Пролетта настъпва вече и за ЮЛСКОТО човече!

• 52 079
  • 731
  •   1
Отговори
# 375
Аз посшедните пъти ходих на очен близо до нои в вдна уличка на първия етаж се продават очила и аксесоари а на долния етаж правят прегледи с много хубава апаратура и добра докторка .

# 376
аз ходя в смирненски,след ескада на ъгъла  на Т образното срещу Сани

# 377
А като има толкоз пловдивски мами защо не се срещнем  Crossing Arms Crossing Arms
Аз мислех, че сме само Аз, Марчето и Лоли  Wink
В Селена вече имат и очен лекар, ако е нещо свързано с притеснения около бременността най-добре там според мен.
За инстинкта сте си го казали, ще дойде, няма къде да иде  Flutter
Мен много ме дразни говоренето в мн.ч.  ooooh! "акахме", "кърмихме" и прочие   Mr. Green детето е отделна личност дори сбръчкано и приличащо на картоф  Twisted Evil

# 378
връщам се от преглед,бебето е добре но пъпната връв е един път около врата му  Sad
казаха ми ,че ще се следи за напред и не било проблем за сега  Confused
имам ли повод за притеснения в моя случай или да не го мисля  newsm78

# 379
Малвинка,аз съм се родила с осукана около врата пъпна връв.Супер съм си Peace Аз незнаех,че може да се види на ехографа..при мен никога не е ставало дума къде е пъпната връв.
Бюти,чак пък картоф  Joy

# 380
 Malvinka99 щом доки ще ти следи нещата мисля,че няма да има проблем.
 Miroslava^  вижда се,даже нещо и по нея следят,някакъв кръвопоток към бебето мисля не съм много сигурна.Моя АГ всеки път я гледа,но трудно му се получават нещата,защото девойката постоянно си играе с нея(така се изказа доки).

# 381
да вижда се,синичко и червенко Simple Smile
много ясно как и е около врата, питах една позната тя ме успокои,че още много пъти може да се навива и развива в корема
само при раждането ще е интересно ако е увито и искат да ме режат  Tired

# 382
Мишо се роди с усукана пъпна връв. Не са искали да ме режат заради това, но те докторите ще си кажат.

# 383
А като има толкоз пловдивски мами защо не се срещнем  Crossing Arms Crossing Arms
Аз мислех, че сме само Аз, Марчето и Лоли  Wink
В Селена вече имат и очен лекар, ако е нещо свързано с притеснения около бременността най-добре там според мен.
За инстинкта сте си го казали, ще дойде, няма къде да иде  Flutter
Мен много ме дразни говоренето в мн.ч.  ooooh! "акахме", "кърмихме" и прочие   Mr. Green детето е отделна личност дори сбръчкано и приличащо на картоф  Twisted Evil

Мац ,страдам от късогледство ,но не търся предпоставки за секцио ,дори не съм искала направление ,но АГ иска да ида Simple Smile и аз слушам Simple Smile 
За по сокче съм ЗА стига да успея да се придвижа от точка А до точка В ,че тоалетната ми е пръв другар сега Simple Smile
За инстинкта ... ми какво да кажа,  нямам желание да говоря на корема си,а за това как ще реагирам при първата среща дири не съм мислила . Simple Smile

# 384
Момичета, излезе ми стресница на устната. Някой има ли информация по въпроса?
Как да постъпя, да ходя ли веднага на лекар?
Мони, вземи си кремче Ацикловир, маже се външно, няма как да стигне или да навреди на бебето. Аз имам херпеси постоянно, важно е да не го пипаш и да не го чешеш, да не се разнесе и да ти избие и на друго място.
Благодаря ти много!
Взех си и сега го мажа  Hug

# 385
Еее,тия цветове там и на мен ми ги гледат.

# 386
И аз днес бях на прегледни при нас всичко е наред и нашата пъпна връв е един път около вратлето каза доки като синджирче е било наред всичко не е силно увита каза че до края може да се развие и увие пак но дори и да е завита не е проблем за раждане нормално , много пъти каза че чак като се роди детето и се виждало че е увита , абе с две думи да не се притесняваме засега ....... иначе ние сме в 29 седмица
 1680 грама ....

# 387
Добре, кога се разбира че плодът е едър?Нали уж към края 8-9м растат много бързо и възможно ли е,ако си върви е нормите изведнъж да стане 5 кила?

# 388
Ами незнам кога се разбира че е едър на мен доки ми каза че върви нормално за седмиците си , то много зависи кой с какво очакване е , колко мидли че е нормално да се роди бебока . Аз например все си мисля че 3 кг до към 3,600 ддз нормално сма може и да не е нормално , незнам все пак ми е първо дете и не съм наясно .

# 389
аз от днес съм в 31 седмица и вчера бебока го мериха 1860гр каза,че нормално върви
не мисля, че до 9-ти месец ще стане повече от 3,500  Laughing

даже го питах доктора до колко има разминаване с тия мерения,защото на една позната трябвало да се роди бебка 3,500 а излезнало 2,700 .... отговори ми,че накрая може да даде до половин кило разлика  #Crazy

и хич не го мисля вече,знам само щом наддава всеки месец е здраво бебето и това е важно
а колко ще се родят ще обсаждаме после  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт