Паническо разстройство - 28

• 95 319
  • 766
  •   1
Отговори
# 285
neli_20,
Не си спомням пиеш ли АД и ако да- какъв и от колко време?
Пиех 1год Сероксат. Сега нищо. И тогава съм имала и хубави и лоши моменти.
Но така от нищото идват и се панирам и не минават през целия ден.

# 286
Аз на твое място бих посетила специалист. Защо се измъчваш?

# 287
Аз на твое място бих посетила специалист. Защо се измъчваш?
Същото беше и с хапчетата. Малко по добре, но не и както бих желала:)

# 288
Знаеш ли аз колко АД съм сменила, докато намерих "моя"? Може би над 10 вида! Бях се отчаяла, че изобщо някога ще се намери лекарство, което да ми помогне. Сменяла съм и лекарите.
Едно лекарство може да помогне на някого, на друг-не. И дозата, ако не е "нацелена"- пак е същото.

# 289
Знаеш ли аз колко АД съм сменила, докато намерих "моя"? Може би над 10 вида! Бях се отчаяла, че изобщо някога ще се намери лекарство, което да ми помогне. Сменяла съм и лекарите.
Едно лекарство може да помогне на някого, на друг-не. И дозата, ако не е "нацелена"- пак е същото.
Аз съм писала преди година и повече. Няма АД, който да не съм пила. От всички групи, от някои по два даже съм опитвала. Рецептите са ми около 30, антидепресанти и антипсихотици. Обикалях с години и се въртях в порочен кръг.Sad Не можех дори да работя, сега пътувам с автобус сама и работя. Имам неразположености, но няма начин. Явно в това състояние ще си ги имаме.

# 290
И аз да си се оплача - през нощта ме гони зверско безсъние, спя по 3-4 часа на денонощие. А през деня се боря с умората и едно ужасно сърцебиене, което продължава през целия ден. И така от няколко дни вече. Започнах да пия пропронолол от снощи, сякаш ме облекчава малко. Лошото е че тези симптоми стават ежедневие и начин на поведение, а това да се страхуваш по цял ден дали ще ти стане лошо, си е пълна деградация.

# 291
evche, само пропранолол ли ти изписаха? каква доза?

# 292
Сега се чудя дали ще ме затворят у психото, ще ме вържат и ще ме тъпчат с успокоителни.
Нарочно фраснах зверски голямата трошка на моя, изгорих му документите на колата.
от 3 месеца ми е завръщал пари, от 7 месеца ме лъже като дърт циганин и не ме ебе.
Поне да си събере багажа, стига ме е тормозил.

Хора, бъдете с гаджета на вашето интелигентно ниво. Простаците са гадни.

# 293
Здравейте!Следя темата от доста време и искам да ви питам пия Золофт от 3години и се чувствах добре до преди няколко дни.От един път ми стана зле и вече 4-5 дена съм постоянно отпаднала тревожна всичко ми трепери отвътре.Възможно ли е да спряло действието на антидепресанта

Последна редакция: чт, 06 юли 2017, 09:47 от pinka777

# 294
Джери, събери му ти багажа и го изхвърли. Пари не очаквай повече.
Павлинка не се разбира дали си на ад?

# 295
да продължавам да ги пия не съм спирала

# 296
Джери, такъв не ти трябва по-бързо го изхръляй! Ако те затворят в психото, не се тревожи, ще дойдем да ти правим компания 😁

# 297
Пинка, или увеличаваш дозата, или сменяш ад. Иди на лекар. Случило ли се е нещо, което да те 'разклати' така?

# 298
  • Пловдив
....
от 3 месеца ми е завръщал пари, от 7 месеца ме лъже като дърт циганин и не ме ебе.

Не разбрах последния израз в пряк смисъл ли е (за мъжа, че спрял да ти обръща внимание от 7 месеца), или в преносен, че не ти пуска (не ме...е)

# 299
Сега се чудя дали ще ме затворят у психото, ще ме вържат и ще ме тъпчат с успокоителни.
Нарочно фраснах зверски голямата трошка на моя, изгорих му документите на колата.
Поне да си събере багажа, стига ме е тормозил.

Хора, бъдете с гаджета на вашето интелигентно ниво. Простаците са гадни.
Мила, ти изпитваш ли нужда от секс?  newsm78
Питам, защото аз докато взимах АД и нито имах желание, нито ми се правеше. Пък и да правя никакво удоволствие:(

Общи условия

Активация на акаунт