Психолози, психотерапевти, психиатри

• 204 472
  • 1 294
  •   1
Отговори
# 720
Ally_,
ако искаш му кажи името.
Някой може да знае нещо повече за него като образование, следуниверситетски обучения.
А при търсене в Интернет не излиза ли каквото те интересува...
Ако разбирам правилно безплатни са само първите няколко срещи, а не изцяло...

Ивайло Фердинандов. Някой да знае нещо за него?
Пет безплатни сесии.
Доколкото разбрах основатели на 'кабинета' са Давид Йерохам и Цветелина Йосифова, а те са си имена, така 4е нещата би трябвало да са сигурни.. ама знам ли..
https://www.linkedin.com/in/ivaylo-ferdinandov-4b2a3259?originalSubdomain=bg

# 721
А добър хипнотерапевт?

# 722
А добър хипнотерапевт?
Горан Иванов

# 723
Били ли сте при него и ви е помогнал ли?

# 724
Да, помогна ми да откажа цигарите, както и за други проблеми.

Били ли сте при него и ви е помогнал ли?

# 725
Здравейте,

От около година моят приятел изпитва странни нервни пулсации по цялото тяло преди заспиване.

Всичко тръгна от една нощ, в която вдигна високо кръвно, а по-принцип си е с напълно нормално такова за мъж на 36 год. Пулса също е в нормалните си граници.
От тогава вече измина над година и почти всяка нощ се оплаква от пулсиране на цялото тяло, все едно усеща нервите си навсякъде по тялото, свива му се стомаха на топка и понякога дори има изтръпване на крайниците, наред с другите оплаквания се появява и сърцебиене. Всичко това се получава точно при първите минути на заспиване. Като е възможно всичките оплаквания да се повторят няколко пъти за една нощ.

През тази 1 година е посетил невролози, кардиолог, гастроентеролог, ПКК и до момента няма поставена диагноза на какво се дължи всичко това. Невролозите му предспиват антидепресанти, които до момента не е приемал.

Няма голямо физическо натоварване, работи в офис, нямаме някакви проблеми помежду си, изглежда спокоен и така твърди, че си ляга. Чете книга преди заспиване и въпреки твърдението му, че е напълно релаксиран и спокоен, то се получават тези оплаквания почти всяка нощ. Понякога чувството за свит нервен стомах се проявява и през деня.

Моля да споделите добър специалист психотерапевт в София, който се занимава с подобни оплаквания от пациенти.

Благодаря!

Здравейте,

Приятелят ми имаше подобен проблем преди години. Никога преди не беше имал панически атаки, депресии или подобни състояния, докато не се премести да живее в квартира, където се получаваше конденз и се оформяше плесен по стените в стаята, в която спи. Имал е усещане, че иска да избяга, депресия, не е можел да спи. Когато се махна от апартамента, всичко приключи.

Знам, че са минали няколко месеца откакто сте писали. Надявам се сте намерили решение, но все пак може да е от полза на някого.

# 726
Моля ви, препоръ4айте ми добър психиатър в София, с който 4овек лесно да може да се свърже, защото тези от медицинска академия може и да са добри, но няма връзка с тях!

# 727
Здравейте! Имате ли впечатления от психотерапевтите Антония Бойчева, Александрина Милчева, Радка Николова, Анна Кабакова? Коя бихте препоръчали? Благодаря предварително!

# 728
Д-р Ева Стефанова
http://www.drstefanova.com/kontakti.html

Моля ви, препоръ4айте ми добър психиатър в София, с който 4овек лесно да може да се свърже, защото тези от медицинска академия може и да са добри, но няма връзка с тях!

# 729
Здравейте,имам агорофобия,пия флуанксол и валексин,но сега ми изписаха сероксат,може ли мнения за него от вече приемали го хора?

# 730
  • От липите до сините камъни
Здравейте, може ли малко повече информация от лични впечатления от хипнотерапията.Помага ли при ПР и страхове?
И ако може имена и координати на добри терапевти който се занимават с това? Благодаря

# 731
Здравейте! Нуждая се от мнение за д-р Петя Горчева (психотерапевт) в гр. Пловдив. Ако знаете някой друг добър психотерапевт в гр. Пловдив моля да ми препоръчате. Благодаря ви предварително!

# 732
Мнения за Антония Бойчева?

# 733
  • София
Моля препоръчвайте ми наистина добър специалист ранно детско развитие за гр. София  - интересувам се не от еднократно посещение, благодаря.

Последна редакция: пн, 28 фев 2022, 21:08 от Ray Of Light

# 734
Здравейте,може ли да дадете мнение за Тони Добрев психолог от София ако някой го е посещавал

Общи условия

Активация на акаунт