Как да му помогна?

• 10 975
  • 103
  •   1
Отговори
# 60
И според теб това нормално ли е?

# 61
Зная, за негови предишни връзки с жени на който е посягал без да ги ревнува и без да им държи сметка.За това отначало го попитах способен ли е да ми посегне. Разбира се отговора беше НЕ.

Е, не, ти се гъбаркаш с нас. hahaha

Значи щом ги е биел, без да ги ревнува, а сега е станал и ревнивец - какво да ти кажа, съвсем си го увредила. Mr. Green

# 62
И според теб това нормално ли е?
Няма нищо нормално в това мъж да посяга на жена, но смятам че е нормално да дадеш шанс на човек да се поправи.
Разбира се това моето е вече мазохизъм, но пък от всичкото това неща разбрах едно, че все още съм със всичкият си и , че се опитвам нещата или да се оправят или да се разделим е нормално поведение. Щеше да е ненормално, ако не осъзнавах, какво се случва, защото съм сигурна, че има жени, който приемат за нормално да бъдат Асоциални, заради мъж.

# 63
Зная, за негови предишни връзки с жени на който е посягал без да ги ревнува и без да им държи сметка.За това отначало го попитах способен ли е да ми посегне. Разбира се отговора беше НЕ.

Е, не, ти се гъбаркаш с нас. hahaha

Значи щом ги е биел, без да ги ревнува, а сега е станал и ревнивец - какво да ти кажа, съвсем си го увредила. Mr. Green
Хаха ето и ти като с неговото мислене... Wink в кръга на шегата разбира се.

# 64
  • Варна

Няма нищо нормално в това мъж да посяга на жена, но смятам че е нормално да дадеш шанс на човек да се поправи.

За какъв шанс говориш,той е биел и предишните си приятелки,ти го знаеш и искаш да му дадеш шанс.Шанса му е даван със всяка нова връзка,която е съсипвал.Предишните му приятелки живи ли са?

# 65

За какъв шанс говориш,той е биел и предишните си приятелки,ти го знаеш и искаш да му дадеш шанс.Шанса му е даван със всяка нова връзка,която е съсипвал.Предишните му приятелки живи ли са?
Разбира се. Даже някой от тях все още си го търсят и си милеят, за него.

# 66
  • BG

Точно идвах да кажа, че след като има толкова бивши, няма причина и авторката да не стане такава! Едва ли ги е избил до крак, щом не е в панделата да ги лежи, както я заплашва! Ама тя ще си рече, че той нея най-много от всички я е обичал. Да, бе!

Вай, вай!  smile3544

# 67
Не прочетох всички коментари, а само тези от първата страница. Дали са ти добри съвети. Как може да спреш комуникация с всякакъв вид приятелки само заради един мъж? Как може да търпиш физическо насилие, а и психически тормоз? Мъжете ли се свършиха? Не се заяждам, нито те нападам. С добро ти го казвам. Още повече имаш и дете. То не е длъжно да си товари крехката психика и да си обременява детството с просташкото поведение на чужд мъж. Ще извиняваш, но от това, което си описала, човекът до теб се държи просташки, неадекватно и има нужда даже и от помощ от психолог, както бяха писали и преди мен. С нищо не си го провокирала. Вменяваш си чувство на вина, за което реални основания нямаш. По-скоро го напусни и не допускай някой да те мачка по такъв грозен начин. Представи си за момент, че си мъж. Би ли посегнал на една жена, ако я обичаш? Би ли й създавал напрежение само заради това, че е разговаряла с някой познат на улицата? Мисля, че задавам риторични въпроси.

# 68
Ще да има други качества човекът, щом толкова бивши милеят.

# 69
  • София

Да си го взимат като милеят! Сигурно му е златен...
Дано темата е пързалка, макар че човешката глупост е безгранична.

# 70
Има...да. Отначало беше  идеален.Добър, мил, нежен, грижовен, търпелив, но с времето остана само ...май нищо не остана освен болката, която аз съм му причинила и за която плащам сега.

# 71

Да си го взимат като милеят! Сигурно му е златен...
Дано темата е пързалка, макар че човешката глупост е безгранична.
Влюбена жена - загубена. Ето това се получи при мен.

# 72
В никакъв случай не искам да го изкарвам черната овца.

# 73
  • Варна
Има...да. Отначало беше  идеален.Добър, мил, нежен, грижовен, търпелив, но с времето остана само ...май нищо не остана освен болката, която аз съм му причинила и за която плащам сега.

Ама ти сериозно си вярваш във вината си  Shocked

# 74
В никакъв случай не искам да го изкарвам черната овца.

Никой не е черна овца. Просто този човек не се държи адекватно и трябва час по-скоро да се махнеш от него, за да не откачиш и ти.

Общи условия

Активация на акаунт