Планк за всички

• 78 512
  • 449
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Аз днес пропускам поради цикъл, ама като се оправя и почвам пак.

# 76
  • Плевен
Аз съм в цикъл и правя планка.Не виждам защо е проблем цикъла.Аз дори и тичам тогава,вярно,че не е първите 2 дена,но от 3 ден подновявам тренировката с тампон обаче.

# 77
  • София
Аз съм в цикъл и правя планка.Не виждам защо е проблем цикъла.Аз дори и тичам тогава,вярно,че не е първите 2 дена,но от 3 ден подновявам тренировката с тампон обаче.

За първи ден говоря, всичко ме боли - корем, кръст. Даже сутринта си помислих да не е мускулна треска от планка, ама после друго се оказа.

# 78
  • Варна
Да ви се похваля,че вчера се опитах да направя планка и ми се получи,но издържах няколко секунди само.Преди малко пак го направих,като преди това направих 50 подскока за разгрявка и след това направих 4-5 планка по около 7-8 секунди (първият беше най-добър) и след това 50 подскока пак! Hug Embarassed bouquet

# 79
Вчера и днес пропуснах, просто не съм се спряла, а и гости имах. Също имам и мускулна треска от клековете,който почнах тези дни. Утре продължавам! Simple Smile

# 80
  • София
Тези, които издържат само няколко секунди, вероятно грешат при изпълнението.

# 81

Не е така. Въпрос на издръжливост. Аз примерно не правя грешки, но ето че само 15 секунди мога. Засега.

# 82
  • София

И аз мисля така. Като започнах да дишам, издържах даже 50 сек.

# 83
  • Варна

Или просто сме доста пълнички и досега не сме тренирали  Sad Embarassed Rolling Eyes Sick

# 84
Е нали в програмата на началната страница се започва с 20 секунди?
Аз съм слаба и мускулеста, но не искам да се натоварвам зорлем.

# 85

Не е така. Въпрос на издръжливост. Аз примерно не правя грешки, но ето че само 15 секунди мога. Засега.
+1 Peace
И аз толкова издържам.

# 86

Или просто сме доста пълнички и досега не сме тренирали  Sad Embarassed Rolling Eyes Sick
И с това съм съгласна. Нямаме тренинг, поне аз де.

# 87
  • Euskal Herria
Ами затова са дадени такива препоръки - да се започва с 20 секунди. Понеже няколко пъти пишете "като почнах да дишам", това какво означава?
Не съм разбрала, че не трябва да дишам, когато правя планк.

# 88
Записвам се и аз. Simple Smile

Агент, да си жива и здрава bouquet, от кога го мисля тоя планк и благодарение на темата вече го почвам. bowuu
Поне не отнема време. Simple Smile
За начало - 54 сек. Simple Smile

# 89

+1 Peace
И аз толкова издържам.

Може и от килограмите да идва. Спомням си, че преди 3 години го пробвах този планк. Издържах точно 3 секунди и се строполясах  Joy Отказах се и забравих за него. Но бях 110. Сега съм 84 и малко повече издържам. Вече усещам как повече заяквам и ми става по-лесно.
Майка ми издържа днес 55 секунди, но тя е слаба. Има само 5 излишни кила, което нищо не е. А е едва втория и опит.

Общи условия

Активация на акаунт