Всичко за всички марки гел лакове - 11

• 79 790
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Много благодаря за изчерпателния отговор!

# 436
Мацката, при която ще карам курс ме навива директно за пила от зъботехник, много здрави били, към 400-500лв

# 437
Чак пък опасни, едва ли. Ползвам такава лампа повече от 2 години. При условие обаче, че пека по 2 пръста и палец, а не 4 на веднъж. Лака ми си е винаги изпечен и си държи нормално. Бих сменила слушалката само заради по-бързото изпичане на цяла ръка както и заради желанието ми да опитам и гел.
Съжалявам за запитването ми, но през телефона и с новата версия на форума ми е адски трудно да ровя назад в темите, а за търсачка да не говорим. Благодаря за изчерпателният отговор. Simple Smile

# 438
  • Варна
Невена не се ядосвай Flowers Hibiscus. Следващата тема ако ми позволите ще я пусна аз и на първа страница с големи червени букви ще има секция Всичко за лампите препоръчано от Невена

Stuck Out Tongue Winking Eye

На тая смотана версия половината и функции не работят. Можеха да си платят за по-читава платформа! Резил! Това е най-скъпия форум в БГ все пак!

# 439
  • София
Невена не се ядосвай Flowers Hibiscus. Следващата тема ако ми позволите ще я пусна аз и на първа страница с големи червени букви ще има секция Всичко за лампите препоръчано от Невена

Stuck Out Tongue Winking Eye

На тая смотана версия половината и функции не работят. Можеха да си платят за по-читава платформа! Резил! Това е най-скъпия форум в БГ все пак!

Има опция "към старата версия" и аз се възползвах от тази възможност, за новата нЕАм нерви  #2gunfire

# 440
Да се включа и аз с тъпи въпроси Wink

Как разбирате, че топ-а без лепкав слой е изпечен (на нокът имам предвид)?

Може ли ако се нанесе излишно количество лак да се обере с писалка-коректор?

# 441
Аз обирам с дървено шишче или стимулатор за венци. За топ-а не знам, защото нямам Mr. Green

# 442
Заинтригува ме, какво е това стимулатор за венци?

С дървена клечка съм пробвала и ми е някак много дървено, не се справям.

# 443
https://remedium.bg/product/14028/gam-600-stimulator-za-ventsi.html

Те туй Grinning Отгоре е тънко и гумено, обира много добре, а после само избърсваш.

# 444
Благодаря, ще взема да се пробвам Wink

# 445
Да, поне е евтин Grinning

# 446
  • Враца
Ферии, почвай и ти като мас да белиш, хаха
Почвам, почвам, чакам си базата на Суийт сити от али-то. Аз затова разпитвах как ги слагате и как ги махате, за да съм подготвена. 😉
Невена, когато имаш време и възможност ще ни предадеш ли опита и знанията си в областта на ел пилите (по-горе си писала какво да избере Камелия, но ако има и други тънкости) и апаратния маникюр.
След година живот и здраве ще го превърна в професия и ми е много интересно всичко. Сега даже една позната ще си разпродава оборудването, защото развила някаква алергия с тежки проявления в нейния случай подуване и ще прекратява дейността си та се изкушавам да и звънна да видя с какво разполага и да купя повечето неща ако са читави.

# 447
Правих едно момиче, за което имам съмнения, че имаше гъбички-единия й нокът на крака беше много дебел и растеше нагоре. Изхвърлих всичко, освен фрешера и ултрабонд а. Да ги хвърля ли и тях? Много ме е яд, че не обезмаслих само със спирт и сега нямаше да се притеснявам.

# 448
  • Пловдив
Камалия, можеше да отсипваш върху стъклена съдинка и от там с евтини четки, които промиваш, изсушаваш и ползваш само при съмнение за гъбички, или най- добре изхвърляш.

# 449
С базата и лака така направих, Ама с фрешера и бонда не съобразих. Много ме е яд. Че и й бях почналадругия крак, иначе щях да я върна.

Общи условия

Активация на акаунт