Лидл- 103- Гергьовско- първоюнска /02.05 - 31.05/

• 169 770
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 195
labrex Маслините с аншоа са на рафтовете с тематичните неща, метална консерва. При нахута в буркани и боба (пенсионерите много ог купуваха).

# 196
  • Русе
Ами аз гледах рекламата по тв снощи...в Била рядко ходя и не им знам цените. Знам че лидълци трудно някой може да ги бие с цена..все е по-евтино,макар и със стотинки.. ей го и в Метро е по-скъп с 2лв. Laughing
Аз ще си взема от 2л др.седмица... Peace
Е, да де, ама е "марков" Mr. Green

Вики,в нашия маг.мрежи имаше цял кош,поразхвърляни бяха(по-към цветята,не при пресните промоции)
Знаех си, че не е догледал ММ. Аз като го пратя на магазин за нещо промоционално и първия отговор е винаги "няма го". Crossing Arms

# 197
  • Пловдив
 bouquet

Сефте чувам и виждам мушкато-репелент...май ще го пробвам Grinning

# 198
Лабрексче..имам подобна лампа. В коридора съм я боднала и бая осветява нощем. Зелена е,малко по-друг модел...
За зехтина...че и този е марков бе...лидълски Laughing

# 199
И аз имам от тази лед лампа и свети добре. Ползвам я лятото когато ходим на море, че там където отсядаме е голяма тъмница през нощта не влиза светлина през прозорците/ да може детето да ходи до тоалетната, че иначе нищо не се вижда в стаята.
От дрехите другата седмица си харесах доста неща дано ме огрее..

# 200
Взехме парочистачка (ръчната) с идеята да ми разкара варовика от плочките в банята-тц, никаква не я свърши Crossing Arms
Е за варовика без да го е разтворил някакъв препарат или оцет предварително няма да стане. Пробвай с оцет да ги намажеш малко предварително и след това с парочистачката.
Друго много добро място за употреба е аспиратора. При много мазно се получава обаче ефекта, че парочистачката разтваря (размеква) мазнината и пак си тябва малко препарат да ги свали макар и едно просто веро да е .

# 201
Лабрекс, сладкото от диви ягоди не е до входа, където има други сладка и мед на РС , а срещу хладилните витрини, където слагат промоционалните колбаси.  Peace

И при нас вчера имаше мрежи за прозорци. Peace

Последна редакция: пт, 05 май 2017, 14:14 от Fortuna

# 202
В тази връзка, охладената лазаня търпи ли замразяване? Чудя се дали да не взема повече и да замразя за спешни случаи

Търпи замразяване, после директно си я пека без да размразявам, разлика във вкуса няма никаква.
Ух, много неща ми харесаха от новата брошура, предстоии разорителна седмица.  Радвам се, че пускат овкусените меса, ама да вземат и едно електрическо грилче да пуснат...

# 203
Все около 10лв за кило им са месата за грил... Stop скъпооо. Не могат да ме минат...и сама ще си ги оцапам с червен пипер... bowuu

# 204
Грилчетата, които ще пускат другата седмица, имали ли сте такива от преди? И двата са за въглища? Нещо специфично за употребата им? Голямото сгъва ли се по някакъв начин да заема по-малко място?

# 205
Малкото само се сгъва май...

# 206
Вики,в нашия маг.мрежи имаше цял кош,поразхвърляни бяха(по-към цветята,не при пресните промоции)
Знаех си, че не е догледал ММ. Аз като го пратя на магазин за нещо промоционално и първия отговор е винаги "няма го". Crossing Arms

Не е виновен мъжът ти, умело ги крият. А като попиташ, отговорът е или няма, или вдигане на рамене.

# 207
Момичета,имам въпрос -върнах  ел. уред от Лидл след 1 г. ползване,само след седмица ми изпратиха нов. Това -отлично   Heart Eyes,но в пакета  има само протокола за рекламация и старата ми касова бележка. Сега колко е гаранцията на този нов уред-оставащите 2 г. от датата на покупката ,или 3 години,защото е нов?Благодаря  bouquet

# 208
Лабрекс, сладкото от диви ягоди не е до входа, където има други сладка и мед на РС , а срещу хладилните витрини, където слагат промоционалните колбаси.  Peace

И при нас вчера имаше мрежи за прозорци. Peace

В нашия Лидл пък няма сладко от ягоди smile3516

# 209
Ягоди па има. Ша си напрайте Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт