Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?-17

• 116 585
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
Защо да са луди-всеки знае себе си!

# 541
Именно, няма значение луди ли са или не, важното е, че формират пазарната цена.

# 542
Луди са. След като могат да вземат нещо за 1000, го вземат за 2000, дали от незнание, невежество или глупост newsm78 Жалкото е, че точно такива неориентирани определят пазарната цена #Crazy #Crazy

# 543
По лични наблюдения за 1000 не може да се вземе това ,за което са платили примерно 2000.Все пак става въпрос за немалко пари и определението "неориентирани" ми звучи обидно направо.

# 544
Луди са. След като могат да вземат нещо за 1000, го вземат за 2000, дали от незнание, невежество или глупост newsm78 Жалкото е, че точно такива неориентирани определят пазарната цена #Crazy #Crazy

Могат, ама не могат Mr. Green Ако искаш апартамент в определени райони, там няма евтино НС, защото ако един не купи друг го купува и цената държи ново. Има за 1000 наистина, ама по Симеоновско шосе или другаде на майната си.

# 545
По лични наблюдения за 1000 не може да се вземе това ,за което са платили примерно 2000.Все пак става въпрос за немалко пари и определението "неориентирани" ми звучи обидно направо.
Меко казано hahaha hahaha Дали строи Артекс, булгарстрой, или амуджибилд, цената на желязото и бетона е една. Цената на тухлите и труда на строителите също. Все  си е една и всички я знаем. Ако някой се е набутал да купи на две, в реда на нещата си е да е обиден Joy Joy

# 546
Да но цената на парцела е различна. Както и качеството, и количеството на използваните материали

# 547
Меко казано hahaha hahaha Дали строи Артекс, булгарстрой, или амуджибилд, цената на желязото и бетона е една. Цената на тухлите и труда на строителите също. Все  си е една и всички я знаем. Ако някой се е набутал да купи на две, в реда на нещата си е да е обиден Joy Joy

- Цената на желязото и бетона не е една. Да не говорим за тухлите.
- Цената на труда също не е една, има разлика дали поддържаш постоянен състав от обучени работници или наемаш "гастарбайтери" на надница.
- Цената на изолацията, мазилките, облицовките, дограмите и т.н. също не е еднаква.

Естествено, тези разлики не стигат да се оправдае чак двойна цена, ама парцелите също струват различно, а и бонусът за местоположение също е значителен за определени квартали (обосновано или не).

# 548
Това за двойната цена ти го каза. Joy

# 549

И какво от това? Наистина има двойни цени, че и отгоре даже. Но какво доказва това според теб? newsm78

# 550

И какво от това? Наистина има двойни цени, че и отгоре даже. Но какво доказва това според теб? newsm78
Не е ясно ли newsm78 Не са нужни анализи, че някой да се усети, че се е набутал яко hahaha

# 551
Хайде, Тони, не се прави на обидена. Кажи какво те вълнува, че да помагат хората. Тука предимно нищят софийския пазар и ще те насочат.
Белами, за трети път ще те питам, вземи ми отговори, че ме нервираш вече Joy. Тези курници на 1ет. дето ги купуваш, лесно ли ги продаваш после.

# 552

Не е ясно ли newsm78 Не са нужни анализи, че някой да се усети, че се е набутал яко hahaha

Ми набутал се е и според мен, ама какво от това? Нали знаеш какво е цена и какво е себестойност? Цената не е нещо рационално, а е толкова, колкото някой е готов да плати. Щом се намират купувачи за 2000 евро значи цената е ок. Може да има само 100 човека, навити на такава цена и 100 000, които я смятат за набутваща, но няма значение стига апартаментите в продажба да са под 100 броя. Не разбирам обаче на теб какво ти пречи, че има хора, които са готови да я плащат? На теб не ти ли е кеф, че ти не се минаваш?

# 553
В общи линии си права. И в двата крачола имам свободно място, та мога да си го менкам. Ту у лево, ту у десно, хохохх Joy

# 554
По принцип ...........
За адвоката - много внимавай. Масова е практиката да се правят на интересни и да развалят сделка без причина.

Много би ми било интересно да дадете пример за даден от адвокат съвет в тази насока и при каква хипотеза се е случило това.

НСЧ,

Чакам ти примера с голям интерес.
На мен ми се е случвало и искам да видя при теб в каква хипотеза е било.

Общи условия

Активация на акаунт