й взема шампоанче,защото в МД ги мажеха с тази козметика и ми се стори,че петната поизбледняха.
Иначе съм си много доволна от Бюбхен.😊
Днес от многото гости цял ден не спа коконата.Как я гушнах аз и се кротна,млъкна и заспа за отрицателно време.Толкоз народ не е виждала,и дано прекараме добре нощта.И май наистина има нещо вярно,че хубавите хора ги усеща.😋
В леля ми и баба ми не плаче никога(защото много я обичат и искрено й се радват,а са и много спокойни),а разни лелки
-роднини,които ми правят забележки само като се появят и реве😃

Последна редакция: нд, 30 апр 2017, 18:42 от Каролин Бингли

# 686
И аз си имам глезанче. Като го взема при мен в леглото веднага се кротва и заспива, а днес спаха двамата с татко му, докато аз се къпах. Ако го сложа в неговото след 10-15 мин ококорва очи.
Вече пада и голям смях и бебешко говорене. Боядисана бях, а той ми се кокореше и мога да се закълна, че му бях смешна с боядисаната коса hahaha Издава и едно много сладко "ауууу", като вълче. Днес аз му казах аууу и той ми отговори. Колкото пъти му го казах повтаряше и той после Joy

# 687
  • София
Момичета, все забравям да питам- правите ли #кекс след раждането и как е положението при вас  Embarassed аз мислех да си чакам прегледа но вече нямам лохии, цикъла ми мина, и решихме да се пробваме  Crazy като се има предвид какво оригами си бяха направили докторите от южното ми изложение, останах учудена че всичко мина наред, и сега се гледаме с мм като влюбени котаци  Party  то не било лошо  hahaha

# 688
  • Бургас
Зайче, много си забавна Simple Smile
Кекс не сме правили. Още не съм ходила аз на преглед, а и си признавам, че нямам никакво желание. Едвам дочаквам децата да заспят в 22 и се възнасям и аз.

# 689
  • София
Изчаках 19 дни (броих ги) преди да нападна мм, даже не знам дали ми бяха паднали конците. Иначе просто щях да избухна лошо, хормоните ми бяха взели превес и то не в положителна посока.  Освен това има ли секс, има и разбирателство в нашата къща Simple Smile Все пак трябва да отбележа, че Марти се роди на 11 месец от връзката ни, то все бременна съм била, имаше за наваксване. Аз бях забравила какво е да можеш да помръднеш хаха. Иначе добре ни се получи, странно е, че нищо не усетих за около минута, както като си пипам белега, но после си беше същото. Интересното е, че за прахосмукачка време не намирам, но за секс някак се организирам...

Общи условия

Активация на акаунт