90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани- Тема 365

• 85 014
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
Аз също не следя количества. Не се стремя и да ги намалям честно казано. Не намалям и мазнините, за мен те са полезни. Хапвам повечко салата.
Не искам да заблуждавам никой. Имам малко килограми и може би затова не следя толкова.
Снощи така се случи, че пропуснах вечерята или трябваше да вечерям след 22ч. или да ям нещо нережимно. 
Отчет за двата дни:
З. Праскова
О. Патладжан ветрило, салата розови домати със сирене, ПЗхляб
В. -
З. Банан
О. Печени картофи, Градинарска манджа, Салата домати и краставици +ПЗХ
В. Трябва да е същата или Бял боб яхния

ПП Имам наблюдения, че патладжан или домати или и двете ми влияят зле и ще трябва да разбера кой е виновника и да го елиминирам.

# 601
Дано виновникът е този, който обичаш по-малко.
Аз си пълня чинията, защото преди диетата беше лесно и вредно - цял ден не ям и не ми се яде. На вечеря си наваксвам.
Сега като си обядвам и се разяждам. Не, че умирам от глад до вечерта, просто ми се яде и от страх да не се изкуша и да и да си взема нещо извън режима си хапвам до насита. А и идеята, че вечерята трябва да е половината от обяда, прави него още по-обилен (срам).
Иначе мазнини и аз си хапвам - както до сега съм ги хапвала. Не, че слагам много. Просто не съм ги намалила.

# 602
Иначе мазнини и аз си хапвам - както до сега съм ги хапвала. Не, че слагам много. Просто не съм ги намалила.
90 ДД е високовъглехидратна диета, а комбинацията между въглехидрати и мазнини може да доведе ..... до нежелани резултати Disappointed Relieved
Според книгата разрешеното количество мазнина/олио в салатите или при пържене е до 1 лъжица, не повече. Мазнините са силно калорична храна, в 1 гр. мазнина има 9 калории, за сравнение в 1 грам въглехидрат има 4 калории.
За това много внимателно с мазнините при тази диета Yum

# 603
Здравейте кандидат фиданки! Днес плодов:
З - две нектарини
О - банан
16.30 ч. - бяло грозде
Прибрах се от работа и не бях гладна. Затова реших да не вечерям, въпреки че специално за вечеря си купих пъпеш. Доволна съм от себе си. А може би ме крепи мисълта, че утре ще си хапна добре. Обичам белтъчния ден.

# 604
И има заащо! Браво!
Пъстрота, не се тъпчи нарочно на обяд. Така може да изяждаш повече, отколкото би изяла, ако не мислеше за вечерята. Просто гледай обядът да е малко повече. И да не е два пъти колкото вечерята, не е фатално.
Днес - прекрасен пъпеш, 2 сливи и малко круша, вечерта - домат, краставица, 50 г слънчогледови семки, печени със сол, и пак от прекрасния пъпеш.

# 605
Прави сте - всичко е психология. Ще се постарая повече.
Значи внимавам с мазнините и пържените яйца на обяд отпадат. Всъщност не съм сигурна дали да си ги сваря със салата или да хапна салата със сирене.
Вечерята ще бъде същата като обяда, какъвто и да е той. Сутринта закусих една праскова.
Днес е ден 9 - пиша си, че нищо чудно скоро да не зная кой ден е Simple Smile

# 606
Не е нужно да ти отпаднат пържените яйца, в белтъчен ден (според мен), можеш да си позволяваш повече мазнини. Той режимът е по-дълбоко замислен от високо въглехидратен. Първият и четвъртият ден са високо мазнини също така. Принципът е прост:
към сухи меса и яйца, можеш да добавиш мазнини колкото половин палец.
към мазни риби и меса - нямаш нужда от мазнини.
Млечни от типа на мазни сирена и кашкавал, според мен не са препоръчителни в периода на отслабване. Твърди сирена и кашкавали, като пармезан например, може би е ок, но само като дообогатяващо вкуса на салатата в белтъчен примерно Wink
т.е. можеш да си изпържиш яйцата спокойно в една-две лъжици масло или около 5-10 гр.,масло, но е добре да пропуснеш мазнината в салатата Simple Smile)) Мазнините са много важни, а това което НоМе каза важи с пълна сила за ден на варива и въглехидрати.

# 607
Добро утро, дами! Това, че не нахраних "очите си" (на тях им се ядеше вчера пъпеш, на стомаха - не), имаше значение. Сутринта кантара отчете - 900 гр. след плодовия, или общо - 3,200 кг. за първите две четворки. За днес е ясна само закуската - нектарина, която ще изям към десет часа. За обяд ще видя какво са сготвили в СВА или близкия ресторант. Меню ще пиша по-късно.
Пъстрота, изпържи си яйца за обяд, просто сложи по-малко мазнина. Колкото да има в тигана, не е необходимо да плуват в нея. Ако искаш да са "на очи", можеш върху хартия за печене да сложих няколко капки олио и да чукнеш яйцата, които после да запечеш във фурната. На обяд си хапвай прилична порция, не пълни много чинията. Не я мисли постоянно тази вечеря, важното е, че ще имаш такава, не е като да останеш само с обяда. Освободи се от страха, че без храна ще се свърши светът или ние. Не преяждай на обяд, ако толкова не издържаш до вечерята хапни следобяд един плод. Макар че и чаша топъл чай върши добра работа. Намирай си занимание, за да не мислиш постоянно за храна. Вярвай ми, че можеш да издържиш и с половината на това, което обядваш. Всичко е в главата и настройката.
Да ви разсмея малко. Снощи си гледам телевизия (към 22.30 ч.), а върху мен се е излегнал котаракът. По едно време червата ми започват да къркорят така шумно, че котаракът подскочи и избяга от мен на спалнята. Такъв опулен вид имаше милият, че сама си се смях как го уплаших с моята диета.

# 608
Здравейте!
Днес ми е втория воден ден.От вчера отчитам минус един килограм и ги направих 8,700 общо.Много ама много съм доволна.Отвсякъде съм се смалила,казват ми го. Аз не меря количества,може би ям повече понякога и щях да съм ги направила 10 досега,но никой не знае Simple Smile Иначе всичко друго стриктно спазвам. Ще изкарам и почивката и живот и здраве още една врътка искам. Хубав ден на всички!

# 609
  • BG
Здравейте и от мен! До сега само надничах в темата Simple Smile  Правила съм диетата преди няколко години и съм една от тези, при които повечето кг си отидоха в третия месец. Не успях да се справя с режим "Почивка", върнах си 4 кг. От утре започвам отново. Целта ми е не толкова сваляне на кг (имам 4-5 излишни), колкото да си създам култура на хранене. В това отношение съм много зле, а забелязвам, че започва да ми се отразява здравословно. Никога не съм писала редовно в темата, мисля да започна да го правя и ще се радвам да ме приемете сред вас Flowers Bouquet

# 610
Валентина, Дес, добре дошли! Темата има нужда от раздвижване, пишещите в нея от морална подкрепа, та всяка една фиданка е добре дошла.

# 611
Привет! Приемате ли нови попълнения ? Grinning
Аз днес 4 ден-плодов.
До момента за 4 дни съм минус кило и половина  Shocked
никога с никой режим не съм имала такива бързи и видими резултати , затова съм с големи надежди. Цел - минус 7 кг

# 612
  • BG
Dara888, благодаря за посрещането. Надявам се да се справя, пробвах да започна режима 2-3 пъти, но си оставах с по 2 четворки и край. Имам едно питане - когато дадено ястие е приготвено с обилно количество зеленчуци, трябва ли да прибавям и салата?

# 613
По-полезно е зеленчуците да са пресни, но всичко зависи и от това дали ще се заситиш с основното, към което са печените зеленчуци. Ако имаш място и за салата, нищо не пречи. Но ако ти е достатъчно, може и без.
diamantt, добре дошла!

# 614
Добре дошли на новите момичета и успех YumFlowers HibiscusFlowers Cherries

Общи условия

Активация на акаунт