НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 115

• 81 466
  • 763
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Ти ли си заложи цел 50% въглехидрати или е нещо автоматично?

# 631
  • Варна
Ти ли си заложи цел 50% въглехидрати или е нещо автоматично?

Автоматично си бяха,но аз не ги гледам техните проценти,а моите

# 632
Момичета, с вирус съм. Боли ме корем, леко почва да ме втриса и ми се гади. Какво да правя? Не съм гладна. Естествено. Но ме е страх да не се обезводня или да ми падне кръвната захар. Как да действам? Купих си 2 грейпфрута, но още не съм посегнала към тях. Та....как да се лекувам, без да си навредя на режима и без да направя някоя глупост?

# 633
  • Варна
Момичета, с вирус съм. Боли ме корем, леко почва да ме втриса и ми се гади. Какво да правя? Не съм гладна. Естествено. Но ме е страх да не се обезводня или да ми падне кръвната захар. Как да действам? Купих си 2 грейпфрута, но още не съм посегнала към тях. Та....как да се лекувам, без да си навредя на режима и без да направя някоя глупост?

Бързо оздравяване!
Изяж единия грейпфрут и си направи чай и пий вода!

# 634
  • София
Момичета, тахановият хляб може ли да се замразява нарязан и да си вадя от време на време? Количеството е много, а ми се струва, че бързо ще отиде на кино, ако си го оставя така.
Да, аз съм замразявала, няма проблем. Даже после замразяваният ми е по-вкусен от пресния, не знам защо Simple Smile

# 635
  • София
Много ти благодаря!

# 636
  • София
Аз го изкарах, и всички у дома де. Гаден е, но за 2 дена минава. Аз не можех даже вода да пия един ден, но нищо не ми стана, споко. На втория само диня със сирене успях да хапна, малко, но нищо сухо не можех да преглътна. Не се насилвай, почивай си повече.

# 637
  • Варна
Скрит текст:

Въглехидратите ми са по-малко,защото днес вечерях пълнени пиперки с кайма,ориз и гъби,обаааче аз откъде да знам колко ориз и гъби има в две пиперки SmileGrin
Да ви питам може ли да се яде майонеза,хайвер,топено/крема сирене и колко често.Гледам,че е писано за тахана,а той колко често може да се и има ли значение какъв(лешников,сусамов,слънчогледов,бадемов)?
Във вторник ще се меря и тегля и силно се надявам поне мъъъничко да съм по-лека,а иначе от месеци не съм си мерила талия и ханш,но сега ще го направя и ще започна да ги следя. Cold SweatSad

Моля Ви се някой да ми отговори на горния въпрос!

Последна редакция: пн, 31 юли 2017, 08:28 от bubanka

# 638
Може да се яде, но не всеки ден, лидълските топени и сирена за мазане май бяха най-добре като съставки
Хайвера е с нишесте и някои марки са с повече въглехидрати
Другите храни се правят по химичен път Simple Smile
Майонеза лесно се прави домашна

Айнщайн, фитнеспала сканира по бар код, да знаеш и да ти е по лесно с готови храни

# 639

имаш ли диабет? ако не - кръвната захар не ти е проблем
в началото на режима си живеех на под 4 и дори не усещах, знаех само, защото я мерех от любопиство
и сега бих я премерила, но вчера съгреших с великолепни домашни солени кифлички, което означава, че ще закова на обичайното 5.5
според мен няма да се обезводниш за ден, пробвай все пак със солен айрян
грейпфрутът е възможно да подразни стомаха ти

# 640
  • Варна
Може да се яде, но не всеки ден, лидълските топени и сирена за мазане май бяха най-добре като съставки
Хайвера е с нишесте и някои марки са с повече въглехидрати
Другите храни се правят по химичен път Simple Smile
Майонеза лесно се прави домашна

Айнщайн, фитнеспала сканира по бар код, да знаеш и да ти е по лесно с готови храни

Благодаря,а домашен хайвер може ли да се хапва от време на време? Вчера разбрах,че може и да сканира и ще го имам в предвид.

# 641
Благодаря ви!

# 642
  • София
Дами, забелязвам много хубава промяна в себе си. Дали се дължи на режима?
От 7-8 години получих хиперпигментационни петънца по челото, които явно са на хормонална основа, защото не се влияят от фактори, скъпа, евтина, защитна, подхранваща козметика, абе от нищо. Зимата изчезват и още с първите по-силни лъчи още през април се появяват. Тази години излязоха и по двете ми бузи. С радост забелязвам колко са избледнели, да не кажа, че са на изчезване.

# 643
  • Варна
Майонеза си приготвям редовно, само не знам колко е полезна консумацията на толкова олио. Веднъж я приготвих със зехтин, но стана много горчива, защото ползвам само екстра върджин. Сега също прибавям зехтин , но е около 1/4 от количеството на олиото.
Чета, че много момичета си позволяват разтоварващи дни, но успявате ли да сваляте с тях или поддържате тегло ?
mariat хомеопатични капки против повръщане Вомитусхил много помагат  Peace

# 644
Скрит текст:
Майонеза си приготвям редовно, само не знам колко е полезна консумацията на толкова олио. Веднъж я приготвих със зехтин, но стана много горчива, защото ползвам само екстра върджин. Сега също прибавям зехтин , но е около 1/4 от количеството на олиото.
Чета, че много момичета си позволяват разтоварващи дни, но успявате ли да сваляте с тях или поддържате тегло ?
Скрит текст:
mariat хомеопатични капки против повръщане Вомитусхил много помагат  Peace

Аз целенасочено разтоварващи дни не съм правила, но е имало дни, в които съм яла повече плодове, или по повод съм яла суперкалоричен десерт например....В такива случаи или на другия ден съм в + около 1 кг (най-вероятно от задържаната вода, нужна за обработката на въглехидратите), или задържам кг.
Не съм имала случай (поне когато съм проследявала) да имам минус след подобни "пиршества".   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт