Работа, CV-та, HR-и, съвети - 59-та тема

• 85 086
  • 794
  •   1
Отговори
# 240
Ако не получаваш обезщетение копие от трудовия договор не е задължително.

Не е задължително, да, написах когато получаваш.
Когато просто си се регистрирал, пак трябва да отидеш и да подадеш заявление за прекратяване на регистрацията

# 241
Мисля беше 7-дневен срокът за уведомяване. Ако не са променили нещо скоро.... Peace

# 242
Мисля беше 7-дневен срокът за уведомяване. Ако не са променили нещо скоро.... Peace

Ако получаваш обезщетение е 3дневен.

# 243
Здравейте, знаете ли къде публикуват обяви за работа в държавни училища, но не като педагози, а в канцеларията? Не помня да съм срещала в jobs.bg, а съм доста стриктна в следенето си там. В сайта за работа в Държавната администрация също проверявам редовно, но и там не съм. И имате ли наблюдение върху такъв тип работна позиция? Само "вътрешни" хора ли успяват да бъдат наемани на работа или "прост" гражданин (с адекватно образование) също би могъл да спечели конкурс за работа там?
 bouquet

# 244
Ето тук се публикуват всички обяви за работа в сферата на образованието.

http://www.ruobg.com/selectrio

# 245
Благодаря Sesylle.

# 246
  • Варна, морето, сините вълни...
А за университетите дали е същият сайта? Защото има само за ДГ и Средни и Основни училища.

# 247
Не, за университетите няма информация там. Следи се на техните сайтове или в самото МО.

# 248
  • Варна, морето, сините вълни...
Проверих няколко университета и нямат сектор Кариери или Конкурси. Предполагам, че просто няма нужда да обявяват свободни позиции. И все пак е добре да има такъв раздел.

# 249
  • София
http://careers.unwe.bg/?m=1
 Това е за УНСС

# 250
Здравейте!  Hug

Някой има ли наблюдения как протича писмения изпит и интервюто в БНБ?

# 251
# 252
Мисля, че съм бременна. Вие как сте съобщавали за това на работодателя и кога? А от гледна точка на работодателя как и кога е най-подходящо? Simple Smile

# 253
Съобщих му в началото на 4-ти месец. Просто му казах, че съм бременна. Колкото по-рано му кажеш, толкова по-добре.

# 254

Ох, за заплатата ли питаш? Аз се вторачих в правописните грешки и се засилих тях да коментирам.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт