Лидл- 103- Гергьовско- първоюнска /02.05 - 31.05/

• 169 719
  • 1 258
  •   2
Отговори
# 225
  • София
Нещо пак взеха да вдигат цените - тази сутрин  забелязах, че поничките вече са 79 ст. , ирландското масло от 3,59 вече е 4,19.  ooooh!

# 226
Моята свети само когато стане тъмно. Тази не е ли такава?

# 227
  • София
Не, почва да свети като я мушнеш в контакта.

# 228
Днес е мрачно...да не би за това да светва веднага  Thinking
Моято в коридора в момента също свети...дори лампата е запалена.
Преместих я в детската  и не свети.
Явно отчита при теб, че е мрачно. Пробвай я до прозорец...

# 229
Забелязали ли сте дали в момента поддържат в наличност охладените патешки гърди, че съм решила да правя магре и да знам къде да ходя да пазарувам?

# 230
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте,
В някаква стара тема прочетох, че в Лидл имат/имали са ръчна прахосмукачка на батерии. Дали по принцип имат или си е било за тогава? Трябва ми за бързо почистване на космите от кучето, а не ми се дават много пари за "маркова". Нямам близък Лидл и не са ми много ясни тези магазини.

# 231
Само за тогава е било.

# 232
  • Бургас
Забелязали ли сте дали в момента поддържат в наличност охладените патешки гърди, че съм решила да правя магре и да знам къде да ходя да пазарувам?

Пуешки има само, патешки не видях.

И аз от два дни пускам съдомиялната с половин таблетка. Доволна  Peace

Това за ирландското масло  Shocked Че те скоро му вдигаха цената  ooooh!

# 233
  • София
Здравейте!
Някой имал ли е проблем с този зехтин ?
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=59865
Горчи ужасно  Sick и днес ММ го върна.

# 234
Взехме парочистачка (ръчната) с идеята да ми разкара варовика от плочките в банята-тц, никаква не я свърши Crossing Arms
Е за варовика без да го е разтворил някакъв препарат или оцет предварително няма да стане. Пробвай с оцет да ги намажеш малко предварително и след това с парочистачката.
Друго много добро място за употреба е аспиратора. При много мазно се получава обаче ефекта, че парочистачката разтваря (размеква) мазнината и пак си тябва малко препарат да ги свали макар и едно просто веро да е .

Благодаря ти за идеите! bouquet

А беше коментирано за таблетки п/в варовик (ако не бъркам, но не помня кои бяха) за тоалетна..дали ако я разтворя и ползвам р-ра ще ми се получи Thinking..някой пробвал?

# 235
Здравейте!
Някой имал ли е проблем с този зехтин ?
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=59865
Горчи ужасно  Sick и днес ММ го върна.
Добре , че сподели ! Аз му бях хвърлила мерак за проба.

# 236

Пуешки има само, патешки не видях.

Благодаря  bouquet

# 237
Аз се чудя защо нямам нови известия от темата, пък тя нова станала  Laughing

Момичета, миналата седмица коментирахте таблетките за съдомиялна, но не откривам да си припомня заключнията  Mr. Green От кои таблетки бяхте доволни?
Аз съм доволна от тези:

Често ги чупя и слагам половин таблетка. Миялната ми не е от малките.

За първи път ползвам таблетките. Дали е необходимо да се чупят или да видя как ще се справя моята машина  newsm78
Пробвай с половин първо и ако всичко е ок, няма смисъл да слагаш цяла.

# 238
Здравейте,
В някаква стара тема прочетох, че в Лидл имат/имали са ръчна прахосмукачка на батерии. Дали по принцип имат или си е било за тогава? Трябва ми за бързо почистване на космите от кучето, а не ми се дават много пари за "маркова". Нямам близък Лидл и не са ми много ясни тези магазини.

Тази седмица има в К.за 9 лева.

# 239
  • Бургас
На С. Алекс съм ѝ купила стъклочистачка, тъй че ако някой друг се е засилил, отбой Wink

Общи условия

Активация на акаунт