Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са някои от предизвикателствата, пред които са изправени участниците във форума?
Какви са някои от стратегиите, които участниците споделят за преодоляване на предизвикателствата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са някои от предизвикателствата, пред които са изправени участниците във форума?
-
Какви са някои от стратегиите, които участниците споделят за преодоляване на предизвикателствата?
-
Защо не постигам резултати, въпреки че се храня стриктно по кето диета?
-
Какви здравословни мазнини могат да се използват като алтернатива на олиото в салатите?

После си заеми мозъка с нещо - играй някоя игра на телефона, решавай задачи, прехвърляй таблицата за умножение, брой през 4 числа, рационална мисъл. Спортувай, ще изразходващ емоциите, които те товарят. Пробвала ли си йога? Аз това правя и ми е супер. Пулсът ми е около 100 в обичайно състояния, не му обръщам внимание вече. Ако е от менопаузата (и мама е около твоите години имаше подобни епизоди), дали някоя добавка няма да помогне? 
Да, магнезий пия всяка вечер и много ми помага + 1 валериан, от 450 мг.