Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са вашите мнения за лепенките за мазоли?
Какви са вашите мнения за смесителите за баня?
Какво мислите за термостатните смесители за баня, споменати в брошурата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са вашите мнения за лепенките за мазоли?
-
Какви са вашите мнения за смесителите за баня?
-
Какво мислите за термостатните смесители за баня, споменати в брошурата?
-
Какво мислите за туристическите сандали, този модел изглежда нов или може би не съм го забелязал преди?
-
Защо дафиновият лист на Микадо изчезна?
Те станаха толкова големи, че падат свободно (а не съм ги носила чак толкова много) - дори след прането, няма как да си върнат първоначалния размер.

Общо взето фъстъци, мазнина и по-желание нещо за подслаждане.

Е, нЕма такава благинка. Вкъщи се котира мноооого високо и се използва редовно, а я бях взела от една шатра за жълти стотинки, и то с доста резерви. 
Ако пробвате, имайте готовност че няма да стане бързо и наведнъж, иска продължително смилане и чакане загрелия уред да си "почине"... За тахана знам че някои добавят вода или мазнина, аз не му слагам нищо и пак си става, би трябвало и с фъстъците да е така, те също са доста мазни ядки. Отначало на нищо не прилича де, след по-продължително мелене си става на каша.