Дневникът тема 80 - Да отслабнем всички заедно!

• 53 606
  • 733
  •   1
Отговори
# 690
Да ти кажа, че аз изглеждам като теб в момента, само, че в горната част съм като анорексичка Blush

Това сериозно ли го казваш? #Crazy #Crazy #Crazy

# 691
Mother отново ще се превърнеш в това, което трябва (искаш) да бъдеш Simple Smile Аз лично съм против дюкан, за мен е много екстремно да се ядат само белтъчини, пък било то и за ден. Но моята житейска философия е такава и не я налагам на никого. Основното за мен е да има голямо количество "жива" храна от плодове и зеленчуци и когато ги няма се чувствам много зле. И физически и псхически.
Чак пък дори и за един ден само на протеини да е екстремно  Tired Като че ли не ни се е случвало, без да сме на диета да се храним без плодове и зеленчуци за един ден?
Mother of PrincesS ще постигнеш желаната визия, сигурна съм  Hug Колко дни ще караш ударния период по Дюкан? Максимума е 5 дни, но това при положение, че имаш много килограми за сваляне, а при теб не е точно така ми се струва. Може би 2-3 дни ще е най-подходящо. Разгледай на първа страница в Дюканската тема новият, олекотен режим. Той ми се струва подходящ  и по-лек за спазване Peace

# 692
Привет Simple Smile
Днес денят беше добре като за почивен - не усетих кога стана 3 часа, а аз не бях яла. Менюто днес - филия тонус с масло, варено яйце, 7-8 зелени маслини без костилка - това към 15:30. Вечеря - 1 скумрия на фурна (около 150 грама без главата), пресни картофи соте, може би  към 200 - 250 грама. зелена салата и една ябълка. Между двете хранения няколко крекера и 2-3 хапки сладкиш с череши.

Момичета, всяка диета е до време. Не гонете бързи резултати. Режимът на хранене трябва да се превърне в начин на живот.
Mother, когато голямата ми дъщеря беше на около годинка(сега е на 8 ), спазвах Система - 60. Свалих около 7-8 кг за 3 месеца. Обаче след това се отпуснах отново и сега, година и половина след втората бременност, съм 20 кила в плюс от килограмите тогава. Преди няколко месеца пак се пробвах с нея, но не ми се получи особено успешно.
Пробвала съм 90 дневна, Дюкан, Байкова, овесени ядки, точкова, зелева супа и не знам още какво и не стига че умирах от глад, ами и не отслабнах. Но тогава се събирахме и често с приятели на маса и това е оказвало голямо влияние. Сега вече не пуша (от може би 3 години), спрях и алкохола(позволявам си от време на време по 20 грама ракия или половин бира) и съм твърдо решена да спра и сладкото и тестеното. Та смело напред и нещата все някога ще се случат. Килограмите съм ги качвала години и не мога да искам да ги сваля за 2-3-4 месеца.

Последна редакция: сб, 27 май 2017, 23:31 от bebok_86

# 693
НоМе, изрично подчертах, че това е моя философия и го смятам и чувствам за редно спрямо моята философия. Не обвързвам никого с нея  Peace

# 694
Знам  Hug Аз също смятам, че не е никак добре да се прекалява с чисти протеини, като максимум е 5 дни. За това и попитах Mother of PrincesS колко дни смята да прави ударния период.
Хванах се за думата "дори и за един ден" и за това коментирах така  Wink

# 695
 Mr. Greenда те шокирам тогава още  Mr. Green не сядам без зеленчуци на масата. Ако не ми върви или не ми се яде с основното наваксвам през деня. Винаги. От 6 години Joy

# 696
Сиске, и според мен не си на тези килограми. Била си, но вече не си.

Mother, изглеждаш ми височка или поне по-висока от мен? Ако е така, малко като свалиш, си мисля, че ще има голяма разлика. Аз съм ниска, а на ниските хора много килограми съвсем ги деформират и изгледат късокраки.

За съжаление не съм никак висока, 160см съм което не е никак много направо съм си късокрака и с много килограми са.още по зле нещата.

NoMe мисля да си изкарам пет дни първа фаза. Как да нямам много за сваляне? Имам си едно 25-30кг, не са малко, според мен. Вярно е че някои борят 50+, ама има и такива с по 2-3... 5кг, та 30 според мен си е много както и да го погледна  Blush

За трети път дописвам  Joy Чудя се после как да редувам дните, може би ще карам 2/2 или дори ако е възможно 1/1  newsm78

Последна редакция: нд, 28 май 2017, 00:29 от Анонимен

# 697
  • Козлодуй
Да много хубаво ми беше в Португалия топнах си краката в Атлантика и видях най-западната точка на Европа но за банския не остана време - остана си в куфара и там не съм се оливала с храната и ми беше добре обаче днес се олях бях на панаир и заря по случай стъпването на Ботев на Козлодуйски бряг и панаир нямаше ама успях да изям едни казанлъшки понички кебапче кюфте салата със зеле и някакъв шарен крем във фунийка така че утре няма да се меря за да не се уплаша като видя цифрата и моля не правете това у дома Simple Smile Гледам че обсъждате Дюкан а аз тъкмо се бях запалила покрай Amour за нисковъглехидратната диета и сега чувам от вас че имало олекотен режим на Дюкан та ще ида да чета Simple Smile То така като се замислиш и аз не знам какъв хранителен режим да спазвам но определено трябва да е с намалени въглехидрати защото се подувам от тях но ме влекат Simple Smile

# 698
Понеже и на мен ми е трудно без зеленчуците го карам 1/1, или една моя вариация на обяд без зеленчуци, на вечеря със. Така пак се получава 1/1, но с измамното усещане, че не се лишавам. Сакън да не се затрия  hahaha
Имам чувството, че бях по-дисциплинирана, когато свалях 40 кила, отколкото сега, като искам да сваля 4  ooooh!

# 699
Добро утро Simple Smile
Ето го и отчета от днешното теглене. Имам - 700гр.което значи, че за 3 дни съм - 1.900.Днес започвам 4 ден и менюто ще е същото като вчера, само че ще пека пил.бутчета за обяд, яйца варени за вечеря а след малко ще направя един омлет за закуска. От утре ще включа пак зеленчуци, отново 2 дни. Обаче сега се появи един друг проблем-целулит Sad Ще видя днес да си взема някакви кремове ли какво ли...
Чета ви момичета и си мисля, че всичко опира най вече до нагласата и мотивацията. Аз като родих и като ми спря кърмата, което беше около месец след раждането, бебетата още бяха в болница, защото се родиха прекалено рано. Та стоях си и се глееедах, после мерих стари дрехи... разплаках се. От родилното излязох 74кг.Исках да си стана старата аз, исках си старите дрехи и стария вид. Ясно ми е, че никога няма да изглеждам точно както преди да родя, особено близнаци, корема ми е още кошмар, но исках поне горе долу да си приличам на мене си. Няма да забравя как една сутрин в сняг до ушите отидох до магазина и си накупих 15 пил. бутчета и картон яйца и зспочнах. После застопорих на 62 и дойдох тук при вас. Ако бях ви послушала още от началото и не си изгубих времето с моното нагоре надолу, сега щях да съм постигнала целта си вече. Ама на, твърдоглаво съм и това е. Така че мотивацията и настройката психически за промяна е нещо много важно. И още нещо, всеки трябва да открие своя начин и своята диета. Не случайно е казано, че едно действа при едни, а при други - друго. Извинявам се за дългия пост, но още вчера исках да се включа, но не можах. Та така накратко. Търпение и нагласа му е майката Simple Smile

# 700
  • тук и там
И мен не ме влече месото последно време,нито яйцата и направо не знам какво да ям напоследък.(Това последните 2-3 седмици).Мисля да се върна на фастовете от понеделник,обмислям обаче кой ще е оптималният вариант за мен-19/5 или 24/24 или пак 5/2.Аз имам да свалям 15 килограма.Честно казано -не мисля че някога ще ги сваля.И на половината ще съм доволна-но и това ми се струва супер трудна мисия на този етап.

# 701
Kaisia промени си нагласата и мисленето. Нищо лично и лошо, но "не вярвам че ще успея, не мога, никога няма да се случи", ги изключи напълно. Повярвай че ще стане и то ще стане. Аз съм със слаб ангел и воля-минимална. Преди десетина години свалих 22кг.Щом аз успях и ти ще успееш. Пак казвам, нищо лично, но се нагласи психически, че наистина го искаш. Просто си кажи че това ТРЯБВА да стане и го направи. Само началото е трудно. После става по лесно  Peace

# 702
  • тук и там
Имам си оптимално тегло.Под тези килограми не съм падала от много години вече(над 5гд,дали не станаха -към 10 ..).Не че не би могло да се случи-но би било доста изтормозяващо и със доста лишения за дълъг период.Споменавам само -колко имам да свалям,истинската ми цел е да си стигна "оптималното" за мен самата тегло-70 кг.От там нататък-каквото дойде.Мисля че разсъжденията и очакванията ми  са  реалистични,че даже и оптимистични."Мотивационните  мантри" не са за мен! .(аз съм сваляла 2х30кг и 1х20 кг,ама на този етап-и във моят случай това не е  за хвалене мисля)  Peace

Последна редакция: нд, 28 май 2017, 09:17 от Kaisia

# 703
Привет момичета. С удоволствие ви прочетох всичките, имаше доста интересни неща. За мен...уважавам БВХ, НВХ и ВМХ,дори Дюкан. Системата и зоната ми се виждат сложни. А тези фастове, мободиети, зелеви,японски, лунни диети ми се виждата страшни (нездравословни). Най-много съм била 73. Отслабнах 13 кг. За два месеца с Дюкан, за мен беше удоволствие да я спазвам. Сутрин закуска кисело мляко с триците, на обед пилешко или яйца, вечер това или риба. Просто към края вече ти писва, но си толкова щастлив от това което виждаш. Включих тогава и спорт, и мнооого вода. После продължих с ВМХ, но така и не свалих. Просто не качвам и ми е много вкусно. 5 кг плюс са ми от хранене с тестено и сладки по време на сесии и няма сваляне. Към днешна дата съм 65 кг. Вече се чувствам възстановена от операцията и готова за живот, хаха. Решила съм да махна тези 5 килограма, за да заприличам на нормален човек. Имам чувството, че всичките са в корема и не мога една рокля да облека... Взех решение да се храня балансирано. Ще следя 1400 калории, с макроси 30/30/40(в,п,м). Така съм от 3-4 дни и мисля, че вече чувствам разлика. Няма да се лишавам от нищо, но ще внимавам да не преминавам границата ми. След време ще пиша отново, ако има резултати, а аз вярвам че ще има. Започнах да въртя и кростренажор. Не бързам заникъде, искам да съм здрава и да изглеждам добре. Извинявам се за дългия пост, отчет даден! Успех на всички. Лятото ни е на прага Simple Smile Ще се радвам да пише някой, който следва моята философия.

# 704
Здравейте и от мен, след една кошмарна нощ...  Аз съм с късите клечки - дето като дойде цикъла повръщат, боли ги... нощес пълна програма. А и от както се помня съм на тежки обезболяващи и вече ми ги забраниха. Та в 4 часа ваша Пена ми чинии и си прави някакъв аюрведа чай - помогна за болката, но още ми е лошо на стомаха... За днес мисля да съм на супа и айрян, довечера майката на ММ има рожден ден та нз какво ще е менюто.
Лошо ми е. Корема ме боли, стомаха ми се бунтува, ядох малко хляб, а после 30 гр., кисело мляко с ч.л. сладко от малини и 150 гр., ягоди.
Зизу и аз съм като теб в момента, но не пресмятам процентите, оставям фитнес пала да ми ги изчислява. Най ми е трудно със супите - реално калориите идват от картофите и костния бульон, другото няма калории повече от общо 100 - спанак, гъби, зелен лук, магданоз, ей такива неща.
Пингвинче, браво за упоритостта
Зизу с двете чертички и Галче, къде сте?

Общи условия

Активация на акаунт