Дневникът тема 78 - Да отслабнем всички заедно!

• 50 892
  • 731
  •   1
Отговори
# 495
По принцип и аз избягвам да поучавам  Peace Но тя беше свидетел на моето отслабване и много пъти сме си говорили за диети и за това, че и тя трябвало да свали кила. За това си позволих да и кажа за пицата  Grinning
Тогава може би по-точния коментар би бил "С пици никой не е отслабнал досега."    Laughing
Което е вярно и никакъв аргумент против това не би свършил работа.

# 496
За жалост има хора, които "осъзнават, че трябва" да свалят килограми само на думи, т.е. на практика не правят нищо.
Аз така преди обяснявах как "Не мога без кола и хляб!" ... Е, оказа се, че мога макар че си ги позволявам поне по веднъж в седмицата Simple Smile Но и аз съм от хората, които само на думи слабеят, а на практика често вкарват забранени храни и умишлено се саботират.
А щом човек сам си причинява това хранене с пици на парче, вместо да предпочете нещо от вкъщи, пък било то и сандвич, значи хич не му пука ни за външен вид, ни за здраве  Whistling

Аз си направих едно раздвижване - бързо ходене около час и половина в комбинация с малко тичане. Нищо съществено, но поне се раздвижих предвид лошото време навън Whistling
Хапнах си пилешкото. Преди фазата - и шишчетата ще си хапна. Предвид, че съм пред овулация учудващо не ми се яде сладко, но е нормално предвид протеиновото хапване - убива ми желанието за В Peace

# 497
Ох и аз имам подобни хора около себе си, НоМе, то непоискан съвет най-тежи Simple Smile Оставила съм хората да си чупят главите.

Днес до тук съм на един и половина банана, няколко ягоди и шепа ядки (ама печени  Blush - бадеми) и салата от зелении, цвекло и морков и рукула. Ходих да тичам на стадиона, имаше изпит после за полицията. Ей... вдигнах си самочувствието малко  Sunglasses аз тичах 13 обиколки (вярно с малко ходене тук там), не мога да направя повече от две тичане без да спра, но си тичах стабилно. Имаше мъжища дето издишаха и едвам финишираха  Whistling (Което не е много готино де, като гледах какви хора ще станат полицаи... )Нещо разтегнах коремен мускул, голям проблем е.... не мога почти никакви упражнения да правя, особено пък за корем. Голяма съм шматица  Tired
Решила съм една седмица да съм на плодове и зеленчуци, ядки и семена, но трябва да намаля малко плодовете и ядките, че току виж с толкова мазнини и вх нищо не сваля...

# 498
Влизам набързо да се отчета, че отново ме завъртяха многото задачи.

Чуствам се все по-добре и лека последните дни, а кантара ме зарадва тази сутрин - 60.2кг, йееей!
На външен вид също се виждам по-стройна и стегната, след 10на дена заминавам на море и ще се фръцкам със самочуствие по бански  Laughing

Храната ми е почти същата всеки ден - закусвам винаги овесени ядки с фурми и ядки. Обяда е все салатата със сирена, следобед - плод, а вечерята - няколко филийки или сухарчета със сирена, масло или някакъв по-гурме пастет.
Вино - да, благодаря  Wink

Започнах йога по една нова за мен система и последните 2 дена съм с мускулна треска чак, доста е силова и много ми харесва. Вече не ме вълнуват оставащите измислени 2кг, които исках да сваля, а коя поза да успея да достигна.

Чудя се обаче как да вместя тичане или друг спорт, т.к йога искам правя сутрин - поне 30-40мин, и реално няма да ми остане кога да правя друг спорт - вечер не ми е ок да тичам, това си е сутрешно занимание...  Thinking

# 499

Започнах йога по една нова за мен система и последните 2 дена съм с мускулна треска чак, доста е силова и много ми харесва. Вече не ме вълнуват оставащите измислени 2кг, които исках да сваля, а коя поза да успея да достигна.

Браво за постигнатото bouquet Ще споделиш ли каква е тази нова система йога?

# 500
Разбира се  Hug

Не е нова по принцип, аз сега попадам на нея след препоръка от приятел - пауър йога на Барон Баптисте, има малко клипчета в ютюб, но качествени.
Аз си взех две от книгите му, но още не съм ги изчела.

# 501
Разбира се  Hug

Не е нова по принцип, аз сега попадам на нея след препоръка от приятел - пауър йога на Барон Баптисте, има малко клипчета в ютюб, но качествени.
Аз си взех две от книгите му, но още не съм ги изчела.

