Звездни компромати - 323 част

• 110 246
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Джейд,какъв е бил наглия коментар накрая?
Стана ми интересно.
Ами каза нещо от сорта, че това било победа за музиката и хората, които правели истинска музика със смисъл, която означавала нещо, музиката не била само фойерверки...
Демек неговата песен хубава и със смисъл, а на останалите комерсиални еднодневки.

Emelie, явно съм пропуснала една година.  Simple Smile Не го помня този изпълнител, но не му е лоша песента.

Той с наградата:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 556
Този младеж илюстрира целия конкурс Laughing

# 557
  • Sofia
След 'победата" на Украйна миналата година отсвирих Евровизия. Този младеж със задника, макар и по грозен начин, е показал отношението на доста хора към този "конкурс".

Браво на Кристиян, момчето се бори мъжки и постигна голям успех. Трябва да признаем заслуги и на БНТ, налучкаха формулата и за втора, поредна година сме сред фаворитите.

Сега си пуснах песента на португалеца. Пуснах само звук, без картина, без изказвания, еми трябв да призная, че песента ми хареса. Почувствах се някак спокойна и пълна с любов. Красива песен.

# 558
Да де, ама Евровизия не е Еврорадио. В смисъл, идеята не е да слушаш със затворени очи  Rolling Eyes По тая логика, хърватинът беше убийствен.

# 559

Emelie, явно съм пропуснала една година.  Simple Smile Не го помня този изпълнител, но не му е лоша песента.

Тогава България не участваше.   Simple Smile

Чарлийз

Кристи Бринкли

Идрис Елба

# 560
Ирина Т. и шеф Петров са се захапали нещо във ФБ.под едно видео,което прави Иван, но не мога да отворя всички коментари.

# 561
Бях отписала тази година конкурса и затова чак сега изслушах нашата песен и тази на португалеца .. ами съжалявам но на португалеца повече ми харесва, а ако беше на английски щеше да е топ. Напомня ми на песен от дисни филмче или някой романтичен филм. А на Кристиян също му беше хубава песента, но с нищо не различаваща се от много други подобни. Мое мнение  Rolling Eyes

# 562
  • Gotham City
Моля, моля, той каза, че ако е била на английски щяла да е като всички останали неставащи песни. Човека дори не си беше направил труда да понаучи английски за интервютата после...
Иначе песента е именно като от дисни анимация, нещо, което (поне на мен) ми влиза през едното ухо, излиза от другото и хич не се задържа в главата. Току що си я пуснах пак..ми пак не знам как звучи, само знам, че арогантния клошар извива на умряло.

# 563
Бях отписала тази година конкурса и затова чак сега изслушах нашата песен и тази на португалеца .. ами съжалявам но на португалеца повече ми харесва, а ако беше на английски щеше да е топ. Напомня ми на песен от дисни филмче или някой романтичен филм.
Напомня ти на една друга много популярна песен, защото е копирана от нея.   Wink Така и баба знае да печели конкурси. Като добавим някоя херния, предстояща трансплантация или диагноза и воала имаме победител.  
Скрит текст:

Скрит текст:

# 564
  • Gotham City
Ама те са почти 1:1  Shocked

# 565
  • Варна
Слушах днес спечелилата песен заинтригувана от вашите коментари.
Все едно бях във варненския магазин на Масимо Дути  Simple Smile
Същата музика пускат там.
Допада ми, но не бих си я пуснала да си я слушам.
Българската песен много ми харесва!

# 566
Да ви кажа честно, с риск да бъда обявена за родоотстъпник, не знам какво го превъзнасяте толкова Кристиян. На мен ми е лигав, префърцунен, фалшив и транс-джендър. Изобщо не ми харесва. Нито пък конкурса.

# 567
Напомня ти на една друга много популярна песен, защото е копирана от нея.   Wink Така и баба знае да печели конкурси. Като добавим някоя херния, предстояща трансплантация или диагноза и воала имаме победител.  
Скрит текст:

Скрит текст:

Е не са еднакви, просто еднакъв стил. Естествено само песента ми харесва, поведението, което описахте тук отблъсква определено. А и само я слушах, неприятните му мимики развалят всичко.

# 568
  • Gotham City
Да ви кажа честно, с риск да бъда обявена за родоотстъпник, не знам какво го превъзнасяте толкова Кристиян. На мен ми е лигав, префърцунен, фалшив и транс-джендър. Изобщо не ми харесва. Нито пък конкурса.

Знаеш ли какво е транс-джендър?

Кристиян е дете, на 17 години е. Лигав? Момчето снощи е пяло с 39 градуса температура. Ако беше лигав щеше да у дома при маминка. Префърцунен и фалшив? С кое?

# 569

Знаеш ли какво е транс-джендър?

Кристиян е дете, на 17 години е. Лигав? Момчето снощи е пяло с 39 градуса температура. Ако беше лигав щеше да у дома при маминка. Префърцунен и фалшив? С кое?

Ами точно на неосъзнат такъв от снимката ми прилича. Споделям мнението си. Не ангажирам никого с него. Не ми харесва като артист-изпълнител.

Общи условия

Активация на акаунт