Какви неща ви правят впечатление?

• 85 932
  • 947
  •   1
Отговори
  • ГО
Какви дребни, на пръв поглед, неща ви правят впечатление?

Например: прането на съседката, мръсната кола на приятел, счупен нокът, неоскубаните вежди и т.н.

Аз, лично, не се заглеждам много, много, когато говоря с някой. Вежди, зъби - не ми правят впечатление, ама имам приятелка, която е педант и си съставя, набързо, мнение за някой по ей такива дреболии.

# 1
Как се отнася човек към персонал.

Как говори за другите хора.

Какво чете някой непознат в градския транспорт.

За външност - не забелязвам дреболии, само неща, които изпъкват много рязко.

Обаче си създадох лошо впечатление за приятелката ти, за мен е невъзпитано да се обсъждат такива неща и говори за липси. И теб те обсъжда сигурно.

# 2
  • ГО
Не знам дали ме обсъжда, ама ме критикува.  Crazy

# 3
Ноктите. Винаги гледам първо тях.
Дали е с чиста коса.
Никога не обсъждам тези неща с другите. Те са си за мен си, в моята глава.

# 4
Не знам дали ме обсъжда, ама ме критикува.  Crazy

Мерси за такива приятелки - ох, колко си напълняла, лявата ти вежда не е оскубана добре, с тези дънки си голяма дунда, тази паяжина у вас от 2 месеца стои. Mr. Green

# 5
Неправилната употреба на запетаи, ръсени като шоколадови пръчици където трябва и където не трябва.

Да, съставям си мнение. Щото съм grammar nazi.

# 6
Само нещата, които касаят хигиената (и на тялото, и на поведението).

# 7
  • София - Рим и обратно

Да, съставям си мнение. Щото съм grammar nazi.
Да, и аз.
Ама и за други неща съм наци. Лоши, неподдържани зъби, мръсни нокти, лоша телесна миризма. Не, не ги обсъждам, но са ми в главата, светещи в червено.

# 8
  • София
най-разнообразни неща.

# 9
Неоскубаните вежди са модерни в момента, относително е.

# 10
Аз честно казано вече не знам за какви детайли да гледам, защото по новите стандарти "поддържан" е нещо много космическо и трудно за постигане всеки ден. А обичайната грижа за хигиената по новите стандарти може да те вкара в графа "мърла".

Защото ако стандартът е зъби с фасети в най-белите нюанси плюс експертно правени вежди плюс още 1-2 сложни операции по стайлинга, то по улиците ходят най-вече повлекани.

# 11
  • София - Рим и обратно
Не оскубаните вежди са модерни в момента, относително е.
Да, точно. Бодат ми очите прекалено оскубани вежди, като запетайки. Нарисувани дебели обаче също. Оня ден една си ги беше изрисувала с водни боички май. Лъщяха Shocked.

# 12
Кое всъщност се води "неоскубани вежди"? Защото за някои моди "оскубани" значи изтънени до един ред косъмчета и всичко над това се смята за рунтаво.

Иначе ако ходя по улицата, веднага си съставям мнение за хората, но то е по-скоро един вид "профил на сигурността", защото дрехите и вида издават понякога намеренията на човека.

# 13
Рядко се вглеждам в нещо конкретно. Дори и да забележа нещо, не го коментирам. Не може всички да са винаги с перфектна визия. Съставям си мнение по цялостното излъчване на човека. Понякога някой, който нищо не ми е направил, облечен и поддържан добре човек /жена или мъж/, а ми е адски неприятен. И аз не мога да си го обясня, свързвам го с цялостното впечатление и излъчване.

# 14
  • ГО
Неправилната употреба на запетаи, ръсени като шоколадови пръчици където трябва и където не трябва.

А за неизползваните, нищо не казваш Simple Smile

Понякога се заглеждам в прането на хората, ама бързо забравям след това, кой, как си го е подредил.
Отбелязвам си на ум разни забележки и до там Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт