С какво ви дразнят свекървите- 80

• 69 537
  • 760
  •   1
Отговори
# 495
Темичката е много забавна , напоследък нито една снаха не може да припари, да се оплаче, от окупатори с потенциал Mr. Green Mr. Green

Или просто свекитата са се кротнали  Joy

# 496
То тук трябва да е забранено за опозицията , иначе ...горките снахи . Вместо съчувствие , "тиганясване "Mr. Green

# 497
  • София
Личният състав клони повече към свекърви, отколкото към снахи.

# 498
Забравяте, че свекървите са и снахи, така че личният състав е пълен  Mr. Green

# 499
Моите и двете са покойници , та за мъртвите или ... или нищо  Rolling Eyes
Иначе ще разкажа нЕкой епизод , но темата касае настоящи събития Grinning

# 500
  • при късмета
Темичката е много забавна , напоследък нито една снаха не може да припари, да се оплаче, от окупатори с потенциал Mr. Green Mr. Green
Снахите трябва да знаят какво ги чака, полезна им е темата. Бъдещо сватосване и плановете на свеки  hahaha Да си знаят.

# 501
  • София

Или просто свекитата са се кротнали  Joy

Мечтай си ... Whistling

Тия дни имах рожден ден. Със свекървата не говоря по никакъв повод, със свекъра само по празници, но той и не напира да говори с мен. Та обажда ми се свекъра да ме поздрави, приемам поздравите, благодаря, разменяме и няколко общи приказки. И по едно време той казва: Имаш много поздрави от (името на свекърва ми). Казвам хладно Довиждане! и затварям телефона.
Разказвам случката на мъжа ми възмутена, защото тя много добре знае, че не искам да имам нищо общо с нея. Неговият коментар беше: Майка ми и през вакуум може да премине щом е решила!
И какво да кажеш - гониш я през вратата, тя се бута да влезе през ключалката ooooh!

# 502
Жълто Цвете, може просто добронамерено да те е поздравила. Аз бих се старала да съм в добри отношения с нея и бих оценила нейните жестове.

# 503
  • София
Жълто Цвете, може просто добронамерено да те е поздравила. Аз бих се старала да съм в добри отношения с нея и бих оценила нейните жестове.

Омъжена съм от 25 години, старала съм се в първите 23. Признавам си, имало е и прекъсвания. Да ги закръглим на 20. Достатъчно е мисля. Ще цитирам Милена: Неам нерви! Sad

# 504
Направо те почва с "мила мамо" и не мож я пипна! Хем, по име, хем мамосва  Joy
"Мила мамо" иди-доди, ама ако я почне на "мамо мила" не е добре работата.  Mr. Green

# 505
Ами крайно време е да обърнеш другия край - да не ти пука, но да бъдеш себе си! Ние със свекърва ми се уважаваме и до ден днешен, макар мъжа ми да почина преди пет години, а преди 12 години се разведохме. Тоест - от теб зависи накъде да вървят отношенията ви! Успех!

# 506
  • Варна
Ами тя точно другия край е обърнала - на пълния игнор и непукизъм.

# 507
Моята свекърва сега на дърти години като се открехна на техника - само дето в тоалетната не ходи с таблета. То е смартфон, то е компютър, то е скайп... Та в тоя ред на мисли ме ядосва това звънене с въпроси за фейса, разбираш ли? Аз я отбичвам с номера, че нямам фейсбук и не знам кое как е там.

# 508
Жълто Цвете, със сигурност имаш своите причини да не понасяш свекърва ти и да не искаш да общуваш с нея. Но не разбрах защо се е наложило възмутена да се оплачеш на мъжа си от поздрава за рождения ти ден по телефона. Та това е нещо толкова формално и нищо незначещо. Нали не ти е звъняла лично да ти досажда? Била казала на свекъра да ти предаде поздрави. Голям праССС!

# 509
  • София
Уиш, напоследък съм в ужасна кондиция. По принцип не съм мрънкащ човек. През последните години минахме през много кризи и все гледах да устискам, да се държа, да се справя и т.н.т. Явно всичко това, което съм стискала и тъпкала в себе си вече взе да прелива. На приятелките си не мога да мрънкам. Те си имат семейства и проблеми. Обаче мъжът ми е моето семейство и затова се оплаквам на него. Вече няма да съм мъжко момиче. Казвам си всичко, което ми е криво. Нека да знае. Пък дори и да е някаква дреболия. Той си мисли, че като мълча за нещо, значи няма проблем. Голяма грешка от моя страна да премълчавам за нещата, които не ми харесват.
Та същото е и за родителите му. Казвам си всичко, което ме дразни в тяхното отношение и има ефект. Той вече не ме занимава с тях, нито настоява за сближаване, защото и това е правил. Аз му обяснявам, че не ми харесва тяхното отношение, той ми казва, че те му били родители и няма какво да направи. Е, има какво да се направи, но е трудно, а моят мъж въобще не е по трудните неща. Гледа все леко да мине.
Няма да мине леко. Няма да го жаля. Да го жали майка му. Аз го жалих токова години, че майка му го прави на 5 стотинки за всяко нещо, което не става на нейната, включително и за такива, които касаят нашето семейство, а нея - не. И затова ще му мрънкам, за да не забравя, че са ми неприятни всякакви отношения с нея, дори и формални.

Общи условия

Активация на акаунт