Относто поста ти, усещам лека идея за заяждане с мен, но няма как да стане. Не е нужно да ме харесваш, нито да ме понасяш, така че всичко си е ок. не се съмнявам, че за себе си си най-добрата, най-успешната и т.н., което си е човещинка, то по всички хора ходи.
Връщам се да дочета.
Андариел, няма да се впускам да обяснявам какво съм завършила и какво работя - при всички обстоятелства съм с едно медицинско образование напред. Но не го изтъквам, хваля, не цитирам цели чаршафи и блъскам информация. Дори, мисля, че май никой и не знае, освен мъжа ми, че работя това. Проблемът не е в поднасянето на инфо/напротив, интересно ми беше, а в това, че постоянно го повтаряш. Агресивно.
Не се измъчвам изобщо.
Моят, малкият, на 2,7 абсолютно безпогрешно отговаряше на баща си само на холандски, а на мен само на български. Никога не обърка двата езика. Е, предполагам, че е позакъснял, все пак беше почти 3 -годишен, но аз съм , както казах съм майка на обикновени деца.
пс. отделно момченцата са малко по-бавноразвиващи се
Така и не проумях как е възможно да говориш на чужд език на бебето си. Сигурно е от малоумие от моя страна, но аз лично нямаше шанс да говоря на холандски на бебето си. Освен това съпругът ми беше категоричен, че на дете се говори задължително на майчин език. Езика, където живеят ще го научи без проблем.
Кравешкото нещо е пълен абсурд- нито е красиво, нито практично.