Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са вашите мнения за лепенките за мазоли?
Какви са вашите мнения за смесителите за баня?
Какво мислите за термостатните смесители за баня, споменати в брошурата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са вашите мнения за лепенките за мазоли?
-
Какви са вашите мнения за смесителите за баня?
-
Какво мислите за термостатните смесители за баня, споменати в брошурата?
-
Какво мислите за туристическите сандали, този модел изглежда нов или може би не съм го забелязал преди?
-
Защо дафиновият лист на Микадо изчезна?

Ходих и в един друг, пак нямаше... Добре, че успях да си взема къси панталонки, добре ми стоят, ама къде ще ги нося... друг въпрос...
Върнаха ми парите без проблем, ама ми стана неприятно, започвам да си мисля, че пускат на промоция кофти партидите от определени стоки. И не само в Лидл де.
Едно време в соц-а беше съвсем нормално да си купуваме кашкавала от магазина мухлясал. Почиствахме го и си го ядяхме. Освен това, в случая говорим за благородна плесен, която не само, че не е вредна, а участва във формирането на вкуса на продукта. За "мухъла" в синьото сирене си плащате доброволно, а на кашкавала се мръщите

И рокли, и топове, че и намален бекон за Тета