Бързо, балансирано и икономично хранене - 3

• 66 908
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Ir,може ли рецепта за "пицичките" Blush

# 91
  • Калифорния, САЩ
Ir,може ли рецепта за "пицичките" Blush

Laughing Laughing Laughing Не може   Hug Hug Hug- Бяха готови, от магазина, само добавих малко шунка, кетчуп и настърган чедър отгоре и ги запекох, ей така изглеждаха:

# 92
Ir,благодаря за рецептата Hug Hug Joy
Изглеждат много вкуснички и моето мъниче определено ще хареса нещо такова-трябва да видя дали има и тук или трябва да запрятам ръкави аз:)
Нашето меню за днес беше-принцеси с кашкавал,на обяд-пилешка супа и шопска салата,за вечеря-пържени телешки кюфтенца със зелена салата,лютеница  руска салата,за мен-печени патладжани,домат и извара,а за малкия:

А това са моите зонови мъфини с овесени трици,фъст.масло,какао,лешници и подсладител:

# 93
При нас обичайното - шопска салата и риба за вечеря, а днес за обяд пържола със задушени броколи. За закуска кашу и банан с едно кафе със соево мляко.
Довечера ще дояждаме крилцата с мед от онзи ден (много вкусни станаха) и рибата от снощи. Не пропускам ден без авокадо, голяма мания, дали е възможно да ми навреди? Ама ми е много вкусно  Blush

Какво е това "зонови мъфини" и други "зонови" неща? За пръв път чувам newsm78

# 94
Привет, аз понеже на 15.05. пак заминавам в Гърция тази седмица съм на ограничителен режим hahaha
З кафе с кокосово мляко
О две картофени кюфтета и салата зеле
В шопска, сурови гъбки, две лъжици мляко с каймак Далия Simple Smile

# 95
За днес : закуска - кисело мляко с овесени трици
обяд - извара с босилеково песто /откраднах си идеята от някоя от съседните теми, но не помня коя/
вечеря - хумус , два сурови моркова, няколко парчета луканка
вчера ядохме за вечеря заешко с моркови и лук, за обяд много ягоди
Да издам Laughing Галчето, че е рожденичка. Да е жива и здрава и все така креативна Heart Eyes

# 96
Галче, Честит Рожден Ден! Желая ти много щастие, радост в къщи, здраве и много подаръци!  bouquet bouquet

# 97
Галче,честит рожден ден!Пожелавам ти много здраве на теб и цялото семейство.Нека пътят ви бъде осеян само с хубави моменти! Hug

Йоана,аз съм на диета,та затова си готвя отделно.Диетата е "Зоната" според която във всяко хранене съотношението на макронутиените е :40%(въглехидрати):30%(протеини):30%(мазнини).Така се поддържа хормоналния баланс на тялото и инсулина остава винаги на ниво,балансиран-въглехидатите го покачват,а протеините и мазнините балансират...Така се постига добро здраве ,а отслабването е "плюс"Simple SmileТО главна роля за напълняването също играе инсулинът,затова поддържането му в граници гарантира поддържане на тегло или сваляне ако имаш излишни килограми:)

# 98
Аманда, мими, елеа, благодаря за прекрасните пожелания Hug

Днес ме засипаха с изненади на работа, не стига, че ме води шефката на ресторант, ами и торта ми купиха и цяла кошница с шоколади и чайове Crazy
Иначе с ресторанта, пълна скръб Blush Първо едвам си избрах нещо от менюто, защото във всяко ястие имаше по нещо, което не ям, но което не беше написано в менюто ooooh! Сервитьорката забрави да ми каже, че има дресинг на салатата и се наложи да ми сменя. В крайна сметка ядох салата с зелении, цвекло, козе сирене и пукана киноа Mr. Green

Въобще не ми се мисли за вечеря. Май ще я пропусна Whistling Семейството ще е на замразени зеленчуци италиански микс с кайма и киноа хляб и салата Mr. Green За десерт ще опитат от тортата Wink Бях приготвила сладолед за изненада, но много ще им дойде. Ще остане за следващия повод Sunglasses

