Дневникът тема 78 - Да отслабнем всички заедно!

• 50 881
  • 731
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Здравейте, момичета!

Аз прекалих много с храната тия дни - в тоя студ такъв апетит ми се отвори, че... ooooh! Не съм се теглила цяла седмица. Днес се качих на кантара -хмх, няма промяна, не съм свалила, естествено, но и не съм качила. Simple Smile

Последна редакция: пт, 21 апр 2017, 21:44 от *Бенджи*

# 541
  • Велико Търново
Добро утро, девойки Heart Eyes
Бенджи,успех към целта Hug
Отчитам успешен втори 36 часов глад Blush/един айрян и един фреш от два грейпфрута, но разреден с още толкова вода Simple Smile
Източени течности 1.4кг.
Чувствам се супер енергична и добре с този тип гладуване и хранене най-много по два пъти в останалите дни.Достигна ли желаната визия ще оставя само веднъж в седмицата гладуване/мъжа ми пета година го прави/ и храненето само ще ми е веднъж вечер Simple SmileПлановете както обикновено са ми начертани, остава да ги изпълним Blush
Хубав ден на всички Hug

# 542
зизу без чертичките 😁😁,да не се от Варна?
  Joy
Не съм, в София съм  Simple Smile

z.2012 , не се давай лесно, без бой. Щом си изкарала 3 дни, значи можеш и още. А това, че имаш работа е чудесно, за да не мислиш с какво да прегрешиш  Rolling Eyes  И в един момент екшъна ще свърши, диетата ще свърши, лятото ще дойде, а ти ще си в прекрасна форма  Flutter

# 543
Добро утро!
Аз мисля, че всеки, който може да намери нещо полезно за себе си в темата, може да си пише. Големи хора сме, всеки може да прецени това, което другият споделя, правилно ли е или не за него самия.
Вчера не ми се готвеше за днес, затова днес закуска - кисело мляко с чиа, канела и трохи от меденки (имаше останали след детето, че се бяха начупили и леко си подправих млякото), за обяд нося извара с домат и 4 маслини, вечеря - сьомгова пъстърва със салата домат и спанак.

# 544
  • някъде
".......безумието на броенето на калории. За съжаление, не са много хората, които биха го разбрали, особено жени. Повечето жени, решавайки някога да отслабнат, на първо място започват с ограничаване на храната по един или друг начин. Това, прилагано по-дълго, неизбежно води до икономичен режим на тялото и след време всеки опит за увеличаване на храната предизвиква и покачване на теглото. Оттам въпросната жена си заключва, че някакви хора там може и да си говорят как калориите не бива да се броят и ограничават усилено, ама за нея конкретно това не е валидно, понеже е с уникален метаболизъм и тя си знае най-добре.  Smile
Истината е, че веднъж тръгнем ли по този път с ограничаване и броене на калории и придържане към някакви жалки количества, се обричаме цял живот да смятаме, броим и  малко да отпуснем края, започваме да качваме кг за нула време.
Минала съм го и аз това, уви, не говоря така теоретично само."  hahaha

Позволих си да цитирам една начетена, образована жена от другата тема  Peace

# 545
За мен броенето на калории не е безумие, зависи кой как го прилага. На мен ми помага не за да правя безумни рестрикции, а за да следя от кой макронутриент колко приемам. Важно е съотношението и съдържанието на храната, не само едни голи калории.

# 546
И за мен не е безумие. Няма как да приемам по 2500 калории, пък били те само от месо и зеленчуци, примерно и да поддържам теглото, което искам. Казвала съм, че меря всичко, което ям, за някои това е вманиачаване, за мен е начин да държа лакомията си в приемливи граници. Фактът, че не се чувствам гладна, е достатъчен да ми покаже, че това е моето количество. А иначе отпусна ли се, ще кача сваленото за по-малко от 2 месеца.

# 547
  • Велико Търново
И за мен не е безумие. Няма как да приемам по 2500 калории, пък били те само от месо и зеленчуци, примерно и да поддържам теглото, което искам. Казвала съм, че меря всичко, което ям, за някои това е вманиачаване, за мен е начин да държа лакомията си в приемливи граници. Фактът, че не се чувствам гладна, е достатъчен да ми покаже, че това е моето количество. А иначе отпусна ли се, ще кача сваленото за по-малко от 2 месеца.

Абсолютно Peace
Меря, тегля и т.н.
Така хубаво се увличам със съвсем режимни храни от високо-мазнинното хранене, че не е истина Blush
Тук с малки изключения сме големи жени/на години/ и смятам, че никоя от нас няма крайно нереалистични очаквания  Simple Smile

# 548
Уфф, и мен последните дни ме гони вечерен глад и си хапвам към 10-11ч, след като вече веднъж съм вечеряла   Sad
Даже качих малко.
Няма да пиша менюта, да не се ядосвам - няма джънк, ама кому са  нужни сухари с бри и сладко в 23:30?!  newsm78

Обяснявам си го, че явно през деня не съм приемала достатъчно пълноценна храна и тялото ми е още гладно.

# 549
  • Велико Търново
Уфф, и мен последните дни ме гони вечерен глад и си хапвам към 10-11ч, след като вече веднъж съм вечеряла   Sad
Даже качих малко.
Няма да пиша менюта, да не се ядосвам - няма джънк, ама кому са  нужни сухари с бри и сладко в 23:30?!  newsm78

Обяснявам си го, че явно през деня не съм приемала достатъчно пълноценна храна и тялото ми е още гладно.

Ако ще да съм изяла най-полезните мазнини на света през деня, няма сила, която да ме спре да изям примерно 200 грама Бри намазано със сладко от боровинки BlushЛакомия му се казва на моето Mr. Green

# 550
След вечеря винаги си мия зъбите и заключвам хладилника за мен Simple Smile Иначе не са ми нужни, но помежду другото, мога да изям още поне толкова калории, колкото съм приела през деня. И да, лакомия му се казва и на моето.

# 551
  • Велико Търново
Абсолютно!Преди време вечерях на работа и като се приберях събувах обувките, събличах палтото и отивах да мия зъбите Mr. Green

# 552
  • Варна
Галче, надявам се да не спреш да пишеш.  Hug

Дано не се пенсионирам тук, но темата е полезна. Ще се радвам, ако някои дами споделят и как задържат теглото. Защото свалянето може да стане с различни режими, но после става страшно, ако лакомията се завърне.

Днес съм рожденичка и до края на седмицата няма да мисля за никакви диети.  Whistling

# 553
Галче, надявам се да не спреш да пишеш.  Hug

Дано не се пенсионирам тук, но темата е полезна. Ще се радвам, ако някои дами споделят и как задържат теглото. Защото свалянето може да стане с различни режими, но после става страшно, ако лакомията се завърне.

Днес съм рожденичка и до края на седмицата няма да мисля за никакви диети.  Whistling
Аз споделям меню и режим, с които задържам, защото това ми е целта. Повече не трябва да свалям, грозно ми е.
Честит рожден ден! Здрава и щастлива да си!

# 554
Диди,и на мен ми хареса написаното.Абсолютно вярно,но много трудно за осъзнаване.Рано или късно тялото си запълва дефицитите.

Общи условия

Активация на акаунт