Искам да кажа ... (121)_08.05-14.05

• 70 385
  • 815
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна

Стейси, вчера гледах на Уиз за 16-20.05 ми беше 80лв. в двете посоки.
На мен ми трябва отиване и връщане на 14-ти-15-ти. Само за тези дати. Ама...това е.
Девойката поиска да събере приятелки с преспиване, за вечерта, в която ни няма.  Confused

На леля лошото момче има рожден ден днес. Не ми честитете, само положителна енергия пратете, мислено. Никога не е късно да му дойде акъла и родителите му и той  да са щастливи!

Последна редакция: ср, 10 май 2017, 21:58 от Стейси Грей

# 331
Аз пък редовно получавам мейли как  се отслабва най-бързо и ефикасно Crossing Arms

# 332
Аз не знам на друга планета ли съм живяла, но за заплати от 450-600 лева чувах преди 10 години. Добре де, ако влезем в еврозоната по 230 лева заплата ли ще работят хората по 12 часа ако може без почивка? ooooh!
И все пак си мисля, че камериерката в Австрия не живее по-добре от камериерката в България, особено ако е чужденка.

# 333
С кое приложение четете през телефон? Чета и аз мафията, през мозила на компа, но не ми запомня страница, мъка... Confused Половин час цъкам, и следващия път пак отначало.

# 334
С кое приложение четете през телефон? Чета и аз мафията, през мозила на компа, но не ми запомня страница, мъка... Confused Половин час цъкам, и следващия път пак отначало.
eReader Prestigio Peace

# 335
Честито на Янтра, успехи и удовлетворение! bouquet

За готвене- аз съм най-абсолютния мързел по темата, на всички потребителки от темата ще измия тоалетната и ще изгладя бельо и ризи, обаче да не ме карат да нарежа и 1 глава лук!Мра-зя! Но точно на Гергьовден- останах сама- мъжът ми на работа, детето при майка ми да яде агнешка чорба/ аз не обичам/ и сготвих за себе си и за вечеря за всички пилешки пържоли със соев сос и лук. За абсолютни мързелани и гъ...ръки като мен, но много е вкусно! Няколко пилешки пържоли, колкото е необходимо се поставят в соев сос и на едро нарязан лук. Забравят се, колкото може повече, но поне 1 час.Пекат се и стават много вкусни. Отделно, направих нещо като ризото- ориз- лук, моркови/ грах нямах/ в отделна тенджера. Стана наистина много бързо и много вкусно!

# 336
Аз чета основно през телефона, макар в къщи да има вече 3 Киндъла.
С Галакси S6 съм и се вижда идеално.

Чек, нивото на заплатите не се е променило много. Макар че преди 10г аз нямам спомени точно за такива суми, поне в провинцията.

# 337
Аз чета на телефона. Удобно ми е.
Поръчах си две книги от Озон. Български, леки книжки, за разтоварване. Авторът съм го засичала във Фейсбук и винаги се смея на постовете му.
Да не са на Никола Крумов?
Да, точно. Утре ще пристигнат и ги започвам.
Аз чета с Cool Reader. С HTC ONE съм и ми е много удобно да чета на телефона. Достатъчно голям ми е дисплея, а и програмата си има настройки.

Последна редакция: ср, 10 май 2017, 23:11 от vanini*

# 338
Аз чета на телефона. Удобно ми е.
Поръчах си две книги от Озон. Български, леки книжки, за разтоварване. Авторът съм го засичала във Фейсбук и винаги се смея на постовете му.
Да не са на Никола Крумов?
Да, точно. Утре ще пристигнат и ги започвам.
Кажи после как са Simple Smile

# 339
Нямаш проблем, ще докладвам.

# 340
Нямаш проблем, ще докладвам.
Благодаря Hug

# 341
Не ми е хубаво да чета на телефон, но не бих заменила киндъла за никакви хартиени книги. Не изпитвам сантименти към хартията, а и не е еко френдли.

# 342
Аз да кажа само за заплатите,през 2013 започнах работа с бруто заплата 390 лв. И то във фирма, която изискваше работа с документи и пари. Разбира се това беше стартова заплата, но тая стартова си остана доста време. Сестра ми получаваше за същата работа в София 1000 лв. Още тогава.

# 343
Добро утро!
Какви са ви плановете за днес?

Де честия, ако има празнуващи! Живи и здрави да са!

Последна редакция: чт, 11 май 2017, 07:56 от mariat

# 344
  • Варна
Пристрастена съм към киндълчето, мъкна го навсякъде и го скъсвам от четене. Разкарах всичко хартиено, колко място ми се освободи вкъщи...

Хора, някакъв проблем имам с телефона. Писах и в темата де, но ще попитам и тук. От известно време ми се случва много често да ми покаже "няма поставена сим" или "невалидна сим". След рестарт се оправя, но временно. Зачестиха много тези случаи, почти половин ден седя без телефон, защото не мога непрекъснато да го дебна и да рестартирам. Извадих картата, почистих, да не би случайно да не е добре наместена и да не контактува. Същата работа. Преди два месеца преподписахме договора и смениха всички карти с нови.  От тогава стана кошмар. Преди това, със старата карта, се е случвало 1-2 пъти. А договорът е фирмен, не съм аз титуляр и не мога да се изтърся в офис на виваком и да се разправям, те са гадни буквоядци и искат на крака този, който го е сключил. Та искам да попитам, някоя от вас имала ли е подобен проблем и какъв е шансът да е в телефона, а не в картата? Щото телефона мога да си го закарам на сервиз и самичка, но за картата ще трябва да занимавам други хора. Порових в нета за инфо, но много различни мнения има и не добих кой знае каква яснота.

Снощи ходих на тържество в детската градина на дъщеря ми, имаха представление от народните танци. Напълниха ми очите тия дечица, облечени в носиите и с какъв ентусиазъм танцуваха и се радваха.

Общи условия

Активация на акаунт