# 99
Галче, да си здрава и щастлива ти пожелавам! Все така идейна и усмихната, защото точно такава си те представям.

Много е странно, никой от форума не съм виждала, но за всеки имам визуална представа как изглежда  Laughing
Аз следобедно си похапвам овесени ядки с гранола, боровинки и чиа и се каня да потренирам малко, че съм голям нервак напоследък.
Тази зонова диета ми се струва много разумна и напълно се вписва в нашата тема за балансираното хранене. Вкъщи имам апаратче за мерене на кръвна захар и от време навреме де боцвам за проверка.
Нямам търпение да дойде сезонът на дините. Знам, че звуча малко като реклама на мастика, но обожавам диня и череши и ги очаквам с нетърпение  Blush

# 100
  • Калифорния, САЩ

Много е странно, никой от форума не съм виждала, но за всеки имам визуална представа как изглежда  Laughing

Аз пък съм виждала  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и Мимето  Heart Eyes наскоро, и Галчето  Heart Eyes много отдавна в една тема, където пишехме заедно.
       Галче, сигурна съм, че си все така нежна, крехка и фина, както те помня - запази чара си, естественото си екзотично излъчване и позитивно мислене! ЧРД и да си здрава, силна, борбена и все така креативна! Да ви е сладка тортата.  Hug Hug

Йоана, при нас дини колкото си щеш - и вкусни на всичкото отгоре  Heart Eyes. А за череши - забравила съм един пакет в хладилника, добре, че ме подсети. Аз така пазарувам, като невидяла, и все имам храна за дояждане.  Simple Smile
   Вчера за закуска правих кекс във формички за мъфини  Laughing. ММ днес ги дояде. За обяд направих спагети от елдено брашно, поляти с босилеково песто - обожавам ги. За мъжете имаше и кебапчета, моцарела, чери доматки, морковчета и краставица. За вечеря имаше ориз с много зеленуци на тиган и останалите кебапчета.
    Днес малкият яде гранола с ленено семе и тиквени семки за закуска, пи и мляко. Изяде и купичка боровинки и ягоди. За обяд си дояде зеления боб от онзи ден  Embarassed и чаша кисело мляко. Аз си направих любим плодов обяд - два огромни банана, нарязани на кръгчета, поръсена чия и смляно ленено семе и заляти с масло от кашу и сусамов тахан. Великолепно е, опитайте! За вечеря съм им обещала сандвичи с пилешко месо, ще направя и яйчена салата с майонеза от авокадо, зелева салата с много моркови и селъри.
  eleaa, колко ти е голямо мъничето, голяма порция е изяло детенце, браво!  Hug

Последна редакция: ср, 10 май 2017, 01:58 от ir74

# 101
Йоана,стана ми интересно аз как ли изглеждам в спопед теб?  JoyИначе и а аз си предсгавям винаги всичко визуалто,  особено ако ми описват нещо:)))
Ир,  детенце е на 2 годинки:) Изяде само 2-те кюфтенца,  но ризона беше излапан:)
Галчето и аз съм я виждала мин. година в едта йогийсща поза- беше изумителна!

# 102
Ласкаете ме, момичета  Hug Аз пък май никой от вас не съм виждала, освен Аманда Rolling Eyes Бързо всички да се покажат Joy

Аз съм си същата само дето, както казва ММ от йогата и ходенето съм направила мускул, пилешки мускул, ама все пак мускул Laughing

Днес за обяд пица на тиган с кейл с моркови
Вечерята ще е кекс от месо (meatloaf) и салата

# 103
Ооох, мойто тегло продължава в борбата с 4 кг
З филия с масло
О шницел със зелена салата
В салата със зелени маслини с бадем! Simple Smile

# 104
  • Калифорния, САЩ
   За закуска на малкия - филия с масло, сладко и чаша горещо какао с мляко. Хапна си подобаващо и 7-8 ягоди, и малка купичка череши  Crazy след час.
   Обяд за мен - пролетен салатен микс с песто и голямо парче мариновано и печено тофу с джинджифил и сусам (купешко  Party).
    За вечеря сготвих класически бял боб яхния с много моркови, чушки и лук; има салата от зеле и морккови; ще направя аспержи с лимонов сок и една салата от домати кумато с кашкавал, сирене и зелен лук.
   Ще опека и кроасани за утрешната закуска, че ще излизам преди 7.30, че съм на зъболекар - за да закусят мъжете  Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт