Добре си живеех... Сега всичко мен чака !!!
Е, дано свикна, втурнах се с много желание

Хаха, сладурка, поне го осъзнаваш! Ми, не е оптимално, ама квот такова, знаеш. Ще се оправят нещата, никой не се е родил научен.
Сирена, от женска гледна точка смятам, че е добре поне момчето да се научи от малко, че не е истина колко момченца отиват от мама на приятелката и разчитат напълно на жената за домакинска работа. Малко са тези, на които им просветва в дадена момент, че не е ок. Дамите сме по-интуитивни сякаш и ги развиваме тези умения и на по-късна възраст, както каза Гугълката.
А за "моето време" - моята логика е, че е винаги, когато живееш с някого - било то гадже, мама и тате или състуденти. Никой не е домашна помощница, всеки е длъжен да допринася за чистата и реда вкъщи. Както в студентско жилище има график за чистене на фурната, или в един блок с жилища под наем - график за чистене на стълбището и листата пред блока, така и вкъщи може да се редуват домашните задължения или да се разпределят според възрастта.
Не подкрепям идеята със "сигурно се престараваш". С готвенето на здравословни и разнообразни неща - според нечии критерии може би, въпреки че съм на абсолютно същото мнение и ми е голям приоритет. Но чистене веднъж седмично и сортиране на прането (според Ютюб това е остаряла работа и е ок да се пере бяло с цветло, ама аз съм старомодна явно) - моля ви, нищо неземно няма.
Надали се престарава толкова, че да му глади чорапите - действителен пример, впрочем