Всичко за всички марки гел лакове - 11

• 79 840
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Малко цигании от мен
Скрит текст:

# 211
  • на брега на морето
 Супер, Камалия! Жълтото кое е? Simple Smile

# 212
Неонов прах върху бял лак

# 213
  • Варна
 Пу-пу страхооооооотни циганийки  Hug Joy. Кам талант си ама май лакираш половината квартал  Joy.

# 214
  • Враца
Принцеске, в система го направих. С лаково каре, фрешър, ултрабонд основа и топ на Коди. Цвета е китайче. А как по-точно не ти се разбраха китайския котешки и Кодито? Кво стана?
Аз тъкмо гледах на намаленията в Алито магнити и магнитна писалка. Каква ти е пилата? Аз имам една измислена от Лидъла, но тя никаква работа не ми върши. Фрезичките и са някакви много фини и не са керамични, а някакви с филц и сапфир май.

Камелия, екстра циганийки. Не им ли пречат толкоз дълги нокти на твоите клиенти. Аз може би изхождам от моя страна де (разбирай по майчинство с малко дете). Simple Smile

Оффф нещо исках да питам и забравих, така най-мразя.

# 215
  • Варна
  ferriy пилата ми е глупав китаец от най-смотаните тия от 5$. Тая от Лидл е космическа технология в сравнение с нея  Laughing,но фрезите ми са хубави ето такива  https://ru.aliexpress.com/item/1pcs-wholesale-Ceramic-Nail-Drill … 999999.302.SPSkqi

с прав накрайник са и мисля,че ще стават за Лидл-ската.

Китайския ми магнит не действа на лаковете котешко око на Коди или поне аз не успях да докарам ефекта,който искам.

# 216
  • На плажа
Белият лак на коди е уникален,покрива почти перфектно на един слой Peace

Така е, но не държи ваденки, което за мен е голям минус Wink
Няма такова нещо,вчера свалих ваденка на месец и половина.Как ги слагаш точно?

# 217
Е, как изкарваш месец и половина със същата ваденка Shocked Тя сигурно седи като френски  Grinning Или просто моите нокти растат много бързо  Crazy

# 218
  • Варна
 На някой мацки не им пречи израстването. Аз като цяло не трая дълги нокти-пречат ми и ме нервират затова и гел лак сменям максимум на 2 седмици. Ако нямам време скъсявам както са си лакиране и плясвам малко база и топ по връхчетата да се запечата. Откакто преодолях беленето благодарение на тая тема и КОДИ имам чувството,че проклетите нокти растат два пъти по-бързо от преди  Joy Сега с веселяшкия френски се надявам поне 20 дена да не се занимавам с тях. Френския носи на израстване без проблем.

# 219
Здравейте, имам ув лампа 36 вата санитас от Лидъл. Не съм я ползвала много, но едната лампа изгоря, а друга започна да премигва. Въпреки това я ползвах вчера и днес усещам сърбеж и дразнене по ръцете (дори лека болка). Много е странно и неприятно. Сигурно защото не свети равномерно, знам ли  newsm78
Случвало ли се е на някой и откъде да си купя крушки? Много съжалявам, че не взех ЛЕД лампа и ако крушките са скъпи, може би ще си купя направо нова (при ЛЕД лампите не се сменят крушки, нали?)

# 220
  • Враца
  ferriy пилата ми е глупав китаец от най-смотаните тия от 5$. Тая от Лидл е космическа технология в сравнение с нея  Laughing,но фрезите ми са хубави ето такива  https://ru.aliexpress.com/item/1pcs-wholesale-Ceramic-Nail-Drill … 999999.302.SPSkqi

Китайския ми магнит не действа на лаковете котешко око на Коди или поне аз не успях да докарам ефекта,който искам.
Защо не си вземеш такова? Аз сега ще си го поръчам, но не знам дали върши работа. Някой има ли такова?
Фрезите мисля, че няма да станат на лидълската, някакво по-друго беше. Ще снимам и ще покажа.
Здравейте, имам ув лампа 36 вата санитас от Лидъл. Не съм я ползвала много, но едната лампа изгоря, а друга започна да премигва. Въпреки това я ползвах вчера и днес усещам сърбеж и дразнене по ръцете (дори лека болка). Много е странно и неприятно. Сигурно защото не свети равномерно, знам ли  newsm78
Случвало ли се е на някой и откъде да си купя крушки? Много съжалявам, че не взех ЛЕД лампа и ако крушките са скъпи, може би ще си купя направо нова (при ЛЕД лампите не се сменят крушки, нали?)
Предишната ми беше такава. Не ми е горяла крушка и не знам дали е от нея. Дано се оправиш. За лед лампите мисля, че може да изгори някой диод сигурно, но няма крушки и не се сменят.

# 221
  • Пловдив
И моите ваденки се обелиха на 3-тия ден.Сложих бондинг,гумена база на Клариса,гел лак 2 слоя,топ /2 в 1/ на Клариса ,после ваденките и пак топ 2 слоя. Как ги слагате пустите ваденки,за да държат?
Бяххсе надъхала да си взема топ на Коди,който хвалите,но като го видях в китайския магазин в Асеновград за цена 10 лв и ми мина мерака да поръчвам от фейса. Моля ако някой прави поръчка от оригиналния сайт да ми пише,за да се включа.

# 222
  • Варна
 Мацката, от която поръчвам гарантирано не продава китайски ментета но да от Коди про е най-сигурно.
 За стикерите тотално си объркала системата  Grinning.
 База,два слоя цвят,махаш лепкавия слой,стикер,база,топ. Така се правя аз и нямат мърдане.

# 223
  • Враца

Защо не си вземеш такова? Аз сега ще си го поръчам, но не знам дали върши работа. Някой има ли такова?
Написала съм ти защо не си вземеш "такова", ама не съм дала линк, хахахха
https://www.aliexpress.com/item/Nail-Art-Tool-Magnet-Pen-for-DIY … 999999.292.t97gpz

# 224
  • Пловдив
Ясно,разбрах,благодаря! Този топ, който ползвам е 2 в 1 база и топ и оттам ида объркването ми.Ще трябва да си купя само топ.Моля препоръчайте ми хубав такъв-някой,който да е оригинален и да го купя без да чакам доставка 2-3 седмици.

Общи условия

Активация на акаунт