Е, как истинска находка е bouquet

Много ти благдоаря bouquet Харесах си няколко елемента и ще си обогатя моя flow още довечера Flutter

# 502
  • Козлодуй
Госпожице Дух благодаря че си се сетила за мен Simple Smile Моята майка има диабетни рани на краката които не зарастват и покрай нейния диабет изчетох много за тези неща и установих че съм с инсулинова резистентност при мен тя се изразява в това че като седна на масата без да съм гладна и като започна да ям не мога да спра изобщо не се наяждам после се чувствам гузна че нямам воля да ям малко а това било ниска чувствителност на организма към инсулина имам да свалям още 3 килограма но не се притеснявам вече зная че трябва да ям храни с нисък гликемичен индекс за да не съм вечно гладна спасило ме е това че съпругът ми си пада по месото и от повече от 10 години не ядем хляб у дома иначе и аз харесвам повече растителни храни като моята майка но за нея вече е късно не ме разбира колкото и да и говоря че хляба е вреден за нея просто хората са различни и всеки организъм по различен начин обработва въглехидратите. Пиша това не за да се оплаквам а да вземат пример и други момичета да знаят защото ние от незнание пострадахме.

# 503
sun sea, винаги ми липсват млечните  Simple Smile Благодаря  Hug Ще се опитам скоро да си я закупя, че напоследък си оставам с добрите намерения по отношение на книгите  Embarassed

# 504
z.2012,за нищо!Мисля,че ще ти допадне,а и без да изключваш млечните. HugПри теб как върви безмлечната?

# 505
 Момичета,много ви благодаря за подкрепата.Вече втори ден съм  си''старата аз''-храня се нормалмно,тренирам с удоволствие,излизам и се срещам с приятели.Тази раздяла наистина я приемам като ново начало-предпочетох ,пред агонизиращата ми вече връзка и знам,че съм постъпила правилно.Знам,че ще имам доста препъни камъчета по пътя си,но твърдо съм решена да го следвам.Още веднъж ви благодаря за приятелското рамо и ще се постарая да пиша по-често,защото много ми харесва духът и атмосферата тук.Спокоен и слънчев ден ви желая! Hug Nature Sunny

# 506
Браво, ddididd! Точно така трябва да бъде!
Аз сутринта все пак се качих на кантара, няма поражения от Великденското ядене. Вчера ходих в Дика, пробвах две рокли, стояха ми много добре в долната част, и талия си имам, и ханш, обаче в горната част е толкова празно и така ми изпъкват костите, че е грозно. Много кофти се почувствах.

# 507
Ох, аз пък да не споделя нещо и веднага бързам да се опровергая Confused Вчера вечерта ядох без да съм гладна и се почувствах толкова зле Sick Да ми е за урок и дано добре да го запомня, че да не се повтаря Blush

# 508
Ох, аз пък да не споделя нещо и веднага бързам да се опровергая Confused Вчера вечерта ядох без да съм гладна и се почувствах толкова зле Sick Да ми е за урок и дано добре да го запомня, че да не се повтаря Blush
  Joy от опит - бързо се забравя.
От много време не съм писала тук. Радвам се, че темата още е жива, а също така доста приятна.
Успех на всички диетуващи в момента. Peace
Аз от година съм скарана с диетите, нямам време от учене и здравословни проблеми.
За мен най-добрата диета е аз лично да си приготвя нещата у дома. Храненето навън е ужасно.
Разбира се, последствията са сериозно, но се надявам скоро всичко да се нормализира.
Имам желание, имам план  Laughing
Все пак гледам да спазвам елементарни хранителни навици, за да се чувствам добре и да нямам стомашни болки.
Да ви се похваля открих за себе си сладките картофи. Ако все още някой не го е направил - да пробва. Чудесна алтернатива на другите.
Хубав ден.

# 509
Добро утро, момичета Hug

ddididd, точно това е начинът - не трябва да се вкопчваш в миналото, защото може да стане страшно. Както писах и назад - знам го от личен опит Peace

Лунуването почти мина и се чувствам супер Flutter Снощи прегреших с няколко хапки, но предвид че аз правя оригиналното лунуване само на вода и не пия други неща, смятам че прегрешението е нищо работа.
Май ще се върна към интервалното хранене 6:18 Thinking Още не съм сигурна, защото не съм обмислила как да си разположа часовете за хранене за да ми пасват на ежедневието, но определено ще се опитам така да си подредя нещата, че да ми се получи. Дори и с по-малък прозорец за хранене да е.
Днес е дъждовно и ужасно студено тук! Ще гледам да се пораздвижа за час-два ходене плюс малко "домакински фитнес", та да не съм без нищо. Оф, да се оправя това време и да яхваме колелетата с ММ, че ми писна вече ...  Crossing Arms

П.П. Тъкмо ще си пускам отговора и гледам вече съм публикувала Laughing Адашката и тя писала, хихи Hug

Общи условия

Активация на акаунт